Jan 24, 2011

taknak penampar..boleh tak??hee:)

shh..shhh...ini entri serius ini..huhuhu...tadi eyka pergi blogwalking dekat blog seorang blogger otai ini..
EN.BEN.. 

entri first dia macam biasa la ofcourse besh..tentang entri follow mengfollow ni..eyka memang tak suke sangat kes suruh-suruh orang follow ini..selalu kalau kena macam tu eyka suke follow je terus pastu jangan harap la eyka datang lagi..*kejam x statement ini..? lantak situ..hahaha*

bace punye baca entri itu..eyka terkedu sejenak sambil mata eyka merenung ke lantai..arenalin turun naik-turun naik macam cuak jex kejap...sebenarnye eyka "tersentap" la dengan ayat ini...*listen leklok..*

"Haa.. Masa jadi newbie , bestla tuduh org lama ni sombong ,berlagak .. tapi sampai satu tika nanti , korang lak jadi orang lama ... heheh.. dunia ni bulat.. Amik contoh je korang yg jadi pelajar IPT ni .. Ari ni junior.. senior berlagak.. Bila korang senior , camana lak ?"
(sory sebab eyka copy sikit ayat entri ini..hehe)

wah2~ memang makan dalam ayat ini..wa cakap lu..huhu..(tunduk pale) 


sebab..erk..erk.. eyka pon pernah buat dalam entri sebelum ini..huhuhuhu..xpercaya..tengok entri-entri eyka sebelum ini..eyka bukan nak tuju semua blogger otai macam tu tapi eyka mention "sesetengah ja"..ntah la maybe mulut ini kadang-kadang macam bertih bom..asyik nak mengelegak lepas tu pakai bom je..mane la tak jadi kes pakai sedap mulut kau ja eyka! iskh~ huhu..:(


so tak yah panjang-panjang cerita..nanti penat pulak korunk nak bace eyka tulis meleret-leret ini..




boleh maafkan eyka yang naif ini?? 
(tunduk kepale sampai lantai)

29 comments:

niesz said...

hehe..niesz pon x nk kena..

Eyka said...

niesz:hehe..bgus la..hee:)

YUL said...

muehehehe, follow eyka disini, lme mnghilang ye :P

Eyka said...

yul: hehe..mane ade ilang..ade jex ini..hehe:)

-telordibasuh- said...

oooo camtu hahaha..

Cik TeN10 said...

tak suke jugak owg dtg kt shoutbox then tulis "follow me then i'll follow u back"..mmg i buat tak tahu je la..

Puan Besar Shag Yahaya said...

hahahaha. Tapi ada setengah dari senior di belog ternyata sombong! Urgh~

adrinaqamarina said...

boley :)

ehehe. setakat skunk, takde la ag nak cakap orang lain sombong sebab mungkin ada sebabkan dye tak datang blog kte, tak follow kte.

so eyka ni junior ke senior?

gaung said...

setju dengan adrinaqamarina tu. kalau orang tak follow, jgn salahkan orang. kita tengok diri sendri dulu.apa kurang.

ENTRY TERBARU: 25 Random Facts About Me Myself and I !

asybedazzle said...

ehh, fanatik domo? hehe. btw, hye!

Adi Zhaf said...

same cam klu kite suke makan kat kedai pak tam (suke2 je aku sebut name pak tam), kite pegi makan situ..xpayah pak tam nak swuh2 kite g makan kat kedai die =P

:: Serahkan Kepada Yang Tahu ::

..hizamirahim.. said...

hehe.
betol la ape encik ben ckp tu.
XD

Eyka said...

telor: wek! hahaha:) nak cite 2..dengar la..hee:)

cik ten10: xbaik pulak eyka rase..hahaha..*padahal benci..haha*

shaq: yg pasti eyka x okei~ hahaaha:)

Eyka said...

adrina: owh..hehe:) ntah~ eyka tengah2 kot!haha^^

gaung: wah2~ eyka sokong awk jgak~ hee:)

asybedazzle: wah2~ mecasih first time dtg cni..domo cakp mecasih manyk2~ hehe:)

Eyka said...

ady zhaf: wah2~ eyka pham2..hehe:) sokong!! ^^

hizamirahim: eleh~ saje la 2 prli eyka..ingt eyka kesah~ wek! hahaXD

Asrul "iLham" Sany said...

udah follow ur blog,

sgt2 chomel ;)

Eyka said...

asrul: mecasih awk..hehe:) *domo ckap cecini..hee^^

Imran nyambek said...

alolololo...tak molah...hehe

Eyka said...

hehe..biar la~ wekk! hahaXD

ecah..merangkap anak cik nan said...

hope kita ni dlm kalangan yg sedar diri la yek..huhu

Eyka said...

ecah:hopefully la~ huhu..T.T

Biela Sapine said...

Lama woo tak nampak. Hek

ANATI SOKI said...

eheheh.. lawak je.. bukan diorng nk sombong. tp diorng maybe sibuk kot. pasut plak. biler bukak tuh.. cam.. nk fllow balik ke, nk komen balik ke. cm banyak sgt kot.. heheheheh :)
anat fllow kamu! :)

cemomoi said...

talak la wa atak sombong punya maaa

Eyka said...

biela: wah2~ awk la sombunk..xnak jenguk domo pon..huhuhu..T.T

Anati: maybe kot~ hehe:)

cemomoi: eyka xckap~ lalalalala..~ haha:)

Adzriel AB said...

biasa le...saya pun dah baca n3 tu. lain org lain gayanya. tak kira lama atau baru. cuma kita berbaik sangka sajalah.

Eyka said...

azriel ab: betul2..hee:)

Adzriel AB said...

taip "i follow je" tapi tak de le "follow me back". tapi terasa sedih juga baca n3 tu.

Eyka said...

Hehe..btul la 2 awk..mybe lain org lain pendapt~ hehe XD