Feb 14, 2011

Saya nak first Give away from De'din:) 'lunas contest!! hahahaXD

contest ni eyka telah di tag oleh sweet syasya!! yeyeye! hahahaXD dia ajak eyka masuk contest ni..sebab kan dia sangat-sangat peramah so eyka setuju la nak pergi join..ekcelli da lama da eyka dapat tag ini tapi eyka asyik lupe jex buat..pardon me..T.T

contest ini dianjurkan oleh cik de'din..dia kata ini first giveaway dia..so eyka pon kenal dia so eyka join!! yeyeye:)


sponsor kontest ni adalah..tada..tada! :)


cantik tak dia?? comey macam domo eyka gak! hahahaXD

ini adalah hadiah dia:


1st   : Sehelai tshirt anak negeri pilihan anda
2nd  :Top up RM 10
3th   :Top up RM 5


menarik kan?? hehe:)

so sapa yang nak rembat hadiah ini jom la ikot eyka 

join contest ni..:)

so eyka tag semua pergi join..

*kalau eyka tag 3 orang macam tak best ja..so xmeriah..boleh kan tuan contest??hee:)*


yang tag eyka kontest-kontest bagai ini..eyka harap bersabar tau..eyka busy sikit sekarang ini study..kadang-kadang je ada masa update blog ini..blogwalking pon da jarang sekarang ini..yang mana contest eyka terlepas pandang itu..pardon me..eyka pon manusia biasa gak..nobody perfect..huuhu..=.="

6 comments:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

x nk join tp nk hadiah je..bleh ka?

Eyka said...

boleh2~ tnye la tuan contest~ hahahXD

nelly said...

gud luck ..

SweetSyaza said...

mari kita ramai2 masuk contest ini..hehe ;p

amier azrul alias said...

gud luck..
klu mng kire kongsi adiah ek :p

Eyka said...

nelly: mecasih..:)

sweet syaza: haha..awk yg tag eyka aww...haha:)

amier azrul: okei2~ awk an scandal eyka..hahahaXD