Mar 27, 2011

ni mainan jiwa bukan betul-betul la! :)


senyap-senyap...sila turn your telinga seminit je dengar bebelan merapu eyka ini...terima kasih..:)

eyka telah berjaya ambik balik mood berblogging eyka..thanx god..:)
eyka dah lupe kan kenangan silam blog eyka yang dulu..yang eyka mencarut dan yang menyebabkan telinga korunk terasa bernanah dan nak cubit-cubit je eyka yang mengedik time itu..

dulu kalau cakap pasal blog eyka mesti korunk menyampah...
ceh! eyka itu bukan best sangat blog dia...macam hampas kelapa je..semua cecite pasal cinta yang mati la..balik-balik cite jiwang..cecite pasal putus cinta...dah macam tak ada cite lain je...ceh! memang dasar gedik pompuan itu..

ok. fine.. yang ini eyka mengaku..memang eyka jenis emosi lebih..nak nak eyka pon manusia..selalu kekurangan kasih sayang manusia... itu sebab suka sangat cari publisti murahan untuk cecite pasal life eyka yang tah pape itu kan.?? kan?? kan?? so apologies mine:)

everybody will change if they find their best attitude to show..:)
so kalau korang ada nampak eyka sedih sangat la sangat sila la tegur dengan cara yang ganas sebab eyka jenis degil sikit tak dengar cakap..
so kalau ade yang tak kena bagai itu cakap je..suruh eyka SHUT UP! okei:)
dan teruskan pandang ke depan..^^

okei banyak sangat eyka bebel bagai ini..keje usah cakap la berlambak nak setel..bosan..so eyka taip entri bosan ini..bagi mood eyka jadi gembira balik! hehe:)


terima kasih sudi baca entri merepek eyka dari dulu sampai sekarang...LOVE YOU:)

35 comments:

Cik Ezy said...

lebiu too eyka..
hehekk

Eyka said...

cik ezy: hehe..lebiu too jgk cik ezy~ hahahaXD

- elina - said...

jaga hati ye kak.

:)

cik ungu said...

yeaayy nah 10markah!

Eyka said...

elina: xde la sgt elina oiitt~ perli la 2~ wekkk! hahahahaXD

Eyka said...

cik ungu: yeah!! hebaddd! hahahaXD

qin said...

gud n keep on blogging!!

Eyka said...

qin: yeah! mecasih awak~ syg cmni..hehe:)

Qaseh dalia adelia said...

sedih lagi sedih lagi ..biaslah budak kecik berlagak matang haha

Eyka said...

pocoyo busuk: eleh!! jeless la~ wekkk! hahahahaXD

Muhd Fadil said...

nak kena garang ek? kalau kejam leh? aku bawak parang. nasihat guna parang. lalala :)

Eyka said...

fadil: boleh2~ tapi pasti kn parng 2 tumpul..bhye 2 aww~ hahahahaXD

Azroy Bin Kassim said...

baa~ CAK!! mmuah~ mmuah~

Muhd Fadil said...

tanak. nak kasi tetajam. biar ketakutan kamu terserlah dengan jayanya. :)

Eyka said...

azroy: ceh! jgn cium2..mlu la..tmpt awam ni aww~ choit! hahhahaXD

Eyka said...

fadil: alaaaaaaaaaaaaaaaa...mati la eyka cmni..huhuhu..spe nak jge domo..sob..sob..T.T

Muhd Fadil said...

okay. takmo parang dah. pakai pedang star wars okay tak? baru nampak cam amerika. hehehe

Eyka said...

fadil: ceh! xnk la..nti byk drah memecik!! huhu..seramm wooo~ huhu..=.="

Muhd Fadil said...

hahaha. domo kamu antar rumah aku. aku bela domo. sian domo.
( nak suh domo gi keje, aku lak duk umah )

Eyka said...

fadil: xleh la..dy grng tau! t dy gigit2 smpai tlinga awk xde bru tau! hahahaXD

Muhd Fadil said...

kan ade parang sama light saber.
skali swooosshhh.. putus dua domo.
hehehe

Eyka said...

fadil: jaht tau! huhuhu..sje nk pisah eyka dgn domo..namo kawan..huhuhu...T.T

Muhd Fadil said...

ganti dengan penyu la. jum kawan dengan penyu.
domo jahat, gigi dia tajam. nanti dia gigit kau. haha

kay_are said...

pernah mencarut ke dalam ni.. ish ish.. kne geledah habis2 camni.. nak tengok bukti.. ahakz!

Eyka said...

fadil: xnk la! domo tetp bertakhta kat hati eyka aww!! wekk! hahahaXD

Eyka said...

kay-are:hahaha..geledah la klu boleh! hahahaXD

Muhd Fadil said...

ala... domo pun same comel je dengan penyu. (penyu kali sepuluh comel )

Eyka said...

eleh!! penyu jeless! wekk! hahahaaXD

Muhd Fadil said...

#dah macam komen kat facebook pulak kat sini. wakakaka...

Eyka said...

fadil: sape surh komen panjg2..kan dah ikut..xleh berenti dah ni aww~ hahaahaXD

Muhd Fadil said...

nape asik nak komen sini je nih? arghhh...
(sebenarnya nak culik domo niat asal )

Eyka said...

fadil: sb awk tertrik gn eyka la 2~ hahahaXD takpe2 eyka paham! ehem..ehem..hahaXD

Muhd Fadil said...

errr.. errr... er... domo tu sape sebenarnya? hahaha

Eyka said...

errr..err..domo 2 bukn sape2..dy sejenis makanan segera jex! hahahaXD *ceh! pnat berleter kat cni..bru tnye! wekk! hahahaXD..domo 2 yg tgh posing hebadd dgn eyka dkt banner atas 2 la penyu~ hahahaXD*

psst..psst...psstt..penyu itu sape plak??;D

Muhd Fadil said...

oh... domo ialah makluk yg tak beberape terserlah kecomelannya la kan?

penyu? haa... ni mesti jenis yg malas gi skolah dulu2. tanak ah bagitau apetu penyu. lalala ~~~