Mar 3, 2011

entri luah mati mak..telan mati anak


ok..mood eyka telah bertukar tetiba bila eyka duduk sorang-sorang bagai ini..sila baca dengan senyap dan silent your phone sebab ini entri serius..eyka nak buat luahan perasaan dalam blog eyka ini..lantak la korunk nak cakap eyka ini lemah ke ape ke..eyka manusia..so eyka ada hak nak meluah apa yang ada dalam benak eyka sekarang ini..

eyka nak cecite pasal hubungan eyka dengan cik babam eyka itu..
entah la sekarang ini eyka rasa macam jauh je dengan dia..
eyka tak tahu la..macam  eyka dah hilang dia dalam kehidupan eyka sekarang..
bayang kan la eyka baru jumpa dia dua kali..
lepas itu mana jumpa dah sampai sekarang..
*padahal duduk dekat je tempat study dengan eyka*
eyka tak tahu la kalau korunk tempat eyka camne..


jumpa first  itu pon sebab eyka nak jumpa kali pertama..
yang kedua 2 pon same..eyka juga nak jumpa..
tak kan la dia tak miss eyka langsung..
oke fine..eyka tak cantik..wat pe kan nak jumpa hari-hari buang masa jex.
wat pe nak rindu kalau hati macam tak suke..kan?



kalau awak tengah baca post ini (cik bam)..harap awak paham cik bubu awak ini cerita apa..
eyka nak cakap ni:

wahai cik babam..bubu bukan la nak paksa-paksa date selalu...bukan juga nak ajak pergi tengok wayang sekali..tapi bubu terasa jauh dengan awak..
dah la sekarang masing-masing busy dengan study..kadang-kadang je mesej.dengan call..
bubu takot la awak nanti tersangkut dengan orang lain..hati kadang-kadang susah nak tafsirkan..bu takot awak tak boleh terima keputusan bila hati bu dah tawar dengan awak..eyka takott tau! :(

serius memang orang tengok eyka huahuahua bagai..tapi dalam hati eyka ..eyka je tahu..
eyka kadang-kadang jeles dengan kawan eyka..mesra bagai..tak kesah pon kalau keluar selalu..
eyka bukan nak paksa awak tapi eyka takut hati eyka berubah..eyka takot ..T.T

eyka tak tahu nak cakap camne..tapi eyka rasa kami bukan pasangan kekasih tapi hanya kawan baik yang perlukan perhatian..
macam sayang eyka dekat dia dah hilang..:( tak tahu la nak cakap camne..eyka tak kuat sekarang ini..oh dem..

"eyka really miss that boy!" 


oke. mood tak de sekarang..sory buat korunk bace entri tak penting ini..
(air mata berebut keluar sekarang)

15 comments:

amyzzskazz said...

cyannye eyka..kte paham cm ne rasenye.chill ye eyka.jgn sdey2.

efyna.pinkladies said...

rileks eyka. jgn feel down sgt. kalau dye perlukan eyka sure dye dtg kat eyka kan? kalau eyka je yg nak baik and rapatkan hubungan susah la. ikot je kata hati eyka, fahamkan perasaan eyka yg sebenar. kalau dye yg terbaik perasaan tu mesti ada. kan? :)

hamzah ian said...

rilek eyka..

ayu said...

eyka..byk2 kn bersabar ye..
kalau ada jodoh x ke mana..
ayu fhm situasi eyka..
sume org pnh rse perasaan cmnie..
sabar ye

sab said...

eyka x cube tnye die kenapa ke?
hurm...bersabar k... :)

NyetNyet said...

slow talk dgn die. if tanak, jangan la bg kite tunggu2 macam ni. yepp ! siyesly i paham ! so semangat !

Adii NakHeran said...

maybe dia busy ngn study,,
sabar eh,, penantian tu bukan penyeksaan,, tapi ujian,, GoodLuck for both,,

A.s.t.i.n.a said...

luahkan padanya..

specky gurlz said...

eyka maybe dia nga busy tuh..sabar ok

Azroy Bin Kassim said...

mane tau dia ada masalah lain.. biasanya lelaki ada mslh die focus nk settle mslh die dulu.. just support si dia.. tak pun pukul je si dia.. eh?? jgn pukul badannya.. pukul hatinya.. jgn putus asa!!

Wan Gerrard said...

cool eyka ^_^

kay_are said...

jiwang gile cik domo ni.. dah2 rilek2, bosan2 cari member kuar.. habis cite =)

cemomoi said...

cooool... jangan sapa pon mati

Dda Ly said...

saba ye dik..takmo sedih2 tau..:)

meh ke rumah,
~farewell friends~
keep in touch ye..♥♥♥

Eyka said...

chill sudah! hahaha:)