Mar 1, 2011

akibat salah bikin!:)


eyka dah bosan gila blog eyka ini asyik colourfull bagai..so eyka pilih black la for my new background bagi sembunyi blog eyka yang terang benderang bagai ini! hahahaXD

cun tak korunk??:)

eyka sebenarnya nak tanya korunk ini...kalau eyka buat bloglist korunk nak tak join..??:)
kalau korunk nak sila shout dekat entri ini awww!!:)

lagi satu eyka nak berterima kasih kepada seorang blogger yang baik hati yang telah sedekahkan eyka 
benda alah ini:)

nice kan korunk??:)
benda ini telah di sedekah kan oleh budak baik hati ini..
MAS AHMAD SAFWAN!:)
*ni sayang banyak-banyak ni! muahx!!hahahaaXD*
budak ini hebadd la dalam buat icon macam itu...tak percaya cakap eyka...


jom la pergi terjah blog dia..nice aww budak ini!!:)

benda alah atas itu eyka akan link kan dengan bloglist eyka yang baru  nanti..eyka akan bukak bloglist eyka bila ada permintaan dari korunk..kalau ramai yang nak join..eyka akan buat..hahaha:)

7 comments:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

thumbs up...sng sket nk bc

http://aniesandyou.blogspot.com said...

thumbs up...sng sket nk bc

KHRLHSYM said...

+ 1 yang penting ada si comel :)

nazrul ashraff said...

\0/ nak join..

gaung said...

jangan buang kami dari bloglist eyka..hohoho..domo sehat?

Eyka said...

anies: haha..mesti la..2 sb eyka buat cmni! hahaXD

khrlhsym: hehe..tau xpe! hahahaXD

Eyka said...

nazrul asyraf: yeyeye! eyka suke!! 1 person!! suke!:)

gaung: haha..sehad la dy..lebih sihat dri biasa~ hahahaXD eyka tak buang la..eyka gnti jex nanti~:)