Mar 5, 2011

entri good-good ja!hahahaXD


walawehhh!!! syok la..azab eyka dah lepas tadi...test law tadi...eyka sudah berjaya tumpaskan dengan successnya..syabas beteh..syabas beteh~ hahahaa:)

serabut jugak test tadi..memang gila banyak soalan dia..eyka ingat keluar sikit je la..

tengok-tengok...nah ambik kau..6 soalan keluar..kalau main bulat-bulat bagai eyka paling terer la dan paling top in universe tapi  dalam esei memang tak boleh blah..eyka harap tulisan cakar ayam eyka itu dapat la lecturer eyka baca dengan jayanya...
T.T

habis siap je paper law itu... eyka tengok tulisan..memang gila tak boleh blah..first punya la cantik ya rabbi..sampai tengah mula la tulisan nak terhuyung hayang kiri-kanan...sampai akhir jangan cakap la..dah macam tulisan tangan tak bendung je tau! huhuhu..:(

tulisan itu bukan apa..eyka tak cukup masa tadi serius..dari awal sampai akhir menulis je sampai tak tengok kiri -kanan..ce korunk bayang dari pukul 8 sampai la pukul 11.30 asyik menulis je kerja tangan ini non stop...balik ini pon menulis juga.kasi update ni belog! hehe:)
penat memang tak hengat..kebas sudah tangan ni ha! sob..sob...sob..T.T

eyka harap jawapan eyka merapu dan comment eyka yang sengal tadi dapat diterima oleh lecturer eyka dengan baiknya..
moga-moga la...amin..:)



mecasih sapa yang sudah join bloglist eyka hari ini..eyka appreciated sangat-sangat usaha korunk itu..esok eyka akan blogwalking dekat blog korunk yang sudi buat entri untuk eyka itu tau..malam ini tak sempat kot..sebab mata eyka dah berair dan hati sudah mahu tekan butang stop sudah..so nak tak nak eyka kena rehat dulu...so sori aww korunk!!:)

10 comments:

specky gurlz said...

eyka..hehehe same2 chaiyok2 smge succes selalu ye

Eyka said...

specky: hehe..mecasih awak yg comeyy~ hehe:) gudluck jugk tau! :)

nazrul ashraff said...

haha...biar sampai lebam..wiii

Eyka said...

nazrul: ceh! jahat tau! wekk! hahahaXD

shazmira said...

terbaekk :)

Cik Ezy said...

gud luck eyka!!

Eyka said...

shazmira: haha..terbaek!! hahaXD

Eyka said...

cik ezy: gud luck jugk! hahahaXD

burhana said...

cm mne test?
best x?
huhuhu....
tgu neext week pnyer cbrn......
lg tuff

Eyka said...

yana: ceh! hahahaXD macm la kelas kite lain..wekk la yana! hahaXD