Mar 22, 2011

memekak jex~ hahaXD


ehem..ehem...rinduu eyka tak???:)
lama sudah la eyka tak memekak-mekak bagai kat cni kan?? mesti semua orang tak sedar eyka wujud lagi ke tak kan?? takpe-takpe...eyka ini jenis budak positif sikit so jangan heran sangat la eyka main-main merajuk ni...eyka jenis baik hati..mana simpan-simpan ni...nanti cepat tua...tak mahu la~ hahahaXD

nanti eyka nak story lagi la pasal apa yang melanda eyka sejak eyka hilang macam cecite invisible ni...
*eyka tulis ni sengaja nak bagi situasi saspender sikit..cuak tak??:)*

so korunk tunggu la entri eyka lepas ini sebab lepas ni memang havoc gila...serius eyka nak active balik blog semak eyka ini...harap ada la yang boleh support and still baca eyka punya blog buruk ni..
hopefully la~
=.="

kepada yang still baca lagi tulisan merapu eyka dekat blog semak ini..mecasih banyak-banyak...tanpa kalian blog eyka ini takkan havoc woo~ mesti terus die sampai heaven...sob..sob..T.T
 YOURE HOT LA SAYANG~:)  
mecasih sangat-sangat..eyka sayang awak semua..;D.
(mood: air mata gerimis basah satu rumah)



8 comments:

amyzzskazz said...

wah akhirnye eyka hapdet blog..rindu kamu oke.. :)

amyzzskazz said...

wah akhirnye eyka hapdet blog..rindu kamu oke.. :)

Cik Ezy said...

troskn berblog!
hihikkk

Qaseh dalia adelia said...

budak kecik ni p mane tah ..dah lah kecik xnmpak lak ..haha saspender tu tak lah spender kot isk

[ apexogamy ] said...

sedar je..itu lah pasal.. lame tak nampak tu domo..huhu

Eyka said...

amyzzskazz:wah2~ eyka rinduu awk byk2 gak..huhu...T.T

cik ezy: mecasih!! awk pon same:)

pocoyo busuk: ade la..secret~ hehe:) ye la kot! wekkk! hahahaXD


apexogamy: la..sedar domo je..touching la mcm ni...sob..sob...:(

SiLabiLabi said...

situasi suspender??

hahahahaha..

lawak ar ayat tu..

IKLAN FREE & Follow Blog Labi-Labi NineMustafa
& JariPlastik

LabiLabi da follow kamu

Eyka said...

biar la..comey pe ayat 2 labi~ hahahahaXD *blushing*