Feb 4, 2011

Bloglist Jom Bernakal:)

 
ehem..ehem...hari ini eyka nak masuk bloglist anak orang lagi!! yeyeyeye!:)
dulu da masuk contest bloglist cik iqbal hakimi..
 suke!:)

kali ini eyka nak try market masuk dekat bloglist encik nakal plak a.k.a peminat pink! haha:)
wah2~ hot gituu..hahaXD

sweet gituu blog dia ni kan korunk??hee..suke:)


eyka selalu update bila otak eyka ini tak jemm..so update la time itu maa~ hee:)

so korunk pergi la join cepat dekat blog incik nakal itu tau! lambat taktau okei!hehe:) 




ops, terlupe plak..eyka nak masuk semua kategori..boleh x incik nakal??hahahaXD  
*gelak kaw-kaw punye~ :)*

madah berhelah..cewah2!:) : eyka masuk ini bukan sebab eyka nakal tau...tapi sebab eyka baik! hehe:)

11 comments:

! Encik Nakal ! said...

tediaa~~awat aku jadi sedih tak tau baca n3 hang ni~~~haha

thnks join~~

eyka mmg baik~~baik sgt2~~buekkkkk~~hahaha

Eyka said...

iskh..la sedih nape plak?? haha:) eleh~ wekkk! hahaha:) mecasih kasi join..lalalaalala:)

andy said...

wah2! bertukar bloglist ye, kehkehkeh

Eyka said...

andy: tu da mesti..hahahahaXD

join la sekaki~ :)

A.s.t.i.n.a said...

huk huk en nakal sudah menjadi sedih.. jeng jeng..

Eyka said...

astina: hahaaha..no komen..heeXD

cemomoi said...

kelab budak nakal yang sentimentel

Eyka said...

cemomoi: taw xpe~ welcome 2 da group..hahahaXD

FariehanIbrahim [LBC] said...

wahhh, tu diaaa,
msuk bloglist abg cheq naaa~~
haha! xD

PendekarPetai said...

rajin2... ckit g leh jadik otai blogger dah...

Eyka said...

lbc: wah2~ seronok taw! hahahaXD

pendekar petai: mecasih awk..:)