Jan 29, 2011

you hot..i hangit..terima kasih..:)

sejak kebelakangan ini eyka suke tengok style gaya orang bertudung bagai ini..macam-macam fesyen ada..terpusing sana la..terpusing kiri la..terbelit sana terbelit sini..cucuk sana cucuk sini..walaweh..memang sesetengah yang pakai memang hot habis..giler la..sekarang eyka sudah gila fesyen la pulak..mak abah..!! sila beware dengan anak kamu yang senget ini ek! hehe:)
*senyum-senyum menggoda nak mintak duit poket lebih lagi....haha* 






see..macam ini la eyka cakap tadi..
ada style an??hee:) 
*ini eyka pinjam dari fb cik love bunga querida..sory tak mintak izin copy gambar ini dulu..huhu..=.="*







okei antara orang yang eyka adore dengan style dan gaya dia macam budak ini..gila cun melecun kalah you tau nyah! wah2~ haha:)




kan eyka cakap dah korunk akan terpesona punye~ hehe:)..Entah la..eyka adore dia sejak adek eyka tunjuk gambar dia...gambar-gambar dulu la dekat myspace..dia beria-ria cakap lawa budak ini..so eyka pergi la tengok..so korunk nak tahu...eyka lepas tu jadi addicted nak tengok lagi gambar dia..jadi eyka sudah jadi stalker silent la pastu...hahaXD *kalau pompuan pon sudah suke tengok apatah lagi la lelaki..mesti lagi jatuh cinta an??haha:)*... tapi sila lupekan hasrat murni dan tulus anda itu sebab sekarang ini orang ini sudah berpunya maa...incik edy tsukasa yang punye okei! married sudah~heheXD *padam muke melepas! hahaa:)*

lagi eyka minat budak ini jugak~ hehe:)
paling suke bergaya..wah2~
eyka paling suke cara dia mekap dan editted..cantik la..comeyy~ serius:)



first eyka kenal dia dekat facebook..tak tahu la mana datang dia ini dalam hidup eyka..tetibe..eyka tertengok dia dalam facebook hari itu..bukak-bukak photo dia..memang photogenik habis~ eyka paling suke keje aditted dia..so nice eyka cakap! :)
*ini pon korunk tak leh nak takel..sebab ini pon sudeh ada yang punye~ ngeee~ ^^*


yang ini eyka jumpa dalam dunia blog~ eyka suke usha entri dia dalam senyap..lagi-lagi entri tentang dia dengan dslr dia tu.. 


memang fotogenik tau budak ini punye gaya dalam picture...eyka suke! ^^
paling hot gaya baju dia semua cun giler la~ ^^

IMG_9347 edited


see..eyka sudah cakap dah dia cantik, menarik dan deboom..suke baju tu..so comeyy la~ :) ini eyka start kenal dia waktu eyka takde blog lagi..eyka terjumpa dia punye link dekat blog orang lain..so eyka masuk-masuk dalam blog dia...jadi silent reader dia sambil baca-baca entri budak ini..so nice la eyka cakap..suke! ^^

satu lagi yang eyka suke..of coze la cik epal kita 2~

eyka suke gaya percakapan dia dan gaya tulisan dia so otai! bila la eyka nak terer tulis macam tu ntah! 
*sila tunggu durian gugur dari tunggu eyka pandai okei! hahaXD*



*Kelakar tau ini orang..suke giler~ heeXD*


yang ini lagi blogger yang eyka suke gaya dia dan style dia..muke dah la hot~ pandai bergaya pulak tu..memang jadi tumpuan eyka la nak jadi stalker dalam blog dia..very very cute la ini budak~ wah2~!^^
*bila la eyka nak jadi fashionsnita ini~ hahaXD..kejap lagi nak berangan jadi popular dalam mimpi la ini malam..~ hee:) *

167016_180655495287878_100000302853338_505390_4269904_n

*sweet an gambar ini??hehe:)*

yang ini pon sama...sangat comeyy la style dia..dia blogger otai jugak~ banyak kali jugak masuk majalah~
giler cantik sangat orang dia...memang eyka suke style baju dia..eyka kenal dia pon dalam dunia blogging jugak..bukan secara depan-depan tapi jadi silent stalker la~ hee:)


comeyy an?? hehe:) love giler style dia..nice one~:)


setakat ini yang ini la paling eyka adored alot..bagi fesyen la, photo dan editted~ nice kan??hehe:) 
*sebenarnya ada lagi calon-calon hot malam ini tapi malas nak menaip sebenarnya~ hee:)*

ini ada video yang eyka curi untuk bagi ilham macam mana nak mimpi jadi fashionita malam ini..
sumber inspirasi penting ini taw! hahahaXD








kredit too: Mecasih dekat CIK MARIA ELENA  yang giler-giler + otai tu sebab buat video yang best ini..sangat suke tengok video ini taw~ comeyy~ ^^


lalalalaalalalaa~ mahu tido dan mimpi indah malam ini..
okei..
bye^^

35 comments:

dayah SnoW Heuka said...

OMG!!! lawa sgt bagai2 :O.. seyes!! sgt jeles.. na juga jd cam diaorg huhu.. da lawa n sememang nye lawa T-T.. saya?? (( humble y teramat sgt)).. eyka bile lagi?? hehehe

New Entry "Teruja na balik besok xD"

p/s rindu eyka meyh xD

Eyka said...

dayah: hehe:) taw xpe~ nice an dyorg..like! like! hehe:) eyka tunggu tau 20100 lbih la bru boleh jadi~ lalalala...hahaXD

rinduuu awk jugak~ huhu..T.T

Syat0za said...

wah! zai xnak tgk.. tak nakk =\

Eyka said...

syatoza: hahahaXD komen jugk budk ni~ lalalala...haha^^

Adzriel AB said...

comey yg siap ada riben kat kepala tu..

gaung said...

ah sudah..ramai sangat kamu tunjuk gmbar gadis2 foto genik..mcmna kami nak tido nie mlm nie...

Eyka said...

adzriel: haha..memg comeyy pon~ hahaXD

gaung: alamak..xpe2..dok jex umah eyka ini smpai pagi..24 jam ni taw! hahaXD

gaung said...

duduk + air teh o suam biskut kering pom jadi hakhak

Eyka said...

gaung: bole2~ hahaXD

nazrul ashraff said...

suka fatin liyana dengan maria elena je..haha..ari 2 mmp naik mtr dengan dorg! hahaha

Eyka said...

nazrul: hahahaXD ingt eyka jeles~ wekk! hahaXD

iekasub said...

so comell!! :D love the video :))

Eyka said...

iekasub: taw xpe! eyka pon suke~ hehe:)

Ariffin Janal said...

oh semua sangat chumel *cair*

Eyka said...

ariffin : tau xpe~ hahaXD

Azza Firza said...

aah, sama laa kita, kita jeh hangit, sorg smua hot

Azza Firza said...

erk, typo *dorg

Eyka said...

azza: betul-betul~ heheXD

awek retro said...

serius i pun minat gilew tgk gurl2 skrang bfesyen..sweet sgt..
but eyka..congrat..entri kali nie mmg best..

Eyka said...

awek retro: taw xpe~ hehe^^
owh..mecasih~ eyka penat pikir nak wat entri pe~ hee:)

Zulfahmi Abidin said...

hahaa.high taste jgk kamu nie.klu boleh cube la buat gaya tudung yg melambangkan diri you sendiri.tak semestinyer tiru org kan?? heheheh.

Eyka said...

fahmie: wah2~ ingt eyka xboleh wat kew~ wekkk! haahahaXD mecasih dtg jenguk eyka n domo~ hee:)

Anonymous said...

ni ke pompuan bertudung yang kau bangga kan sangat?????
kesian aku tengok orng zaman skrng tak tahu menilai mana yang baik mana buruk..

bagus ke pakai tudung tapi lengan kaki nmpk dgn pakai bju mcm tu?
aku lelaki pon aku malu

tetek dorang pon nampak...tak malu ke? itukah kau suka sngt??

semua yang kau suka semua gila glamer.padhal blog entah ape.asyik cerita ade gmbr diaorang

kau tak pikir ke? tu yang kau jakon sgt?

Eyka said...

anonymous: okei..eyka xsalahkn awk kalu awk xsuke~ semua org ade pendapt masing2~ eyka mintak maaf kalau ada yang buat orang kat luar sane kutuk2 eyka bgai..thanx sebab bagi komen membina~:)

-telordibasuh- said...

pic telor xde ke hehheeeh

Eyka said...

telor: alamak terlupe nak bubuh la telor~ lalalalala~ hahahaXD

nadey said...

eyka...
kalo ndy ndy xpublish anoy :) tu je....xsuke pencemaran walaupun nasihat!...sbb tu anoy....

huhuhu

btw nadey pon suke sumeeeeeeeee kt ats.....but ade yg sesetengah fesyennye agak seksi contohnye pkai legging jah! ni nasihat individu je...xpe kan...

nadey suke tgk dorg sbb nadey xde kompiden nk fesyen mcm dorg tmbh2 xcantek kan huhuhu

Nurulbadiah Lai said...

thanks dear..:)

love ur blog

Eyka said...

nadey: thanx taw nadey..eyka pon xsetuju jugk~ heheXD ala awk jgn sedih la masih boleh bergye..xsemestinya ikot gye dyorg..try ur la lalink~ hee^^

nurul: thanx for reading~ heheXD

Vann Halen said...

yeaahh diorang memangg lawaa gilaa :) tapi pakai legging ? itu over sangat lahh babe :\

Vann Halen said...

yeaahh diorang memangg lawaa gilaa :) tapi pakai legging ? itu over sangat lahh babe :\

Eyka said...

taw la lalink~ eyka pon kadng2 xberkenan jgk~ tapi its all about fashion..smua org ade pendapt masing2~ eyka tetap agree gk dgn awk..hehe:)

kay yea said...

sume chantek~

Eyka said...

kayyea: taw xpe~ heheXD

fikiranterbuka said...

Bodoh...PAKAI TUDUNG TAPI PAKAI LEGGING KETAT...What a STUPID !! BullSHIT Fashion...Atas MUSLIMAH, bawah YAHUDI !!! Bodoh SOKMO !! mcm LEMBU