Feb 18, 2011

tak tanye salah..tanye pon salah..:)

ehem...ehem...kali ini eyka nak cecite pasal dating plak...ada orang cakap selalu dating itu buat maksiat so tak yah dating dan akan mengurangkan maksiat tapi kan korunk macam mane pulak..?? 


tak dating kurang maksiat ke atau tak de duit itu sebab tak mahu dating??

 cecite dekat eyka sikit! hahahaXD

tapi eyka ada teori pakaiotak sendiri bahawasanya sebab sebenar tak mahu dating bagai ini:


kemungkinan 1: sebab tak ada duit macam eyka cakap tadi:)
kemungkinan 2: sebab busy la..mana sempat dating bagai ini
kemungkinan 3:  ini maybe nak elak maksiat bagai ini..
kemungkinan 4: sebab ada makwe lain la kot..wat pe nak dating...buang duit awww! haha:)
kemungkinan 5: jarak pasangan itu tinggal agak jauh dari pasangan dia..
kemungkinan 6: maybe dia malu kot sebab muke ada jerawat bagai ini..ceh! hahahaX*cam ne la fakta ini boleh wujud..dem..dem...:)*
kemungkinan 7: banyak kerja nak setel..so masa itu limit nak jumpa sekejap dengan pasangan:)


itu je la kot..sory la eyka merapu pikir-pikir kejap ini tadi! hahaha;)
korunk rasa sebab apa ek?? setuju tak dengan statement eyka tadi??:)

kata berhemah sangat la sangat: HARGAI LAH PASANGAN ANDA SEMENTARA MEREKA MASIH ADA..JANGAN ABAIKAN DAN MENYESAL BILA MEREKA PERGI DARI HIDUP KITA NANTI ..CHILL:) 

19 comments:

dLa said...

saye x tau la sbb sye xde pkwe nk ajak dating. hahahaha

Eyka said...

dla: ceh! hahahaXD

skandaLdariLangit said...

haragai2 :_

Eyka said...

scandal:ceh! hahaahaXD

eMMe said...

jom dating~ perempuan2 je nak, heeee...

adrinaqamarina said...

rina sokong sume point tu.

akui jugak, kalau ada jerawat, malu je nak jumpa sesape. sobs~

Eyka said...

emme: jom2~ bila jex?? mau!! yeyeyeye! :)

adrina: hahahaXD ade jugk yg sokong..merapu jex eyka tadi..hahaha:)

mane ade la..eyka ade jerwt gak..jumpe je org! haiya! hahaXD

Cik Ezy said...

duk jaoh.. xleh nk dating..
sobsss
tp sbb ade awek laen tu ade btol nye jgk..
keh3

Eyka said...

cik ezy: hahahaXD yg 2 mybe je la..xpe2 la nti kite date berdua aww! :)

Hannan Al-Qudsey said...

HAHAHA sbb tamo dating... malas nak tengok muke dia ..sbb dia tu banyak jerawat skg.. nanti mulut kite bebel bebel.. dia bukan nak dengar pun.. HAHA baik tapayah dating... baru feeling sayang sayang tu xhilang... :p

Eyka said...

hannan: ceh! hahahaXD hampas gas punye stament..hahahaXD tapi kan btul jgk..dri skit hati baik tak yah date! hahahaXD

NAD_YA said...

no love.
no hurt.
heee

Eyka said...

nadya: hehe..sokong! hahahaXD

misS FEeza macho ! said...

hehe .merapu jewk .bosan ar tuhh :p

Eyka said...

miss feeza: hahaha..tau xpe! nti eyka post entri merapu ag aww! tgok taw! hahahaXD

sarah mohamad said...

setuju dengan fakta kemungkinan 6 . demn !! teeheee

Eyka said...

sarah: hahaha..dem..dem..dem..hahahaXD

Oppa Kudin Nz said...

xpon die jenis x suke dating2 ni..hehe..suke duk umah kn..

Eyka said...

oppa kudin nz: ceh! haha..mungkin jgk! hee:)