Mar 3, 2011

kenapa la ko comey sangat??:)


(pesanan penaja: der..pahal la korunk suka buat muka comey ni der?? aduss..gua sudah jatuh cinta dengan lu la der~  oh dem...)
*agak-agak korunk diorang balas tak??hahaXD*

ehem..ehem..eyka nak cecite tentang dooodolls comey gila ni..siyes kan patung ini comey...betul-betul mengorat duit eyka betul! dem..dem...dem..haha:)

eyka dengar jugak orang cakap benda alah ini dekat blog-blog lain sepanjang eyka blogwalking tadi..eyka tertanya-tanya bagai 
"apa la benda alah yang korunk cakap comey sangat itu...ada yang cakap lagi comey dari domo eyka.."
(eh..eh..pahal plak! domo eyka lagi comeyy okei! hee:))

nak di jadikan cecite tetibe..

ada la si pencuri hati domo eyka ini update blog pasal benda alah ini..so eyka pon pergi la terjah dia..


Reddish Twin wearing Kalor Cupipi wearing NinjaPinkie Pirate Wearing Orange Butch Charco wearing DrooolieCupido wearing Fugi Sunny Twin 24" Pillow Plush

ya allah..memang comelllllll gila la!!! sumpah suke!!! :)
*yang pelik nya start tengok terus jatuh cinta...:)*
 memang boleh kalah domo macam ini! hahahahaXD
*cakap slow-slow..haha*

tak percaya cakap eyka...ce korunk tengok benda alah ini..:)


tengok comeyy kan???
  *sila klik untuk tumbesaran yang sehat!:)*

yang tak leh blah lagi doodolls ni semua ada nama..hot-hot plak itu! hahahaha:)

di perkenal kan dari kiri : charco (yang duduk dalam mulut naga itu) , reddish and sunny twin (yang duduk berdua dekat ekor naga itu), fugi ( yang macam nak jatuh dari awan itu), cupido (yang duduk atas awan itu), kalor (yang muke macam katak itu), ninja ( yang pose sebelah muka rabbit itu) ,pinkie pirate ( yang pose macam rabbit yang ganas konon ye~ :P) , berry fishy ( yang menyorok belakang si sotong gergasi), numero( yang nganga mulut  ada gigi dua batang.) , dan blah..blah..*banyak lagi sebenarnya..penat la nak taip! haha*

nak tengok lagi benda alah ini 


reddish twinchocomanthird eyescupidopinkie piratecupidocupidonumero

"aduss der...ko memang comeyyy la!!! suke!! T.T"
*ada tak yang nak belanja eyka benda ni??hee:)*
 sob..sob..sob... saya insan yang lemah..bagai melukut di tepi gantang..sob...sob...sob..tolong la hamba yang comey momey ini..tolong la beli kan..sob..sob...T.T
*menangis style mak nyah*



adus sudah terjatuh hati ini.. T.T..patut tak korunk rasa eyka tukar dari nama eyka domo kepada eyka dooodolls?? hahaha:) *domo muke bengang..haha*

18 comments:

sarah mohamad said...

coooooomey sangggat !!!

specky gurlz said...

OMG comeyyy giler kite pon da terpikat :)

cik Dil said...

ahaa..shomel laaa..

najwa napatah said...

comeyyy!jatuh cinta jugak~

adwafarahin said...

doodles xyah ckp la..mmg comey gila kot hee :)

kay_are said...

x tertarik langsung.. =P gua layan kamen rider je makcik.. xpe ke panggil makcik?? ahakz! lari dulu!

saharinasaharudin said...

mmg comellll ^__^

Puan Besar Shag Yahaya said...

Shag dah usha kelmarin. CHUN siok lah! Shag mmg akan beli 2 ekor hujung bulan ni kot. Sebab birthday kawan dah dekat. Keke :P

nazrul ashraff said...

comelnya@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bun said...

ngatkan bun yang comel
hahhah,pasan jap

jangan curang!!!

IJAT360 said...

abis la pas ni domo merajuk...

Mila Ahmad said...

sumpah cumell gilak!

fyna said...

ALOLOLO~
tomeynye....
geram lak tgk...








jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Cik Ezy said...

comel gilakkkkkkk..

Eyka said...

tau xpe kan smua..bila la..korunk nak blnje eyka..ckp comeyy jex..blnje la eyka pat! hahahahaaXD

chii said...

k.chii nak satu bleh..eyka kasi prezen k :p

http://www.minitoons.com/toonsgoodies.html

ni pun cute gak..

Olate Omote said...

Chomey nyeeeeer! Omote jeyes! Jeyes! Jeyes! Aaaaaaa....Omote pun nak jadi chomeyyyy!!!

Eyka said...

chii:a'a la comeyy~ hehe:) nti eyka nk review pulak pasl bnde alah 2..mecasih ksi website yg menjana minda mlm ni..syg u lebih! hehe:)

olate: hehe..sila la jadi tapi domo eyka lagi comel aww! hahahaXD