Jan 31, 2011

Bloglist Iqbalhakimi | jom terbang!!:)


walaweh..eyka masuk lagi satu segmen sebelum nak pergi tido kejap lagi..eyka masuk segmen iqbal hakimi jom terbang tu nok! wah2~ hahahaXD


blog dia sangat-sangat la nice bagi pandangan eyka..nak kata boring tak de la sangat..selalu nice-nice entri jex tau~ hee:) 
*ini bukan nak jadi kaki bodek okei..ni serius!! :)*

pergi la terjah blog dia ini and join sekaki dua lima belas gituu okei..hahahaXD


bak  kata izamir ridwan ini.. blog dia so hot..traffic plak tinggi and hot-hot gituu..nice one..:)

so mana tahu eyka boleh jadi hot macam dia plak pasni..nobody knows kan??hahaXD
*buat2 muke nak kena penampar..haha:)*

so eyka nak promote kejap blog dia ini...
ehem..ehem...

SAPE YANG TENGOK ENTRI EYKA INI..PERGI LA  SUPPORT DAN  JOIN SEGMEN DIA INI!! CEPAT TAU!! SEGMEN  DIA INI NAK TUTUP SUDAH KOL 12.01 MALAM ESOK TAW!!!! 
*gune2 loudspeaker tahan pekak punye~ very rare..hahaXD*

nice kata-kata: jom terbang!! hahahaXD


pesanan penaja: pasal entri ini..cik igbal jangan dengar suara halus itu nanti mimpi malam ini susah~ biarkan dia dengan dunia dia yang sengal itu..orite~ haha:)

bubye
^^

ops..sebelum terlupe..eyka nak masuk kategori student sebab eyka mude lagi ini..lalalalala~hahaXD 

8 comments:

iqbalhakimi said...

hehe..thanks cik eyka sebab join..

thanks sb bg semangat pasal suara halus tu...hehe..

happy blogging yer cik eyka..comel blog nie.. =P

bunga said...

good luck..

A.s.t.i.n.a said...

salam kenal.. sgt manis...
teruskan berkaryaaaa...

Eyka said...

igbal: no hal punyer~ hahaXD

mecasih la..wat2 sush jex puji..kan da amat2 merh muke ni dahh~ hahahaXD


bunga:gud luck too! hahaXD

astina: mecasih..awak jugk~ heeXD

z said...

happy gilerss lah emoticon blog ika..hehe..anyway nice nice gitu..hheheh

Nurul Syafiqa said...

aha domo cute :) saya minat doraemon

Imran nyambek said...

macam best je..

Eyka said...

z: hehe..mecasih..:)

nurul syafiqa: owh..bgus la..len2..hahahaXD

imran: memg best pon..hee:)