Feb 21, 2011

kurang kasih sayang ke @ ko yang sengal! ceh! :)

cecite kali ini eyka nak cecite pasal orang yang bercium mulut bak couple sarkis ini...ceh! ingat ko hot main cium mulut segala! iskh2~ memang kurang kasih sayang la korunk ini...

eyka  fikir bagai la tadi..*bukan blue sangat okei! haha*  apahal la diorang ini suka sangat main cium mulut bagai dekat tempat terbuka ini.. ehhmm...macm cecite cik epal..

dalam wayang lagi best ada couple sebelah aku, baikkk punya dok cemolot dengan ghairahnya, main raba raba nenen. aku pon tak tahu mana satu hantu ni? dekat depan ni kah ataukah sebelah aku dua ekor ni haa yang hantu. elok je buat projek dalam ni. tapi kira 2 in 1 ah tiket aku harini. ada 2 wayang aku dapat tengok free. via cik epal gonjeng! :)
eyka pon pernah merasa detik-detik cemas macam cik epal itu.. bukan sekejap tau.. lama gila benda alah itu berlaku...ceh! hot la sangat macam itu! choi la! euwwww~*muntah darah tengok adegan itu tau! *


so eyka boleh buat kesimpulan pakaiotak jem eyka ini bahawasanya:


1.macam eyka cakap tadi..kekurangan kasih sayang..:) *ceh! da tau kurang yang ko pergi bagi semua kat jantan itu buat ape! itu bukan kurang kasih sayang da itu...itu nama nya NAFSU SHAHWAT! pernah dengar tak?? :) * lebih sangat la sangat kasih sayang yang kau dapat kan?? wakakakaka!:)
2. normal orang cakap sebab kurang didikan agama...*ceh! yang ini eyka tak suke sangat sebab benda boleh belajar tapi masih tak nak juga..ni salah sape orang ke diri sendiri ini..?? iskh! =.="*
3. sebab rasa hot bila buat benda itu depan orang ramai..*ceh! ingat ko je ade bf /gf..ceh! memang hina sungguh!  mane letak otak ntah! okei fine..hot la...*ko rase hot sangat ke?? agak-agak mana lagi hot..comolot @ api neraka..?? pilih??:)*
4. sebab manusia ini suka akan benda yang terlarang ini..ambik contoh macam kita kecik-kecik dulu..kalau mak kata jangan main hujan..tetap juga main kan?..sebab ape manusia tak boleh kena kata xboleh! mesti nak buat juga...so eyka cakap pergi la buat! hee:) comolot banyak-banyak aww..nak pergi mati pon xpe! hee:) *senyum riang rama-rama*
5. malas berfikir dan mahu enjoy hidup yang masih muda ini..*ceh! hahahaXD muda la sangat..korunk pernah dengar tak yang ada yang mati muda..so perlu ke nak cakap enjoy waktu muda-muda ini?? wah2! hahahaXD*
6. sebab gatal nak mati..*ceh! da tau gatal pergi la kumpul duit..nanti bukan pompuan itu je korunk dapat anak raja pon boleh aww! :)*


eyka pelik la macam mana la orang banyak terjebak dalam kes macam ini...lagi-lagi pompuan pakai tudung macam eyka...eyka sedih juga la..kalau eyka jumpa la orang macam itu..comolot dan raba raba nenen pakai tudung..memang nahas la kau! eyka bukan apa..baik la buka tudung..buat malu pompuan macam eyka jex..huhuhu...T.T 


kata bernas lagi tersusun la sangat la sangat : tak melayan tak jadi:) chill~:)

23 comments:

A.s.t.i.n.a said...

Syaitan bertepuk tangan pun berbisik "sedap tu.. sedap tu" apabila merujuk pada yang haram..

tengok pasangan suami isteri.. ade nak wujud perasaan mcm tu kat rumah pun susah.. sebab syaitan berbisik "boringlah wife/hubby tu.. sama jer bau kan?"

tepuk dada raba ne...eh..(undo para ini) tiba2 sgt setuju dgn entry nehh

Eyka said...

hehe..tau xpe! eyka pon sokong awk!! hee:)

Cik TeN10 said...

kalau x ingat mati cmtu lah jd nye.. tau nk seronok je.. dia xtau yg setiap hari bpe pluh kali malaikat maut dtg jenguk kita.. kl ngah2 cemolot tu dia cabut nyawa cmne?.. nauzubillah..

buang yg keruh ambil yg jernih..

Eyka said...

cik ten10: a'a la cik ten10..hehe:) eyka sokong awk!! heheXD

scratcher said...

mujur ak x penah terlibat adegan sedemikian.. XD

Eyka said...

scratcher: hahahaXD yeke?? hee:)

http://aniesandyou.blogspot.com said...

tkr pic tu..malu seh!

Eyka said...

anies: xpe la..2 conth jex! heeXD

cemomoi said...

nabi kata, sapa nampak kemungkaran wajib dia tegur, selemah-lemah iman ialah menegur dalam ati je

Eyka said...

cemomoi: betul la 2..macm eyka jgk~ hee:)

nazrul ashraff said...

dorg x sbr nk kawen..

Eyka said...

nazrul : haha..maybe kot! hahaXD

amier azrul alias said...

kite bako! kite bako!
haha

Eyka said...

amier: wah!! jom2!! hahahaXD

Taufiq Tiramisu said...

hisyyy3
;)

Eyka said...

taufiq: hahahaXD mlu seh~ :)

P0polita said...

setakat ni x penah lagi nampak adegan muntah hijau ni kat depan mata. kalau kat tv tu penah la.. cite omputeh.. hehek.. tapi kalau nampak depan mata ni, kite sekeh je dua2! memaukan agama n bangsa betol!!

Eyka said...

popolita: tau xpe!! eyka sokong awk!! yeah! heheXD

IJAT360 said...

sebab tu tuhan kata jangan kamu menghampiri zina..ni semua punca2 berzina la..

khairul hisyam said...

romantik la. lalalla~ :P

Eyka said...

ijat360:btul2..sokong! heheXD

khairul: ceh!hahahaa..bako! bako! hahaXD

mimieismail said...

time 1st tgk video ni,..
sumpah mimie ttup mate kot tgk dorg bercium,.
ttup mate sbb terase malu teramat bg pihak pompuan,..
tp pompuan 2 rilex jerk!
tah pape,..ngeeeeee~

http://mylifemimie.blogspot.com/

Eyka said...

mimie: tau xpe! sngt dasat vid 2! nak muntah tau! hahahaXD