Jan 24, 2011

jadi pompuan perlu complicated kew?? =.="

entri ini eyka tulis berdasarkan pengalaman eyka ini..eyka xtaw la korunk jenis macam mane kalau pompuan macam eyka ini.. situasi nya macam ini..
korunk marah x if  pasangan korunk ade peminat banyak-banyak ini..xkesah la dia mengatal kew @ pompuan lain yang mengatal dengan dia?? mesti korunk jeles an?? xbanyak mesti ade jugak an??hee:)
* sila anggok pale okei..xbaik menipu la~ hehe:)*

bagi eyka..rasa macam pelik la..sejak eyka kapel la sampai sekarang xpernah jeles pon..ntah eyka pon xpaham eyka ini macam mane..nak kate  tak complicated tak jugak..eyka manusia normal lagi okei! hehe^^..sebab ape eyka cakap camtu..eyka berani sumpah eyka tak jeles tau kalau balak eyka macam 2 taw awak...orang kata kalau x cemburu ini maksudnya tak sayang pon dengan balak 2..betul kew?? tapi eyka sayang sangat-sangat dekat "kepala garang eyka" 2..huhuu..=.=" 

tak percaya korunk test tengok situasi ini: 
*peristiwa ini berlaku da lama da..lupe nak cerita balik je~ hee:)*

cik bam comot: sayang nak tau tak..tadi ade orang puji-puji tulis dekat wall taw?? pompuan lagi taw.. 
*konon2 nak bagi jeles la 2..ingat eyka kesah..hee:)*

eyka: la yeke?? dia cakap ape jex sayang??hee:)

cik bam comot: dia cakap bam ensem la sayang...wah2~ 

eyka: la yekew?? banyak x sayang?? bole la jadi madu bu macam 2..hehe:)

cik bam comot: ramai taw sayang...hehe:)

eyka: nanti kim salam tau sayang...hee:)

cik bam comot: nape sayang tak jeles pon ni?? huhu..

eyka : la wat pe nak jeles..awk bukan kawen dengan dia lagi..
*dialog ini da lupe..so eyka taram ja la ek..sory ek cik bam sayang..hahaha*

cik bam comot: ini  tak sayang bam la n..huhuhu...tgok member bam sampai marah-marah & gaduh-gaduh sebab jeles taw..huhuhu...

eyka: ntah la sayang..macam kelakar plak nak jeles-jeles bagai ini...hehe:)

talian dimatikan sebab line tak ada...
* mane boleh taw yang lain..secret la...hehe*
the end...hahaha:)

untung la sape dapat eyka ini kan awak..bukan senang jeles taw..sebab eyka percaya satu benda...
trust is important in the relationship
*eyka kalau da puji diri sendiri memang susah nak berenti..tu la bace lagi kan dah kena dengan eyka yang sengal ni..hahaha^^*

sebab tu kot eyka tak senang nak melenting ini...tapi eyka akan melenting bila ada betina gatal pikat tunang eyka @  laki sah eyka nanti taw! so yang nak test 2..sila beware okei!hee:)


bagi laki pulak korunk rase la..okei ke kalau pompuan ini kongkong korunk?? @ suke take care giler-giler dengan korunk?? hmm..setengah mesti suke kan?? hehe:) macam rase disayangi pulak kan..hehehe^^...pompuan plak..ade tak yang macam eyka..??
sila-sila share cerita dengan eyka..eyka suke dengar cerita ini..lagi-lagi domo 2 taw!hehe:)
*da macam nak lawan doktor pakar cinta plak~ haha:)*




motif : tak ada benda nak cerita..so terpaksa la merepek jap taw...kalau ade yang bosan..sila maafkan eyka dan domo comot ini taw...huhuhu...=.=" 
* mood: tertibe tertukar menjadi seorang budak yang sangat-sangat baik dan sopan..comeyyy2 gituuu...hahahaha:)*

40 comments:

cik lya said...

tapi kan jeles tu tande nye sayang :)

Eyka said...

cik lya: 2 la..ntah la..eyka pon xpham eyka ni macm mane..hee:)

ciksiti said...

btol je jeles tanda sayang. kalo xjeles tandanya cool.hehe.
but for me, the most important thing in a relationship is loyalty. :]

UYC Group said...

gurls mmg kuat cemburu kn kn hehehehe




Mengapa Utara Tak Ditawan Portugis (Fakta sejarah)

Eyka said...

cik siti: btul 2 awk..eyka sokong jgk~ hehe:)

UYC: bole la..tapi tgok jgk~ wek! hahaha:)

aibaks said...

hehe.. aibaks cakap "no komen" leh ke?

Eyka said...

aibaks: bole la aibaks..accepted jgk~ hee:)

**hudalulu** said...

samelah ngan huda..jarang lah nak jeles2 ni..ape ke hei nya. kekeke.... tp masing2 tau hati masing2 =) kang jadik cemburu buta lagi complicated..hahah

Eyka said...

hudalulu: hahahaha..jadi macm 2 ..no komen la eyka~ hee:) *senyum2 rbbit..haha*

sembil9n said...

jadi je la dri sndri :D

Eyka said...

sembil9n: xnak la..nak jadi sembil9n la..bole x??hahaha:)

redzuan said...

setuju dgn sem9n , be ourself itu lebih baik dr meniru sesorang.

GEMPAR LELAKI BERWAJAH ALIEN DITEMUI DI PAKISTAN.

Sunah Mohammad said...

anda lulus! hehehe..watpe nak jeles kan?

Eyka said...

redzuan: la..np stuju dgn sembil9n..kalah la eyka mcm n~ huhuhu..XD

Sunah: btul2~ hahaha:)

redzuan said...

eyka : tp ada benar jgak ape yg awak ktkn dlm entri ni .( sy da sokong awak. blnja lar ais kacang.
huhuhu


GEMPAR LELAKI BERWAJAH ALIEN DITEMUI DI PAKISTAN.

nadiah daud said...

betol2.. trust more important. x semestinye x jeles tuh tande x syg.. x gituu.. hehe.

Eyka said...

redzuan: wah2~ bole2..tpi awk kuar duit..eyka bayr..deal??hahaha:)

nadiah: ofcoze like! eyka suke la ade org sokong2 n~ haha^^

Dea said...

Samalah kita ! sep sep :)

Eyka said...

dea: wah2~ ade geng!! hehe:)

aibaks said...

tapi kan.. kene tgk orang kot.. mungkin domo ni kes spesel skit.. hehe

Eyka said...

aibaks: maybe la kot~ hahaha:)

CahayaCintaIlahi said...

tp tak bole tiada cemburu
at least kene ade cmburu
walauupun sikit.. huhu
kte kan manusia biasa..

sori kalo kite slh ckp ;)

Eyka said...

cahaya:xsalah la awk..btul la 2..smua berhak bgi pendapat la~ hee:)

CahayaCintaIlahi said...

hehe maceh ye.. btol tu ;)

Do Re Mi Fa So La Ti Do said...

nice entry.

comel gler blog u!!!

cmne nk ltak gmbr gerak2 kt u pnye tjuk post tu?

jelez meyh tgk si coklat tu gerak2..

bg tnjuk ajar plez coz sy blogger bru.

maceyh ey!!

Eyka said...

cahaya: hehe..^^

do re mi!! (ttibe mnjerit2..haha)

awak..eyka pon buat bru blajr taw..eyka bole bagi awk link..hehee..kat c2 ade cara2 nak buat..hehe..^^(yg kat bwah ni)

http://www.krolezone.com/2010/11/tutorial-icon-sebelah-post-title.html

kalau awk xpham lagi..awk bole tnye eyka..tnye dekat krole si pembuat tutorial ni pon bole~ hehe:)

Cik TeN10 said...

ohh..sy sgt kuat cemburu..tp xde la sampai gaduh2..just gtau die sy jeles then merajuk2 mnje je..hihi

..hizamirahim.. said...

haha.
bagus la.
jgn jeles2 sgt.
XD

Eyka said...

cik ten10: hehe..bgus la..moga jodoh kekal..amin~ hehe^^

hizamirahim: wah2~ ade ag n~hehe:)
mecasih..hee^^ *wat2 muke shy2 cat..haha*

ferra said...

syg.. i rasa ayat u tu salah. should be TRUSTWORTHINESS ... rather than trust.. i rasa lah..

Eyka said...

ferra: owh..yeke?? sory..eyka fail skit ayt omputih ni..hehe:)

nelly said...

jeles tanda sayang ..
=)

gigiAriEma said...

loike3!!!hhuhuh.. pecya la paling penting kan...ngeee...
tp gigisusu gigi ego.pyh nak jeles gk tuh.mcm eyka.hehee :P

Eyka said...

nelly: btul la 2 kot~ eleh..menidakkn la 2..hahaha:)

Eyka said...

gigi: hahaha..bgus la..ade geng ni..eyka sukeee~ ngee^^

gaung said...

cik bam saje nk test la tue
ala manja manja..hakhakhak

ENTRY TERBARU: bloggers Xjual produk skali pn, income masyuk

Eyka said...

gaung: olololo..cweet an??haha:)

*giler nak munth eyka tulis taw..hahaXD*

cemomoi said...

banyak menda orang bule kongsi tapi bab berkasih tak buley yea

Eyka said...

cemomoi: taw2~ hehe:) mecasih dtg jenguk eyka n domo~:)

Do Re Mi Fa So La Ti Do said...

thankz byk2 eyka!