Mar 7, 2011

hot entri!!:)

ehem..ehem..eyka takkan menyerah kalah punya la..eyka la ni..bukan orang lain...entri yang sebelum ini abaikan..buat malu jex! hahahahaXD

ce korunk pandang sebelah kanan blog eyka itu..mesti korunk nampak ada bloglist baru!!hehe:)

"yes! ur in!!hee:) sapa-sapa yang da masuk itu..mecasih sebab sudi jadi kawan eyka dengan domo yang sengal ini..appreciated a lot!! hee:)"

eyka  test la bukak entri bloglist eyka itu..gila ramai yang masuk segmen eyka itu..dekat 50 blog enter!! gila terharu!! T.T

eyka ingatkan ada sikit je orang nak masuk..ye la eyka bukan hot macam si pemilik hati domo ni dengan pemilik hati domo yang ini..sebab kalau diorang ini jangan cakap la..mesti korunk bersemangat nak join segmen mereka kan?? hee:) blog ini pon..tengok ha! eyka bukan reti karang sangat ayat sebab eyka akan terus karang ayat dalam kepala otak eyka waktu itu juga..eyka tak suka pakai draft-draft bagai ini..leceh! hehe:)

so jom la terjah bloglist eyka yang baru itu!!! terjah now!!! :)



usha-usha tadi gila nak nages pon ada sebab ramai yang nak kawan dengan eyka & domo..sob..sob..sob..terharu! T.T.. yang komen entri sebelum ini..eyka ucap mecasih banyak-banyak sebab naik kan mood eyka yang sengal ini...mecasih!! ^_________^

5 comments:

A.s.t.i.n.a said...

baekkk terjah.. terjah..

http://aniesandyou.blogspot.com said...

hancus la Mac anies kalu diterjah.. ;-)

Simpleblanklife said...

hahaha ah, aku sayang domo itu juga! meh, bak sini bagi aku!! kah3....(eh, apa kaitan aku kena komen kat sini?) hahahahaha

Cik Ezy said...

bgos bgos..
semangat tu pnting..
ekekeke

Cik TeN10 said...

wahhh tersenarai jgak!!! hihi thanks eyka.. terharunye.. (>.<)