Apr 15, 2011

budak-budak macam eyka memang batak...so?? :)

ehem..ehem...eyka nak tanya korang secoet boleh tak..boleh tak?? hee:) .kalau kan korang boleh putar balik masa dulo-dulo..korang minat nak jadi ape je waktu kecik-kecik waktu asyik mamam jajan tak ketahuan hala itu??:) 

kalau eyka..eyka selalu mimpi nak jadi barbiedoll waktu jadi budak hingusan leleh-leleh..
perghh cute gila kalau pakai baju-baju rainbow-rainbow ade bling-bling bagai macam pokok krismas itu.. mesti bersinar dari jauh..baru terasa diri begitu berharga! perghh~ ;D
*pasang angan-angan lagi*


kalau eyka jadi macam dia..mesti dapat mengorat balak masa depan eyka si robert pakinson itu~ haha..mesti nanges guling-guling si awek keliling pinggang dia...wah2~ mestii jeless semua betina dalam duniaaa~ sukee;D








perghhhh~ kalau jadi pari-pari macam yuyu kan senang boleh eyka suruh dia tukar eyka jadi barbie sekarang...wah..;D
*mata dan tangan tak lepas-lepas tengok dengan berdoa banyak-banyak kasi wajah cantik tomey macam diorang...aminnnn...(tetibe..haha)*

cerita dia pon besh..kalau duduk depan televisyen sambil makan jajan memang kepala tak taling benda lain dah..mata usah cakap la mesti macam orang batak tak pernah jumpa katak punye~ kompem..haha:)






sebab kan eyka minat barbie ini la eyka terpengaruh dengan style avril sebab dia gaya emogothic..eyka suke gila gaya dia..bukan gaya dia yang gedik sangat tapi gaya pakaian dia yang ada style sendiri itu...







see macam barbie yang eyka minat kan..kan??hehee;)


sangat suka la watak barbie ini..sampai sekarang eyka suke watak ini..walaupun eyka dah tukar jadi ganas sekarang tapi tetap barbie menjadi pujaan hatikuuu...^^
*kalau member dekat eyka tahu..mesti kena kutuk kaw-kaw punye la! 
"eeee....girlissss ye diaaaaaaaa...awwww~" haha=.="*


kalau korang mesti korang tak minat barbie kan..kan?? okei kita tak boleh jadi geng! fine. hahaXD
ala...eyka tak kesah sangat asal jangan lu langsi sangat sudah..memang gua bunuh lu! haha:)


ingat ini baik-baik..
"LU LANGSI LU MATI!"
*budak terpengaruh dengan filem macam ini la! haha*




sudah mengarut dah ini..eyka nak pergi sambung angan-angan untuk mimpi indah lagi..maybe lepas ini..dalam semua cerita barbie eyka create dalam mimpi itu..eyka boleh tukar semua muka diorang jadi muka eyka..mesti sangat sweeettt sweettt..sweeettt...kan..kan..??:)
*blushing..haha*


entri ini terpengaruh dengan abg ben yang terhebakk itu la..eyka malas join tapi eyka jeless sebab orang semua nak tiruu eyka jadi budak...itu tak jadi nak join...diorang jahat...huhuhu...T.T*entri ini tak ada kena mengena dengan hidup dan mati si penulis perasaan ini....sekian..dan terima kasih sudi baca angan-angan buah keras ini:)*

15 comments:

Wani said...

hoho . jauhnya berangan ~

Eyka said...

wani: haha..kdg2 berangn 2 perlu aww~ hahaXD

Cik Ezy said...

mase kecik2 berangan nk cantek cam barbie..
kdg2 berangan nk cantek cam artis.. dh besau ni xcntek pon..
jeles la tgok org cantek2..
ekkeke

Eyka said...

cik ezy: haha..sme la mcm eyka..jom kite mimpi bwh katil mlm ni jadi barbie~ perghh~ hahahaXD

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

saya nak jadi cam son goku!..gagah perkasa!..haha

Eyka said...

iqbal hakimi: eh..eh..nti tergoda plak si gades jawa kalau macm 2~ hahahaXD

k e y r i said...

aloOO.. singgah sini, btw, kalu nak header DOMO yg baru, saye boleh buatkan :) free aje :)

k e y r i said...

btw, follow sini :)

Eyka said...

keyri: eh! eh! nak la! yeyyeeye! mecasih! :)

aNiS aNiSa said...

skrg pn ley brngan2 lg kan..hehe

jalan2 jnguk eyka =)

Saiful Bahari said...

dream will come true satu hari nanti~~

Eyka said...

anis anisa: hehe..a'a la anis~ boleh jex! hehe:)

nti eyka pi jenguk awk pulak aww~ ;D

Eyka said...

saiful bahari: hehe..macm awk plak bidadara ni..wah2~ macm 2 impian eyka jadi kenyataan la nti! yeyeyeye! XD

Amirah Nadia said...

eyka, I tell u what,, I MEMANG SUKA BARBIE DARI DULU SAMPAI SEKARANG AND IM DYING TO WATCH ALL BARBIE MOVIE!!!! tapi doll sume dah takde, dah kene buang,, sob sob sob,, teringin nak dapat bday present BARBIE...

Eyka said...

amirah nadia: wah2~ same la dgn eyka! kite geng! yeyeye! XD nti kite beli lain la ek~ hehe:)