Mar 28, 2011

nak mimpi kamuu la malam ni..tehee~:)

rawrrr!!! hahaha:)
ehem..ehem..memang hari ini menakjubkan betul la..hebadd woo~ excited pon ada..tak sangka blog eyka yang hudus dan merepek ini ada juga yang sudi terjah!! aduss tersipu-sipu malu eyka tadi aww~:)

ce korang tengok eyka punye rakan subahat yang berfoya-foya dekat blog eyka ada berapa..??
ce tengok...(cepat2!hahaha)

2000 kawan awww!!
 wah2~ kawan eyka dalam reality pon tak banyak macam ini..biasa la eyka ini membosankan banyak sangat itu la tak ada orang sangat nak care pasal eyka..dan peduli si sengal hitam ini...sedih kan..kan..kan..??sob..sob..T.T

eyka tak tahu pon banyak itu ada kawan..sedar-sedar eyka sign in dashboard..tetibe OMG tentera benda alah itu di side tepi...owhhh....duniaa....
 terasa diriku begitu berharga..aww2~:)
*muke tersipu-sipu malu nak kena lempang jepun*

eyka terus sign in blog dan tertera ayat ini:

broAzqar : ohok2!!! haa cheemm!!!! uhukk2x!!... ehemm!!!x2000 :P
hahaha...tersipu-sipu malu eyka pergi terjah blog dia dengan domo..sudah la mamat hensem plak itu~ wah2~ ;D ade can dapat scandal baru ini....owhhh...indah nya duniaaaaaaaaaa....:)

tak percaya...?? tengok-tengok..
*eleh~ senyum la itu korang..ecececeh2~ :)*
see kan dah cakap korang dah terpikat...hahaha:)

My Photo


Ipoh, Perak, Malaysia
Maaf kalau ada entry yg menggunakan kata nama "aku", kerana dgn ini aku merasakan mudah untuk berinteraksi dengan pembaca sekalian. Ada kalanya aku menggunakan"saya" bagi menyatakan keseriusan aku dalm satu2 penulisan itu.. So.. kalau berminat, boleh panggil me Az FOLLOW-LAH AKU ^_^

(wah2~ dekat itu nak jumpa eyka..eyka pon budak perak gak! takdir ini...wah2~ ;D)

so eyka nak terima kasih pada pemilik blog nama  ini, BIRU MALAM yang sudi datang dan bersama-sama dengan eyka untuk menjahanamkan bersama tanah jajahan hitam eyka ini..arigatooo gozaimas~ hahaha:)

(psst..psst..psst..awak yang nama biru malam itu..eyka  sudah buat entri ini..kira perhargaan juga la kan..kan..kan?? hahaha:) nanti kalau nak try market dan mengorat eyka..pergi la usha 
facebook eyka ini aww~ taknak layan eyka pon tak pa..send mesej pon kira okei laaa~ teheeeeeeee~ ^___________^)


dah cukup la eyka puitis banyak gila malam ini..sampai hari ini dah beribu lemon eyka mengorat pakwe dekat facebook..so cukup la itu kan..hee:) otak pon dah jem dan memerlukan rehat untuk presentation marketing pagi esok~ so yang sudah jadi kawan eyka dan domo yang sengal mengalahkan ubi rebus..sila la jangan jeles sangat tau..sebab kita still kawan kan...kan..kan??:) so jangan la  ignore eyka sebab benda alah ini...huhu...T.T
*muke sedih-sedih and innocent nak kena lempang*


so penat dah eyka bebel-bebel ini..sebelum tidoo..pergi la terjah bro hensem itu duluu~:)

akhir kata adiosrosak dan terima kasih sudi baca:)

14 comments:

Bro Azqar said...

WAAahhhhh!!!!... abis gambo eden!!?? haha thanks dear eyka XD
terharu pulak.. tahniah too u too coz da dpt 2000+ follower

hope toskan smpai yg ke 3000!! ho ho hoo :)

Eyka said...

bro azqar: hahaaha..promise dah di buat..blnje2~ hahaha:)

mecasih..^___________________^

Bro Azqar said...

Hehehee.. nohal2!!!
XD
Seronok tahap GAban nieww.

kaceh di terime....

\(^___~)/

HATYCIKNUURUL said...

wawawaaaaa,syoknya hangpa bedua ni,.kih3,..thniah eyka domo,dh cpai 2000,.huh,mmg rmai kwn kite rpenye kn,.hehe,.

Cik Ezy said...

dh 2ribu?
wow..
best tu..
tahniah2..

Eyka said...

bro azqar:ececeh~ suke yee dy bila ceria~ hahaha:) mecasih tau awk sudi dtg blog hitam eyka ini aww~XD

Eyka said...

cik nurul:tau xpe! hehe..kwan eyka kawan awk jgk!hehe.. suke:)

Eyka said...

cik ezy: wah2~ mecasih..tanpa awak eyka pnye rumh tak meriah aww~ thanx sudi dtg n menjahanm kan blog hitam eyka ni..~ hehe:)

-telordibasuh- said...

heheh..ade mimpi telor x eyka hahahaa

Eyka said...

telor: ade la..bnyk kli aww..bila ingt telor je trus eyka mimpi bash~ hahahaXD

naz said...

wahhhh 2000. wa caya sama luuuu. harap bertambah tambah lagi.:)

kay_are said...

2000 follower die?? ish ish.. hebat nye!! em.. sume laki die ngorat ye,, aku kat sini xnak ngorat ke? =P

Eyka said...

naz: hahahaa..mecasih..tehee~ ^___________^*ttibe muke kena pnyakit gatal2 merah! hahahaa*

Eyka said...

kay-are: hahaha..nak jgk ke syg?? wah2~ boleh2~;D on reltionship now! hahahaXD