Feb 23, 2011

gila sengal hari ini!:)

tajuk bajet hot je..hahahaXD eyka hari ini bangun lambat gila..mentang-mentang la hari ini kelas lambat..gila heaven je eyka..tetibe pukul 2 tadi..sedap je mimpi basah tadi tup-tup...




eyka! eyka! eyka! eyka! eyka! 


eh..eh..nama aku itu..pahal la plak suara yana* member eyka* ada dalam mimpi aku ni...tapi betul ke?? *tutup mata mengomel macam orang gila..da mamai macam ini la..* 


dengar lagi..tak puas hati..ntah..ntah bukan ke...*sambil geliat-geliat malas bangun...haha*




EYKA!!!!!! 

eh..eh..betul la nama aku itu..

jadi la babak sketsa eyka dengan member eyka itu:)


ape! ape! :)
*menjerit-jerit sebab mimpi basah kena ganggu*

ada kelas la petang ini wey!! 


ha! ade kelas!!! ceh! lambat da ni!! adussss~
*terus lari macam lipas kudung pergi mandi* 

dah siap mandi terus cari-cari baju..alamak! baru ingat aku tak gosok baju semalam! aduh! aduh!T.T
*eyka pergi kolej pakai baju kurung yang ayu mayu tau..harap maklum*

eyka lari la rumah sebelah..sebaik la kawan eyka si yana itu ada baju lebih..kalau tak heaven la eyka sampai malam! hahahaXD

sudah siap pergi redah la kelas dengan badan segar bak bunga itu..
*wek!*
dengan muke memang tak leh blah petang itu selamba badak je masuk kol 2.40 macam itu..

cakap la terover slept dekat lecturer..semua budak itu bantai gelak! *ceh!*
*hahaha..padahal malas pergi kelas..mau heaven ja!hahaha*


so balik -balik tadi terus eyka taip cecite ini nak share dengan  korunk..tak besh pon korunk layan la..buat macam eyka itu korunk...korunk mesti pernah buat macam eyka kan?? hahaha:)
*baik mengaku! haha*


malam ini sambung la mimpi basah itu balik..dah la tengah part besh tadi!dem..dem..dem..:(


bosan la esok..esok kelas eyka pukul 2 jugak! jangan jeles~ hahahahaXD korunk ce tengok background eyka itu..hudus an?? ce tolong eyka cari background besh..boleh tak???huhuhu..T.T


12 comments:

Cik TeN10 said...

uhh dh lama gila xpakai bju kurung!.. dulu msa kt skul mmg spare byk2 bju kurung yg xyah iron.. haha

-telordibasuh- said...

oo damm mimpi basah..
ce ce cite mimpi ape haahhaaa

sab said...

haha. mimpi basah? noty yek eyka nieh :D

A.s.t.i.n.a said...

mimpi basah? saya perlu itu sebab hati kegersangan rindu... blog gurl bolehla komen cenggini... herher

Eyka said...

cik ten10: hahaha..eyka macm budk skola da aww! hahaahaXD

ejulz said...

lupe ke buat2 lupe iron baju.. ? heHe

Jangan lupa singgah k.. :)

1 "Semoga Qistina cepat sembuh. Amin.. "

2 "MAKLUMAN PENTING!! PELAJAR DINASIHATKAN TIDAK PULANG KE MESIR.. "

3 "Doodal's DiaLoguE COntest "

Eyka said...

telor: hahaa..malu la cecite kat cni..nti la kite discuss berdua! hahahahaXD

Eyka said...

sab: ehem..ehem..teheee~ *senyum sampai telinga..hahaha*

Eyka said...

astina: eceh..eceh..come baby to mama! hahahhaaXD

Eyka said...

ejulz: hahaha...mungkin kot! hee:)

nazrul ashraff said...

jangan lupa kesat air liur sekali..

Eyka said...

nazrul: ceh! perli la 2! hahahaXD