Mar 1, 2011

entri malu! hahaaXD

ceh! korunk nampak tak tajuk hot dekat bawah entri eyka ini?? jem..jem..jem..gila betul la kawan eyka..memang buat kontroversi bagai! hahahaXD


ko rasa aku gila ke??
gila punye statement memang berani mati! hahaaXD

eyka kena hacked tadi bila eyka pergi kelas petang tadi..pukul 12 tengah hari rasa nya post itu..memang havoc gilo!! :) malu seh~ dem! :(

kejadian ini macam ini..

waktu itu eyka tengah discussed dekat library bagai ini..
eyka bosan so eyka sign in la blog..
main gelak ketawa bagai..
tetiba member eyka kata nak pinjam lappy kejap nak cari bahan dicussed group itu..
so eyka bagi la dengan muka tak leh blah..:)


kawan eyka: wey..wey...wey..aku nak pinjam lappy hang kejap boleh??

eyka: la boleh-boleh..ko nak buat ape jex??:) 
*anggok-anggok pale*

kawan eyka: nak cari bahan MI la der~ ..wey..pe benda alah ko bukak ini..siap ada banyak binatang pelik warne cokelat ini tau! heran aku! 
*buat muke inoncent jex kawan cilanat eyka itu tanya:)*

eyka: ceh! itu blog eyka la der! tak yah tengok la..cari bahan sudah!:)

kawan eyka: wey..wey..ko da sign in da kan?? nak tengok sat tau! hee:)
*senyum-senyum muka tak leh blah!*

eyka: tengok je la blog buruk aku itu,,bukan ada apa pon..:)

kawan eyka: *khusyuk je dia depan lappy tak pandang kiri kanan*

eyka: wey..da ke belom..mane bahan ye...nak submit hari ini tau!

kawan eyka : la...kejap la dah dapat dah ni..
*muke senyum-senyum macam kerang busuk*

eyka: oit! pahal ko senyum macam nak kena penampor itu??

kawan eyka: tak de pape la..aku dah dapat dah bahan itu so kena senyum la! hahaa;)
*gelak ketawa bagai*

eyka: ko ni pahal! ko ada usik apa-apa ke??
*sambil tarik lappy dan usha..buat muka tak puas hati*

cilanattt!!! kuang asam betul!! patot la senyum-senyum bagai.. ko post entri aku rupanya!! iskh!! padam la weyy!!
*main maki hamun dalam library itu terus  tarik-tarik lappy..dem..dem...dem...:)*


(adegan tarik -tarik lappy pon berlaku..)

tetibe lappy off..

dem..dem..bateri habiss!! dah la eyka habis lambat kelas hari ini..
pukul 4 petang..memang malu la korunk baca entri eyka tadi...dem...dem..dem...T.T

*member eyka boleh buat muka tak bersalah gila..iskh!! geramm...rasa nak penampor jex! nasib baik la ko lelaki der! dem..dem..dem..hahaXD*


moral of the story: jangan la leka bila buat keja..dan jangan la pakai bagi jex barang kita ek..nanti merana badan macam eyka tau! dem..dem...dem...hahahaXD kepada member eyka itu eyka nak cakap memang wa kena la hari ini der! hahaXD *dari tadi tergelak tengok reaksi korunk tentang post tadi! hahahaXD* 

14 comments:

Qaseh dalia adelia said...

padan muke domo haha larikkk

sitihanisahali said...

hahaha...sian...blog kene heck.. ;p

moOn said...

hahahahkk...
cian nye die ye...
:D

- koroe - said...

syok nye kena hack. saya tak pernah pon kena hack. nak jugak kena hack dengan kawan benda blogspot ni. hahha

IJAT360 said...

patotlah aku rase lain macam je tadi..giler babas punye entri..=3

nub said...

hahak.lagu tu pon ada

Cik TeN10 said...

uishh siap hack blog.. haha kt sni salu dak2 ni hack fb je..tulis status bukan2..xde plak hack blog..huahua

ptt lah td rsa cm pelik je bca entry eyka..apehal pendek gilos..1 ayt je..fullstop pn xde kl xsilap.. haha

Cik Ezy said...

hahak..
ciannye..
bhye betol kalo tak logout..
ekeke

Eyka said...

dem..dem..dah la smua eyka terasa mlu di cni!hahahaaXD

Eyka said...

dem..dem..dah la smua eyka terasa mlu di cni!hahahaaXD

twinscraftlife said...

Hi! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com/

Eyka said...

twins: nice la brg awk! suke! hehe:)

iqbalhakimi said...

haha..blog tak pernah kena lagi kalau fb tu biasa sangat..

Eyka said...

igbal: haha..tau xpe..sian tau eyka waktu..hahaXD