Feb 14, 2011

Kontest Blog Cun.Lawo.Kemas.

kali ini eyka kena tag oleh si ELYN DZ dari blog XX+YY...ehemm..ehem..korunk rasa eyka sesuai ke masuk kontest ini??  "KONTEST BLOG CUN .LAWO. KEMAS ! hahaha...wah2~ mesti cakap eyka ini gila glamour bagai ini...ye la..asyik muka eyka je mencapap dekat contest orang-orang ini..hahaXD ini lagi korunk mesti termuntah darah bila eyka ikut and join kontest ini...da la banyak yang eyka suruh orang buat blog ini..hentam la labu~hahahaXD 



*tengok header pon tau yang blog cik syue ni cun..bila la eyka nak jadi pro macam dia ni..hee:)*

syarat-syarat nya mudah je...

1) Warganegara MALAYSIA.
2) Semua jantina diterima.
3) Ada blog! Tak ada blog ditolak!
4) Follow blog sue

(semua ini eyka sudah! yeyeye! :))

Tarikh tutup contest ini : 22 Februari 2011 jam 12.00am

Hadiah boleh tahan : WANG TUNAI berbentuk topup menanti anda!
*yang ini eyka nak sebenarnya...free~hahahaXD*

eyka nak tag :






yang lain bukan eyka tak nak tag..tapi da cukup da empat orang kena tag..so eyka terpaksa korban kan mereka untuk upacara ini...maafkan saya...hahaha:)
tapi korunk still boleh join..


jom la pergi ramai-ramai terjah blog dia ini sebab eyka rasa kalau sikit sangat tak adventure la..so jom la pergi..
*ala kalau korunk join cakap je eyka yang ajak..mesti dia tak bising punya..don't woryy~ hee:)

yuhuuuu~ syatoza zai!! my adeeekk!! hahahaXD eyka da join da ni..game on tau! hahaha:)

16 comments:

Syat0za said...

orite!! masyeh =)

Eyka said...

masyeh~ hahahaXD

KoPiahJo said...

Waaaa KopiahJOoo tuu hek2~Maluu i :P

Eyka said...

eleh-eleh~ hahahaXD

Woofer Storm said...

segan nak join,coz buruk benar blog sy tul..ermmm

Eyka said...

woofer storm: eleh! jom la join penat da ajak ni!! huuhuu..T.T

♥ eyka elisha ♥ said...

haip!twinny tag pulok..ngeh3 =P
thnx tau 4 d elmo gift n diz tag ^^
nnti sy wt erk =D
(soryla sy bersara fb jap smggu dua ni.ngah menjiwa.pape inbox je erk.muahahaha!=DD)

Mr. TN_SkY said...

hehehe..:-D gud lcuk k...blog kamu mmg cun pun hehe =_=

Panas! Valentine Days Vs Maulidur Rasul??

mars mell-o said...

visited and follow..:)

Wanzi said...

Peranduan bagus ni.... nanti kalau free2 boleh join ni.... dan selamat berjaya kepada yang mencuba.

lavender harum wangi said...

wah~ gudluck ye.. blog ni memang cun~ :D



terbaru Blog aku dah cukup cantik ke?

Eyka said...

eyka elisha: hehe..buat aww entri...eyka tgu! heheeXD
* ptot la xnampak status eyka kne like lagi! hahahaXD*

Mr. Tn sky: mecasih tapi umah sky ag lawa awww! hee:) jom la join sekali awak..macam xbest je join sorg2~ huhuhu..T.T

Eyka said...

mars mell-o: mecasih..domo syg awak! muahh2! hahahaXD

wanzi:bgus2~ eyka ada geng nak join! yeyeye! :) pat tau wanzi pergi buat..mecasih..:)

lavender:blog awk ag superbb aww! hee:)mecasih..hehe^^

elyn dz said...

gud luck dear! :)

cik sakdi said...

hei nice blog coz full of domo. memang sesuai la masuk contest tu. cume layout je xade domo. hahahha

Eyka said...

elyn dz: wah2~ mecasih kasi eyka tag ni!! domo cakap i love you! muahh! hahahaXD

cik sakdi: ala..xpe2~ t eyka cari layout domo aww! hehe:)