Feb 22, 2011

eyka budak baik kan??:)


rindu eyka tak?? rindu tak.?? rindu tak?? hahhahahaXD eyka bosan plak majuk lama-lama ini...okei mesti korunk ingat eyka gila kan! hahahaXD memang tengah meroyan bagai tadi tapi eyka sejenak berfikir..cewah! hahhaa:)

"past is past..watpe la nak pikir kusut-kusut kepala ini..tua nanti! ceh!:)"

eyka memang macam ini..eyka tak suka simpan benda dalam kepala..sory tadi eyka terjujur lebih dalam entri bawah-bawah ini..baca balik tadi macam nak tergelak pon ada..ceh! macam bukan eyka je! hehe:)
 *eyka bukan senang benci orang ini melainkan orang itu yang benci eyka..eyka tak leh buat pape yang itu!:) *

EVERBODY HAVE THEIR OWN OPINION! 
EYKA ACCEPTED THAT:)

 sory sebab buat semua die hard mati eyka nak ikot sekali mood eyka..tengok korunk tadi eyka berjaya hasilkan feeling and mood macam filem televisyen la plak..eyka terasa macam pelakon hebadd! hee:) 
korunk ni layak la jadi pelakon bawah arahan eyka! so good! thumb up!^^

so eyka tetap teruskan tradisi bako eyka! 

bako! bakO! bakO! :)
*setuju?? sila angkat tangan macam saya...:)*





eyka nak jugak main dengan api! ade eyka kesah! hahahahaXD bako! bakO! bakO!:) *sape suruh invite eyka..so tanggung la! hahaXD*

8 comments:

Myung Dae said...

Tradisi BAKO MEMBAKO akan berlaku di DSB . Hahahha (^_^)

gaung said...

setju sahjaaaa

Cik TeN10 said...

haaa baru manis cik eyka kite.. (",)

niniey_nOty said...

jangan maen ngan api. takot! bako. bako. bako

neslO_ais said...

agegegegee :D
mgmg klaka kot tgk entry eyka b4 nih..
dah gelak pun td..
ye2 je maen bako bako tetibe esoknye dah emo.. :D

rilex2.. bako BAKO!!!

dLa said...

jgn main ngan api sgt kang rentung! haha

Adi Zhaf said...

kalau betol budak baek meh study sini

:: Diiktiraf Barat ::

haha =P

cemomoi said...

tengah meroyan le ni... line eeelok time orang dah tido