Feb 25, 2011

merapu rapat tengah malam yang tak berapa buta!:)

ehem..ehem..ada ke yang tak tido lagi ini?? hee:) eyka baru je nak update blog setelah blog ini mati dimakan anai-anai dan ulat busuk bagai! wakakaka!:)



ceh! tengok apa eyka cari dekat google bagai tadi?? hee:)

ini sebab eyka semangat esok untuk start meniaga! cewah2~ hahaXD

orang kata kalau orang meniaga ini kena kuat dan berani tanggung risiko..so eyka test try market eyka untuk try bukak booth esok!! wah2!! suke!^^

pakwe eyka cakap: ala sayang boleh ke?? moga-moga untung la meniaga esok ye sayang!
ceh! ingat eyka tak boleh ke?? korunk pernah dengar tak peribahasa 
belum cuba belum tau! :)


paham tak?? paham tak?? :) yang itu macam eyka la kan awak??..hee:)

eyka esok kena attend satu event untuk eyka punye subjek..kira batch kitorang handle semua acara nanti..:)
kira untuk lulus subjek business environment eyka..
*eyka budak marketing..harap maklum:)*

so kepada yang bosan bagai tak reti buat benda apa esok..

jom la datang kolej eyka dekat kolej profesional mara seri iskandar, perak..:)
event eyka selama tiga hari  sampai hari ahad ini:)

..so kalau eyka tak dapat update blog eyka itu kira eyka enjoy sakan bagai la kat sana ek sayang! hahahaXD 


datang la..mana tau korunk dapat usha mamat/ awek baru nanti! hee:) budak kolej eyka banyak hot-hot tau!  kan rugi kalau tak datang nanti kan??:)

18 comments:

neslO_ais said...

abes r kedai tu rentung..
aihh..bako bako BAk0 an??
ey jaul ape??

A.s.t.i.n.a said...

buat yg terbaik ka..

SENYUM...

Adii NakHeran said...

wahhh,, hot2 bagai,,
xleh ar,, adi xmarket sangat,,,
hahaha,,,

cemomoi said...

oooo syabas!

tapi meniaga tak bule sekadar hobi atau untuk suka-suka.. serius insyaallah berjaya

gud luc

Cik Ezy said...

nt dpt untung sile la banje kak ezy ni..
agaga..
tetibe..
gud luck dear!

ameer said...

owh sriyes sabe bnyk hot hot?ke skadar pancingan jer ni?hahaha:p

gaung said...

semangat kene kuat..suara pom kene kuat...mai mai mai..beli beli beli

c-serak said...

kalo ada mase...
aku dtg bako~!
hahaha

Cik TeN10 said...

good luck eyka! (",)

Eyka said...

neslo ais:jual macm2 tapi sekrg da sold out sudah! kayo! kayo! hahhaaXD

Eyka said...

astina: mesti punye..senyum.
^_______________________________________________^ * tehee~:)

Eyka said...

adii nakheran: eleh! mane ade..eyka tgok awk hot market ja! alaa..eyka pon same..cmne ni! huhuhu..T.T

Eyka said...

cemomoi: mecasih! hee:) eyka ingat ape yg awk pesan ni!hee:)

Eyka said...

cik ezy: boleh2..tapi bila kite share duit berdua! hahahaXD

Eyka said...

ameer: true la..eyka tak bohong okei! hahahaXD

Eyka said...

gaung: tau xpe! suare eyka pon da h serak2 basah da ni! hahahaXD

Eyka said...

c-serak: okei2!! eyka tgu!! hahahaXD

Eyka said...

cik ten10: mecasih! tehee~ *senyum sampai telinga..hahaXD*