Feb 18, 2011

ehem..ehem..meowww~ hahahaXD

ini gambar hiasan sahaja..tiada kena mengena antara hidup dan mati..terima kasih! hee:)

ehem..ehem...tadi eyka lepak la dekat bawah blok eyka ini tau...rumah eyka ini ala-ala flat bagai...so lepak punya lepak..eyka terserempak la dengan seorang lelaki ini...gaya macam macho habis tapi kan gila la pemalu choi wa cakap sama lu! hahahaXD 

eyka saja la usik-usik bagai..

"hai hensem...jalan sorang-sorang ke?? nak teman boleh?? hahahaXD 
*eyka berani tegur sebab eyka dengan member eyka waktu itu...ceh! hee:) tak pe la eyka pemalu pon..pompuan tak pe kan?? hee:)*


dia senyap je..senyum pon tak...ceh! kontrol macho habis! hahaXD
dalam hati eyka menjerit-jerit nak muntah sambil meronta-ronta mintak cap kapak kasi perut....
"sory la nok gua tak tergoda la! hee:)"

eyka tak tahu la lelaki kebanyakkan ye macam mana tapi selalu eyka perhatikan..
kalau jalan sorang-sorang ke ape ke..mesti tak tengok langsung depan..muka alahai serius habis! ingat kau hot buat macam itu?? hahaha:)  tapi kalau jalan ramai-ramai dan lepak ramai-ramai mula la sorang-sorang perangai kalah syaitonnn...batai kutuk orang tak ingat dunia! ceh!haha :)

muskil-muskil ini...pehal la kalau ko sorang der ko senyap je..kontrol macho ke ape ntah!?? haha:)
cecite cikit dekat eyka ini! hee:)

so macam biasa eyka suke buat teori sendiri ini..layan je la..nak kutuk..kutuk la! wekk! haha:)

1. mungkin memang dia jenis lelaki pemalu ini kot! haha:) *korunk mesti mengaku yang ini kan?? jalan selamat punye jawapan! hee:)*

2. mungkin dia nak bagi pompuan itu puji la itu..oh! lelaki idaman! *ceh! hahaha:)*

3. mesti dia nak suruh pompuan itu suka dia sebab dia buat muke comey kena penampar macam itu! haha:)

4. mesti nak jaga status..yela..lelaki macho..mana boleh cakap dengan sebarang pompuan..mahal tau ni! *wekk!:)*

5. mesti memang jenis menjaga adab..sopan-mopan gituu..*kira macam pompuan melayu la jugk! haiya~ ini pon ada ka! dem..:)*

6. mesti dia ni jenis suka bajet hot dalam kumpulan je..yela nanti mesti kena puji pandai takel awek bagai ini..*ceh! depan-depan malu plak! haha*

7. mungkin dia sorang yang tak suka sebuk hal orang lain.."silent is the life..ceh!"

8. yang ini last...mesti kan dia ni.............................................................jenis yang segan..segan..dan segan....hahaha:)




korunk rasa korunk macam ini ke?? haha:) 
*baik mengaku..tak baik tak mengaku..dosaaa aww!^^*
bagi pompuan korunk rase jantan macam ini sweet tak?? :) pernah ke tak alami..macam eyka ini..kira jumpa makhluk spesies ni?? hee:)

entri ini berbaur perkauman..sebarang pertanyaan tidak akan di layan sebab ini kaunter sudah tutup pagi tadi..sekian! hahahahaXD lariiii~:)

36 comments:

YUL said...

yul yg no 4 tu, wakakaka, kene macho la sikit jln dpn awek, kehkehkeh ;P

Cik Ezy said...

haha..
jln sorg2 jdk r pemalu..
jln rami2 malu dh ilang..
bse cam tu r..
ekeke

Amira Naddia said...

eyka noty ye? alah..lau eyka sensorg pun eyka camtu! hehe

gaung said...

e;eyh...ntah ntah laki tu pekak..tak dengar..har apa mo cakp?

sarah mohamad said...

dia bajet howt ler tuu sebab tu jalan tak pandang kiri kanan kot . teehee

Yutaka Mushimura said...

meow....hehehe..nak tulis gop la tajuk gini...:)

nampak sweett..

AiDa AzRyN said...

hensem ah gambo guy yg kat atas tu.. XD

Eyka said...

yul:wah2~ hahahaXD pemalu rupenye~ owh..hahaXD

Eyka said...

cik ezy: tau xpe! hahahaXD

Eyka said...

amira naddia:mane ade noty~ hehee:) eyka baik je la awak..:) hahahaXD mane ade! wekk! heheXD

Eyka said...

gaung:mane ade pekak..dy dengar sb dy ade pandg eyka..hahaXD eleh! mngku la awk pon macm dy! hahahaaXD

Eyka said...

sarah: a'a kot! wakakaka! :) 2 la sbb dy..tapi eyka suke yg hot2 ni..awww~ hahahaXD

Eyka said...

yutaka mushimura: tulis la..tulis la..hahhaaXD meowwww~ heeXD

Eyka said...

aida azryn: tau xpe! so sweett! dem..dem..dem..hahahaXD

Seindah Bicara 2 said...

jangan2 die x minat kat pmpuan.. ops.! haha

IJAT360 said...

saya tak terlibat dalam cerita ni,sebab mase tu saya dengan domo jek.hehehe.=p

Cik TeN10 said...

ntah2 laki tu ada mslh pendengaran x?..hahaha

amier azrul alias said...

1st die setia kt gf die..
2nd sebab die sopan,jge pandangan...
3rd sbb die macho abes!teehee..
4th sbb die hot :p


wahahaha! :p

gaung said...

kalau aada awek tegur cam tu kat kami..kompom dah..kami terus buat kenai..masuk jarum lah..

skandaLdariLangit said...

bukan pemalu. malu2 je. hik3


meh la jadi skandal kite ;p

kay_are said...

sebab pemalu macam diri ku ini jua.. ahakz!!

Eyka said...

seindah bicara 2:xde la sebab muke giler hensem..tak kan aww kot! yucks! hahahaahaXD

Eyka said...

ijat 360:owh..xaci la mcm 2~ wekk! hahahaaXD ni mesti awk ni jntan pemalu jgk an! eyka tau..hahaXD

Eyka said...

cik ten10: xde la cik ten..sb dy pndg eyka tau..bukn sekejap..lame aww! tipu la kalau xdengar! hahaXD

Eyka said...

my scandal..amier azrul alias..haha: eleh2! dy pon nak wat conclusion..ceh! hahahaXD sbnrnye awak pmlu jgk! cakp je la~ hahahaXD tang hot 2 memg kne la dgn awak! hahhaaXD

Eyka said...

gaung: wah2~ ni xnak test market dkat eyka ke??..wah~ hahaXD *wat2 muke shy2 cat! hahaXD

Eyka said...

skandal dari langit:eleh! ceh! same la 2! hahahaXD

jom la jom la jom la! suke nye~ yeyeyeyee! hahaXD

Eyka said...

kay-are: akhirnye ade jugak yg mengku..alhamdulilah! hahahaXD

mikeon9 said...

mungkinkah dia gay? haha.. ngorata gay ek? balak macho2 skg ramai balak macho-macho ala kacak gay. hahaha

My Gila Popular Entry: Award Si Adik Mia Sara

Eyka said...

mikeon9: maybe la kot! hahahaXD tapi siyes la dy sangt hot tau muke~ cair doh! hahaXD

ghost writer said...

cuba letakkan diri eyka pada diri lelaki perasan macho tuh...

maksud ghost..eyka sorang dan yang tegur tuh ramai lelaki.

bukan perasan macho..please,tapi tak mau terlebih perasan.huhu

Eyka said...

ghost: hehe..eyka cakp je..ni bukn real sgt! sb eyka muskil 2 sb tnye la ghost! heheXD eyka da mention da eyka pmlu 2~ hee:)

FariehanIbrahim [LBC] said...

nice lh eyka, syok jaa comel bace. hehe! xD
tiap org punya prangai berbeda. kn3? ^^

Eyka said...

lbc: hehe..btul la 2~ masing2 perngai lain2~ suke tau eyka tgok perngai org ni! hee:)

http://aniesandyou.blogspot.com said...

malu = jual mahal..

Eyka said...

anies: haha..mungkin kot! hehee:)