Mar 7, 2011

pendapat aku mengenai ben ashaari:)

image

ehem..ehem..hari ini eyka nak bercakap tentang seorang blogger yang cukup terkenal di kalangan blogger iaitu ben ashaari..:) walaupun eyka tak pernah meet sebelum ini..tapi based kepada banyak blog  yang cecite pasal dia..majoriti cakap dia peramah..yeke?? maybe betul kot..sebab eyka bukan kenal dia secara personal! hehe:)

eyka cuma boleh kata dia ni wau! sebab eyka suka setiap entri yang dia buat...tapi bukan pasal vlog la..bagi eyka la secara peribadi..eyka tak minat sangat la mencapap dalam video macam dalam I TUBE.MY ini...bukan la nak kata apa...tapi macam over expose sangat..kalau vlog ajar-ajar tip macam ben  tak pe...ni vlog ntah pape...mengedik-gedik dalam vlog..perlu ke vlog itu wujud?? :)
eyka tak ada la nak kutuk sangat tapi ini based kepada pendapat eyka sendiri..kalau suka terpulang..semua berhak suarakan pendapat dalam blog eyka ini..sebab eyka make blog untuk peace je! hehe:) 

pasal geng blogger .com itu eyka tak pernah lagi join..sebab eyka tak reti la masuk!:) 
*erti kata lain eyka ini buta it kalau korunk nak tahu! hehe:) tolong ajar eyka boleh??hee:)*

pasal blog abg ben..eyka suke sebab banyak input dan kata-kata menjana minda...lagi satu eyka puji semangat dia tulis entri sebab gigih gila! setiap minit ada je entri baru! so thumb up about that! hehe^^  sumpah jeles~ sob..sob..T.T.

so sapa yang nak join macam eyka...


eyka blogger baru..sila tunjuk ajar..mecasih:)*tunduk kepala gaya jepun..haha*

8 comments:

Tok Esah said...

hehe, ben tu mmg peramah!!!
tok pernah jupe dia kat ganu,
bnyk tips yg dia bg, mmg bagus lah!!!

Eyka said...

tok esah: yeke?? wah2~ bertuah la! heheXD

iqin said...

:)

Imran nyambek said...

pasal gua takde? hihi

Eyka said...

iqin: :)

imran nyambek: nak komen pasl ko tapi bila nak tulis terus jem..jem..jem..hahahaXD *asyik sangt tengok tetek dkat blog ko! haha*

apisv2 said...

salam,
usha2 pendapat korang;)
pendapat apisv2

Warna Warni Kehidupan said...

sebok2 baca kat sini...dah betul la tu..heee

sab said...

erk. xtau nk komen ape. hehe :D