Mar 29, 2011

eyka jumpa CINTA SEJATI..serius bukan cubaan~ XD

bulan itu..bulan cinta~ ..bulan itu..bulan cinta~ lalalalalaa~ :)
eh..eh...tersyok plak nyanyi bagai dekat sini..lupa plak eyka berada dalam zon blog hitam yang sering serius pasal percintaan putus cinta sangat la sangat ini..
.*jangan harap la  eyka  nak menangis dan cecite pasal ini lagi dah dalam blog hudus serta hina eyka ini..! haha*


eyka dah jatuh cinta lagiii!!  jatuh cinta wooo..wooo~ pewwiitttt~:)
 *sambil nyanyi lagu jatuh cinta lagi*
(berjiwa penting tau korang malam-malam sejuk ini..boleh menghidratkan ovum-ovum yang tercerna dalam perut! ;D)

disebabkan ketaksupan eyka untuk memulakan cinta baru dan setelah berpenat lelah menjerat jejaka-jejaka di blog dan di facebook akhirnya eyka berjaya berjumpa 

wah2~ hebaddnye duniaaaaaaaaa!! hahaaha:)

eyka baru je kenalan dengan dia tak sampai 3 bulan pon....ini panahan cinta asmara ini kan..?? kan?? kan??wah2~ sangat romantik tau ini orang..sangat terharu dan bersyukur eyka dapat dia..
*psst..psst..psst..dia janji nak belikan eyka kuda..pasni boleh la kasi pecut kuda itu 100 miligrammeter~!! wah2~ tak sabar nak rasa pengalaman hebadd ini aww~:)*

eyka sudah tersuka dia buat kali pertama berjumpa..ini kira cinta pandang pertama dekat facebook saja la..harap-harap eyka dapat merealisasikan impian eyka untuk mendirikan rumah tangga..usia dah lanjut manjut dah ini..kira ini peluang la kan..kan..kan korang?? teheee~;D

kepada awak yang berkenaan eyka harap awak dapat jaga eyka sepenuhnya dan mesti la sayang eyka sepenuh masa..kalau setengah-setengah hari je jaga.. eyka akan kerat awak punye "bawah itu" kasi putus..nanti boleh lempar bampar anjing....anjing dapat makan free~ wah2~ benefit 2..kire menolong anjing dalam kesusahan~ berbaloi-baloi..haha:D..
lagi..lagi eyka harap awak dapat terima perangai eyka yang merapu sewel selalu di tengah malam dan sepanjang hidup awak..sayang you lebih la macam ini..:)


akhir kata majulah cinta kita ek sayang seluruh alam yunewas~:) harap-harap alien pon akan berasa teruja dan bersorak girang gemirang dan terharu atas gandingan mantap kita berdua tau sayang..sayang you banyak-banyak la macam ini..:) *blushing*

akhir kata dengar la lagu ini untuk menyampaikan rasa cinta yang terpendam dari tulang rusuk dan jari jemari halus yang cantik mulus ini ke hati putih awak yang last...okei sayang??:)
(dengan lagu ini diharap cinta kita akan mekar hingga ke titisan darah yang terakhir...sedih plak..sob..sob..T.T)


cerita ini adalah rekaan semata-mata dan hanya la imaginasi lucah penulis yang bengang dengan si katak comeyy dalam facebook petang tadi:) *dia suruh eyka tulis entri jiwang sejiwang nye..dari mata turun ke hati...ha..hebadd tak?? boleh jadi pelakon besar kan korunk?? hahaa:)..dia kata eyka ini asyik tulis yang sadis-sadis je..entri jiwang tak ada langsung dalam blog hitam ini..so dia cabar eyka buat entri jiwang...kira berjaya dah la ini kan sayang??haha:)*

 
psst...psst...psstt...si katak comeyy okei ke tak cecite ini?? penat dah mengaktifkan  sel membrane eyka dan berimaginasi berjiwe bagai dalam suasana beku malam ini.... ingat senang per tukar dari gila-gila an bertukar jadi berjiwe jiwe an??~..susah wooo~ hahahaXD
kepada si mangsa..harap maaf la ek..bukan salah eyka..salah kan si katak comeyy itu tau! jangan cari eyka sangat la lepas ini.. larikkkk~hahaa:)


kepada yang sudi baca sampai bawah ini..jangan marah sangat tau..terima kasih sudi baca..hahaa:D

18 comments:

Muhd Fadil said...

aku dah agak dah. ni mesti entri auta punya. kan betul... haha

mia said...
This comment has been removed by the author.
Bro Azqar said...

HAHAHHAHAHA XD memeng supperb!!! mampu membuat kan janung ku ber noktah kejap hahhaa :P (berderau darah eden) hehehe HeebaDD

tp bahaye toi.. ske2 je nk kerat2 then lempor kat anjin huhuhuh..

::Budak Degil:: said...

cett!...mlm2 bute kene tipu pulak...heheheh...pandai anda berlakon...hahahaa

+ NANA HERE + said...

imaginasi yang dasatttttttt.. haha..
btw terbaik.. :)

Eyka said...

fadil: eleh2~ mane tau ntah! hahahaXD padn muke kne tipuu dgn domoo! hahahaXD

Eyka said...

bro azqar: hahaha...sory la mngsa..eyka tak sngje la~ hahahaXD habadd la klu berderau hebadd~ eyka lagi berderau jgk~ wah ;D *blushing*

Eyka said...

budak degil:hahaha..sape surh scroll sampai bawah! haahhaXD anyway terima kasih sudi baca dan komen:)

Eyka said...

nana here:hebadd kan??? hahahaXD bukan seng ni aww~ hahaahaXD anywy terima kasih sudi datang blog buruk eyka dan komen..hee:)

Adii NakHeran said...

wahhh,,, cerita cinta~
muahhahah,,, jatuh cinta lagi,,
semoga berkekalan,, amin,, jgn lupa jemput makan nasi minyak,,

bunga said...

cam cam cym ni..hahaha..

JUNKO-EL-HIDA said...

Wakakakaka..ko buat jugak yek?..hahaha..AKu memain jer kot domo oi..hahahahaha..Jangan la sampai kerat..kesian kat boypren ko tue..erk!..Domo Giler!

JUNKO-EL-HIDA said...

Wakakakaka..ko buat jugak yek?..hahaha..AKu memain jer kot domo oi..hahahahaha..Jangan la sampai kerat..kesian kat boypren ko tue..erk!..Domo Giler!

Cik Ezy said...

nakal kamu ye.. haha

Eyka said...

bunga:hahaaha...cam ape?? cam hampas ek??hahaXD

Eyka said...

junko si katak comey: hahaa..sape surh memain gn eyka..padn muke!! hahaahaxD..

nak jgk kert..wekk! hahahaXD


*katak kenpe trsend 2 kali?? ni mesti terhru dgn entri eyka ni ek?? wah2~ hebaddd!! hahahaXD

Eyka said...

cik ezy:
mane ade nakal la cik ezy..ni grau2 manje2 je ni~ hahahaaXD

Bro Azqar said...

Manjew3??? hahahahaha XD adoooii~~~
entry yang berjaya menarik hati AHAHAHHAAAAAA~