Jan 26, 2011


nampak tak ape benda dekat atas 2?? wah2~ 

domooo!! :)

 comeyyy an..an..an?? hee:)
*sila mengaku dan anggok kepala okei!! jangan jeles!! hahaha*

nak tahu tak?? eyka tadi pergi  jalan-jalan satu kedai ini..
*name perlu private saja suruh korunk ternanti-nanti entri eyka lepas ini..haha..:)*
giler nice eyka cakap taw..
sebab ape eyka da jumpa kedai nak beli domo kesukaan eyka ini...hehe:)
lagi satu bukan sikit eyka jumpa..satu rak benda domo 2 taw!! macam-macam..pen ada..beg ada..yang paling eyka interest patung dia la..giler nice..
eyka tanye dia tadi 
haa?? kedai pew?? korunk tanye la eyka private-private..mane boleh kasi tahu..hahaha:)..entri lepas ini eyka akan ce cite ce cite tentang kedai besh giler 2..
kepada peminat domo anda boleh tanye eyka kedai domo 2..
mungkin anda bertuah macam eyka..hee^^
*giler nice punye answer~ hahaha:)*

p/s: eyka sempat tangkap kedai tadi..budak kerja situ pon peramah giler kentang..siap suruh eyka isi form..nanti dia akan bagi tahu barang domo latest dekat kedai 2 melalui email eyka bagi tu..
*keterujaan eyka itu penting!! haha*
mood malam ini gila happy walaupon eyka terpaksa skip kelas mandarin tadi..hahaha^^

*tu la sape suruh buat kelas malam lagi..gerenti la eyka malas pergi..so jangan salahkan eyka okei..kelas yang salah..hahaha:) ag satu eyka terpaksa cari usb eyka yang menghilang tu untuk masuk gambar-gambar kedai 2 dan gambar keterujaan eyka melihat domoo satu rak 2..hahaha..so entri 2 terpaksa korunk tunggu la okei!! hee:)*

gudnite semua
^^

16 comments:

adrinaqamarina said...

ah benci eyka! haha.

eh tak3, sayang eyka <-- dapat domo free tak nanti? hehe.

Eyka said...

hahaha..mungkin boleh la kot~ hee:)

gaung said...

hahaha curiosity is killing me now.

SAYA BLOGGER CERIA

Eyka said...

gaung: dah2..eyka taw anda jeles..hee:)*ttibe ayt ikot skema~ hahaha:)

nazrul ashraff said...

nak!! arghh!! haha

niniey_nOty said...

cne nak minat domo? domo mcm scary aje. heehee

♥ eyka elisha ♥ said...

wooooo~cmne leh byk domo tlps kt cni? =.=
sy cyg twinny sy ok!
(ehem3..agk2 leh dpt domo free x? =P)

Imran nyambek said...

penat tunggu nih

CiK QiQi said...

mke domo grg...hhahaha..ngn qiqi tjm die tu..xcmei3..hahaha

REPUBLIK N9 said...

ooo skip kelas yee...

cemomoi said...

mak marah ponteng kelas

-telordibasuh- said...

hahaha ni eyka nye blog ke domo nye blog ni?hehhhe

EmanCloud said...

penuh ngan muke domo! =) follow!

cik kia said...

eykaaa,nakkk domoooo .kalau dpt terus kia jadi sihat eheh ;)

nurul afifah said...

kaka . (:
cute gile kan domo tuh (:
mane mau dpt ye ?

Eyka said...

tgok la entri baru kaka 2~ hehe:)