Jan 29, 2011

sekadar fesyen~ :)

tadi eyka bukak komen eyka sebelum ini~ memang eyka terkejut tau..sebab blog eyka yang tak seberapa famous ini telah diterjah  oleh pengkritik hebaat! giler la~ tengok la komen dia~ T.T





Anonymous said...

ni ke pompuan bertudung yang kau bangga kan sangat?????
kesian aku tengok orng zaman skrng tak tahu menilai mana yang baik mana buruk..

bagus ke pakai tudung tapi lengan kaki nmpk dgn pakai bju mcm tu?
aku lelaki pon aku malu

tetek dorang pon nampak...tak malu ke? itukah kau suka sngt??

semua yang kau suka semua gila glamer.padhal blog entah ape.asyik cerita ade gmbr diaorang

kau tak pikir ke? tu yang kau jakon sgt?

January 29, 2011 1:51 PM

first time kena macam ini..eyka tak salahkan korunk yang tak suke tengok entri eyka..korunk boleh klik butang pangkah..okei! :) lagi pon eyka cecite pasal fashion ja..bukan eyka nak jadi kan diorang idol-idol bagai...eyka masih ingat tuhan lagi...okei! :) cume eyka suke tengok fashion islam yang tengah berkembang ini..secara otomatik yang tak pakai tudung pon akan tertarik pakai tudung...tak betul eyka cakap ini?? :) 

kepada anonymous yang tengah tengok blog eyka ini *kalau ade lagi la*..eyka tak salahkan awak..semua orang berhak bagi komen~ hee:)

kata- kata insaf + iktibar: eyka kena berhati-hati tulis pasni..takot ada hati-hati dekat luar sana terasa dan marah dengan eyka..:)
okei..
bye~ 
^^

42 comments:

cik ungu said...

*dah selalu kene terjah ngan anonymous.

rilek saja la eyka~

buat hidung kembang sambil makan karipap lagi best.!~

Syat0za said...

panassss je kan kak? hahaha

blog kite, lantak lah nk buat ape ^_^

toyolkiut said...

teguran n kritikan harus bersopan..
main terjah marah2 camni x best la kan..

nazirulhazwan~ said...

leks yer, nati den nak ulas jugak pasal anon ni;p

Eyka said...

cik ungu: hehe..nak buat la macm 2..memg besh~ hahaXD *korek2 idung makn karipa..haha*


syatoza: tau xpe~ pedass gilerr~ hee..=.="..btol2..tu eyka sokong~ hahaXD

toyol: tau xpe~..at least letak la name kew link kew..boleh la eyka g terjah n komen dekat sane~ heheXD

Eyka said...

nazirul: okei..mecasih:) t eyka terjah sane..^^

skooz-san said...

huaa. siesie hidop lau tanak tonjol diri. jdi anonymous bole la tunjuk hebat.

iekasub said...

gila kentang da boom ayat unknown tu~ respek la dekat dye tu! tapi sye respek awk lebih sbb awak x amek pusing. wa tabik sama lu!

MIA STUFFZ said...

org ni mgkin anti fesyen..so dia kuno sket..yes mungkin betul apa dia ckp tu..islam yg pakai tdg tp dedahkan aurat..kite fhm apa yg dia smpaikan...tp caranya je xbetul..xperlu mrh2 org bagai..itu dh kira mengaibkan org juga...dia lbih bdosa coz mengata org smpai cmtu..sabar jela eyka oiii..

Eyka said...

skooz-san: taw xpe~ kan senang bagi link..eyka paling suke macm 2..senang g terjah n make frenz dgn dia..hahaXD

iekasub: hehe..semua berhak
kritik..so eyka xkesah sngat~ lek sudah~ hahaXD

Eyka said...

mia stuffz: tengah sabr la ni~ hee:) tapi eyka sokng awk ye statement~ nice..^^

Cik TeN10 said...

dia berani dalam selimut je tu eyka .. kalau betul2 berani mesti letak nama betul siap kasik link kan .. boleh kita sme2 terjah balik blog die .. ye x?..

Eyka said...

cik ten10: betul2~ eyka sokong!! yeah! heheXD

Qaseh dalia adelia said...

rasa nya anon ni memang fanatik dgn geng2 glmer tu sbb anon ni kutuk diorang same je..
sbr ye syg :) biasalah ade pendapat yg kita tak jangkakan akan tertulis

Ariffin Janal said...

wahhh kena terjah. bahaya2~

DuniakuAbstrak said...

kadang-kadang ada benar nya kata-kata anon-anon tu, cuma kaedah penyampaiannya agak kasar, anggaplah mereka prihatin dan sayang kat eyka, kalau tak takkan ambil berat pasal eyka kan? kalau kita asyik di limpahi dengan pujian sahaja takut kita tenggelam dalam kepalsuan, biarlah kita tersedar walaupun kadang-kadang realitinya pahit.

bersabar n kuatkan semangat ok? =)

'Adilah Mohd Arifin said...

jgn d layan si anonymous 2..pndai terjah ikut jln belang je..relax dee

gaung said...

ada sebuah kata kata cerdik pandai islam yang mengatakan. orang yang marah akan rugi kerana apa? kerana marah hanya menunjukkan kebodohan terpendam..jadi mintak bersabar

tomatokering :) said...

alaaa , memang akan ada yg tak puas hati punya . semua tu perkara biasa kan . yg penting kita tahu apa yang kiata buat . tak gitu ? :)

-telordibasuh- said...

eyka...im free hair im oke!!! heehehee..

Eyka said...

qaseh: eyka tau la..~ tapi cdeh jugk~ huhu..T.T..mecasih pocoyo masam~ hahahaXD

ariffin: tau xpe~ tkot!! hahaXD

duniaku abstrak: okei..mecasih sb selalu bg semangt dekat eyka..syg lebih la macm ni~ heheXD

Eyka said...

adilah: tgh relax la ni derr~ hahaXD

gaung: eyka tau..eyka try sabar la ni~ hee:) mecasih selalu komen entri eyka comot ni~ heheXD

tomatokering: btul2..eyka sokong ape yg awk ckap~!! heheXD

telor: owh..yeke?? patot la hot~ hahahaXD

kuraku said...

iskh...salah tetap salah. nk ckp wane g?

Eyka said...

kuraku: sory la klu awk marh jugk~ eyka mintak maaf ni~ hehe:)

nub said...

cik anon suka btoi mencapab..haha

Eyka said...

nub: hehe..tau xpe..blog yg xseberapa ni pon kena taw~ hahahaXD

nadey said...

OMGIGI.......aku suke gile domo ko ni!!!!!!!!!!!! aarghhhhh dengki2

Nadia Mashuri said...

sabar je la yer..

misyamissyou said...

hahah sian kat org yg tegur ni..cakap bnde sensor xmalu plak dia kan?

Mr. Swift said...

Merempit sampai sini tangkap domo! HAHA, ohh i love DOMO btw. :)

Ohh anomtous? nvm lah. just forget it. this losers only knows to talk. But hey at my blog ade jgk cakap pasal ni. Maybe u want to read. PEACE.
Takde kaitan antara hidup dan mati.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

cool sja dgn anon. dunia blog ni mmg tanpa sempadan. nak selamat lock from anon. buat yg berdaftar shaja boleh komen:)

Oreo said...

DOMO COMELLL

Haritu pnh kena jgk dgn anon masa piala suzuki haritu.Heh,masa tu prasaan tersentap kejap lah.

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

wah anon mengamuk sakan plak...

hoho

sabaq la nowh

Eyka said...

nadey: tapi eyka suke biawak awk lgi~lagi nice taw! hahaXD

nadia: okei~ heheXD mecasih bgi semangt dekt eyka..hee:)

misyamissyou:taw xpe~ mengaku xnak~ iskh2~ hahaXD

Eyka said...

mr. swift: hohoho..ade geng la~ ni suke ni! heheXD

betul2..xde kena mgne dengan hidup eyka taw! hee:)

fifiey: xnak la lock~ xadventure taw~ heheXD

oreo: domo ckap mecasih~ hahaXD
wah2~ kite leklek sdah ye lalink~ hahaXD

gksb: taw xpe~ giler ganas an ayat dy~ hehe:) eyka tgh relax la ni~ yeah!hahaXD

Anonymous said...

huh..giles laaa..the way he criticism u is not a right way. he has right to do so, but its too rude lah. so, be patient yeah. continue ur writing. its the friction of blogger. the coofficient will be higher if u write a hot entry. :-)=

Eyka said...

anonymous: orite..eyka nak cri entry best la~ bagi si anon lagi sorg 2..terkezut abis! hahaXD thanx 4 ur komen:)

princess laila said...

humm.tguran tuh btol.. tapi caranyer salah....

rossoneri said...

wooooo ganasnya ayat dia..boleh je nak tegur menegur tapi ayat tu elok2 lah..melainkan dia sengaja nak timbulkan kemarahan orang lain, xtau lah kan

Eyka said...

princess laila: taw xpe~ sangt kasar an~ huhu..T.T

rossoneri:betul2~ eyka sokong statement 2~ :)

gigiAriEma said...

alor..mamat tuh..sebek eyka domo pandai berkata2..caya lar..
asal x panggil..bole gigi pergi gigit je anon tu..hahahaha :P

Eyka said...

gigiku: lupe la gigi..kalu x..mesti da cacat da anonymous 2 an~ hahaaXD