Mar 11, 2011

bloglist eyka sudah siap!!! :)

cun tak bloglist eyka yang baru?? comeyy kan?? hehe..suke:)

yang ini telah dirancang dengan jaya nya dengan bantuan

mecasih tau awak! suke gila..lagi-lagi domo atas itu..:) 

so jom la pergi usha rumah berkembar eyka itu...






so sila la klik banner eyka yang duduk  sebelah kanan itu @ kilk banner atas ini..
hehe
^^


let's rock babeh~ hahahahaXD

14 comments:

A.s.t.i.n.a said...

cantik ka.. tapi sebabkan maxis slow.. tak dpt nak review sgt..

Eyka said...

hehe..mecasih astina!hee:)

wahida said...

wah...cun la...hebakmu...

Eyka said...

wahida: bukn eyka buat la..ni kwn subahat eyka yg buat tau! hehe:)

Simpleblanklife said...

hahaha cumil2..kah3....:D

Nur Hanani said...

Blog saya dalam list "suka bawa lari domo eyka~!huhuhu,,T.T" hahaha.. ye ke suka bawa lari domo?? TQ Eyka..

Entri Terkini: TSUNAMI HITS : Jepun dilanda tsunami..

amyzzskazz said...

somel lah eyka..suke3..hehe..

Naddia said...

santeknye..rajen eyka wat sume nie. sgt suke!
pengalaman 20 minit berdepan dengan orang gila

bunga said...

cam canti..tapi bunga xdapat review cz line slow..cayokk2.2..

Qaseh dalia adelia said...

nok wat gane ni ! hehe tq saye ade! kalau xde nak culik domo bunuh tikam 40juta kali ..lagu kat blog ni mengingatkan kisah lame uwaaaaaaaaa

||| PöJìé PööH ||| said...

ehemmm semakin meriah dan comel dan glamour blog eyka... Lama Pojie tak mai menjengah :)

PojiePooh; Hanya Satu...

Olate Omote said...

Blog Olate lagi lawa! Hek hek hek...blog eyka chomot!

Farhan Zulhusmi said...

ok...nty kita ajak satu kg erk...hehehee

kay_are said...

adekah aku ade dalam bloglist tersebut??