Jan 30, 2011

"Meh Berkawan ngan Siput!" by XxBloggerSiputxX



Disebabkan eyka sudah make  promise nak masuk segmen ini dekat owner dia yang kacak bergaya ini cik siput..so eyka masuk la segment menarik dia ini...walaweh..best jugak segmen ini secara tidak langsung eyka dapat kawan dengan ramai orang dalam dunia cyber  kalau masuk dalam segmen dia ini..*betul kew?? hentam la labu..janji eyka dah join sudeh~ haha^^* tengok banner tu..ehem..ehem..budak ini boleh tahan.."muke market" wa cakap sama lu~ hahaXD *tapi sory la derr dia da berpunye la~ lalalala..hahaXD*


so eyka mau jadi la kawan dia..untung-untung dapat scandal baru mana taw! hahaXD


okei..ehem..ehem...nama saya minah bin embun panggil jex eyka...:)
umor tak lah berapa matang sangat dalam lingkungan 20 kebawah..:)*sila teka sendiri okei! hahaXD*
saya lelaki taw! :) *baru tukar semalam so beware..haha:)*
eyka still study..budak market punye orang maa..hee:)
hobi eyka yang paling besh suke scodeng orang..tak kira la dekat mana-mana..eyka suke tengok orang taw! ntah..macam seronok tengok macam-macam ragam dekat dunia ini..ada yang macam anon... ada yang macam tu la..ni la..fashion la~ so funn okei~ ngee:)


macam eyka cakap tadi tujuannya nak cari scandal baru..sape mahu eyka..cepat register now!!hahaXD 
*kalau pakwe eyka tau..masak la ni! hahaXD*


eyka tag semua yang tengok ini supaya join...okei2! haha^^ 
*lama da eyka tak bagi contest sape-sape dekat sape-sape..ini mood malas nak join kontest la ni..kepada yang sudah ajak eyka join kontest dia..sila tinggalkan link lagi sekali..eyka pelupa punye orang maa~ hee:)*


so sape yang teringin nak scandal baru or nak cari kawan banyak-banyak..rasenya ruangan ini sesuai kot untuk korunk...so sila la sertai nye okei! :)


request terlampau: sebelum terlupa..eyka nak mengurat awak boleh tak cik siput?? heheXD 

okei..
bubye
^^

17 comments:

lionteen said...

gatai nah..hehe..mcm nk join jugak:)

Eyka said...

lionteen: hahaha..mane ade~ wekk!! XD

Nan said...

kelakar tol ea entri nie.. suke sgt2.. hehe.. puas hati bace.. hehe.. thanks sb join segmen siput! siput bagi 100% markah!!

Eyka said...

nan: hahahaXD mecasih..wat2 susah2 ja~ haha:)

Nan said...

ngaaahaha.. x susah pown.. :P
t nan letak eyka kat bloglist nan ea..sbg kwn siput~~~

Eyka said...

nan: no hal la..ni suke ni~ hahaXD

niesz said...

eyka laki?waaa!takut..lari2..ehehehe..

doakan adik niesz yer..
updated entry : risau nya adik kat kaherah, ada rusuhan

Eyka said...

niesz: hahahaXD eyka doakan adek awk selamat taw~ amin..:)

-telordibasuh- said...

hahaha..pantang tgk org hensem yekr hahhaaaa

Eyka said...

telor: mane ade~ lalalalaa~ hahaXD

Puan Besar Shag Yahaya said...

Hahaha :D Tak ley blah nak pasang skandal tu tujuan masuk segmen ni! Hahaha :P

Eyka said...

shag: haha..shh..diam la~ hahaXD

Ratu Sulaman said...

scandal..... tak mo gatal gatal :P

Ratu Sulaman said...

scandal..... tak mo gatal gatal :P

Eyka said...

ratu sulaman: alaa..mane ade~ lalalala~ hahaXD

nub said...

nak ngorat gak. haha

Eyka said...

nub: hahaXD shh..diam la~ haha:)