Feb 14, 2011

aku ke salah kau ke salah?? cecite:)

tadi eyka pergi la kelas..pagi tadi pukul 8 30 macam itu..masuk-masuk kelas je eyka ternampak la member eyka buat muke ketat giler..sikit pon tak senyum..penat dah eyka tarik senyuman sampai telinga aww...tak layan langsung budak itu...iskh! T.T

eyka try la market pergi tanye budak sengal itu..eyka tanya la 
"kau ni pahal muke macam kena sula je pagi ini?? muka monyok gile kalah tau orang kalah judi..ce senyum sikit..:)"

dia diam je..sambil cakap tak ada pape..
eyka tanya la lagi..biasa la itu tak puas hati..tak kan tak ada pape jadi  macam itu..
so eyka tanya la lagi soalan tadi..
tetiba dia melenting...

kau! pehal?? dah lah aku tak da mood! ni nak layan kau lagi...pergi lah!! 
*muke garang nak mati tau tak..takot gler! huhuhu..T.T*

eyka pon dengar je la syarahan dia pagi  tadi..ye la orang marah tak kan nak cakap juga...kang tak pasal-pasal  kena penampar plak eyka! hahaXD...yela sabar kan separuh dari iman...:)
  *ini bajet ja..sebenarnya dalam hati takut..hahaXD*
 tapi yang pelik nya dia bebel-bebel panjang tapi tak keluar pon isu dia marah dan masam muke itu sebab apa...
bengang gila nak tunggu dia cakap..
tup-tup pensyarah eyka masuk..

so eyka berjaya la buat satu teori hipotesis bagai ini masa kelas tadi bahawasanya:

kemungkinan pertama: maybe dia ini ada masalah keluarga kot.
kemungkinan kedua: gaduh dengan balak la itu
kemungkinan ketiga: maybe tak dapat plan date sambut valentine kot hari ini..hahaXD
kemungkinan keempat: duit tak ada kot
kemungkinan ke lima: dia ada masalah yang tak boleh share..secret bagai la kot..
kemungkinan last mesti dia tengah "datang bulan" la itu! haha:)

jadi yang muskil nya sekarang ini...eyka tak ada kaitan langsung dengan masalah dia itu..
kenapa eyka kena marah bagai ini?? huhuhu..dem..dem..dem...:)
korunk pernah tak ada kawan yang macam ini...??? iskh2.~ sangat giler-giler  seram..trust me!! :(




kuku besi nak kena sepak: macam kes blogger muda * macam eyka* ini nak melenting sebab entri tak di layan atau entri tak di komen bagai oleh blogger-blogger otai ini..pehal??...ikut nasib la..entri kau baik..mesti banyak gila orang komen..dah entri macam sampah..sapa-sapa pon tak kan komen...termasuk la yang hot-hot blogger ini..so kenapa kena bising?? diorang ke yang salah atau kau ke yang salah??:)

22 comments:

Nur Liyana said...

huhuhu...hahaha..marah plak..ntah apa2 eyka nie..huk3.....

yg kuku besi tue amende actually? buakan kuku besi..tapi..yg eyka cakapa..kat bwh tue..kih3

Eyka said...

nur liyana : hahahaXD dia yg marh la bukn eyka..hee:)
yang kuku besi 2..renungan jex..hehe:)

n!cK said...

wah3..cian sgguh~~biase la 2..pmpn kan sukar d pahami~~ehhhh~~haha

Eyka said...

nick: hahahaXD eyka tahu..haha:)

http://aniesandyou.blogspot.com said...

kalu kite slh, minta maaf je. kalu dia slh..biarkn je

Eyka said...

anies: owh..eyka mintak maaf kalu eyka salh dgn awk..huhu..T.T pasl cecite ni..dy la ptut mintak maaf an?? eyka xslah pon..hahahaXD

gaung said...

kesian kesian kamu...kami harap2 jap lagi kami g klass tak ada orang muka ketat gitu..

ENTRY TERBARU: cara dapat Buffered Earning Nuffnang

Mr. Adam said...

jangan la marah....ta baik tampar..kite bako jer..hehe
klu dia senyun x balas wat jer mata juling klu dia usha eyka wat cm nie o_O..

- koroe - said...

haha kena marah. tu lah. lain kali kalau tengok kawan muka ketat, jangan tegur. bila dia dah macam oke baru buleh tegor.

dan. jangan tanya masalah orang lain. bia dia cerita dengan rela. haha. kalau dia tak cerita, jangan ngada2 pegi tanya. kang dia jawab dengan kaki baru tahu.
haha

Eyka said...

gaung:okei2..mintk2 la~ hahahaXD

mr.adam:hahaha..da test da julingkn mte...muke kerek jex lagi aww..hehe:)

koroe: eleh! hahaXD eyka tanye jex..kate syg mber..hahaXD mane tau nak kne mcm 2..hahahaXD tpi xpe..eyka xsalh pape..hee:)

AH7 said...

huhu~~ xpasal2 kene marah..klau org...org sound balik...huhuhu~~

Eyka said...

AH7: nti gduh la awk..xmau la! eyka suke dok aman je~hee:)

ghost writer said...

kena dengan aku memang tanya sekali jer eyka...

konon nak bagi kita terus tanya...paksa2 tak main lar.

Eyka said...

ghost: owh..yeke?? owhh..hahahaXD tadi eyka memg nak tnye ckit ja..tapi macm xbaik plak..so eyka tnye la byk2 kli..kate care frenz ni~ hahahaXD

Adii NakHeran said...

rasanya kemungkinan yang ke 6 sebab tengah datang bulan,, kahkahkah,, gila nice men teka kan?

Eyka said...

adii nakheran: hahahaXD tau xpe awk..:) suke la men teka2 ni~ hee:)

Amira Naddia said...

eyka..lau jmpe org camni jgn byk tanye. tak pasal2 kite mkn penampo free. tp lau die bg penampo jgn senyap je. tampo balek doblas kali kn!

blogger2 otai memg susah komen kite balik..kite je rajen komen dorg..sadis kn?

Eyka said...

amira: haha..btul2 2 awk..tapi macm eyka xsalh jex..xbaik tampo2 blik..nti xaman dunia~ hahahaXD

bise la 2..dyorg busy kot! hee:)

raudhah said...

salam eyka,

lantak la org camtu, eyka tak luak 1 sen pun.

lain kali, tak yah tanya lagi bila dia wat muncung gitu. =)

btw, ana folo eyka ye *1585 =)

Eyka said...

raudhah: owh..okei2~ mecasih taw awk..domo syg awk!! hehe:)

Ayl Aziz said...

Eyka.. entry ni sangat cute. :)

Eyka said...

avl aziz: mane ade cute mana..domo jex cute~ heheXD