Feb 6, 2011

sedihkan kalau hilang orang yang kita sayang~

sedihkan kalau hilang orang yang betul-betul kita sayang bukan sebab dia dump or tinggalkan kita sebab orang lain tapi sebab takdir yang menyebabkan dia pergi untuk selamanya...eyka baru je balik dari rumah tadi..tadi bukak blog seorang dari member eyka..so sad cite dia sebab laki yang dia sayang telah pergi buat selama-lamanya dan tak kan pernah kembali..eyka tak tahu la macam mane rasa perasaan itu..tapi mesti sangat sakit..eyka harap kalau dia terbaca blog eyka ini..eyka harap dia bersabar dan teruskan hidup dia sebab maybe ada hikmah atas semua yang berlaku.. eyka tak nak tunjukkan blog member eyka itu sebab eyka tak nak dia baca eyka tulis ini dan dia bertambah sedih..biarlah eyka dan empunya diri jex taw..
eyka harap yang baca blog eyka ini dapat sumbangkan  al fatihah pada si dia yang meninggal itu..


AL FATIHAH...

15 comments:

A.s.t.i.n.a said...

Ummul kitab untuk arwah..


Memang saya tak dapat bayangkan rasa itu.. saya tidak mau..

Eyka said...

betul awk..mecasih atas alfatihah tersebut..:)

! Encik Nakal ! said...

alfatihah~~~~~~~~~

Eyka said...

mecasih..:)

nelly said...

Semoga rohnya dicucuri rahmat .

Syat0za said...

al-fatihah.. amin..

YUL said...

al-fatihah buat arwah, semoga rohnya tenang, bersabar je lah bg keluarga2, kawan2 arwah tu, allah lagi sygkan die,

P/S Disebalik kisah seram rumah banglo VILLA NABILA

Eyka said...

nelly: amin..:)

adekk: amin..:)

yul: mecasih awk..:) moga2 dia happy dekt sne..amin..^^

Cik TeN10 said...

semoga dia ditempatkan dikalangan org2 yg beriman..insyaAllah..

bun said...

al-fatihah

satu hari nanti

giliran kiter pulak sape taw

rayne rawt rawt said...

al fatihah

princess laila said...

al-fatihah. sdeynyer! ;(

Eyka said...

cik ten10: mecasih..amin:)


bun: same2 la doakan awk..amin..:)

rayne: amin..:)

princess laila: sob..sob..kena kuat la awk..mecasih..:)

farysa said...

semua tu rintangan dlm hidup
family ktorg pn pnh kne sbb arwah tunang kakak xcdent time raya taun lps

Eyka said...

farysa: owh..mesti awk semua kuat an..huhu..:)