Jan 30, 2011

domo kun!!! suke~ :)

Domo
yuhuuu~
kenal tak karakter ape dekat atas 2?? mesti korunk kenal kan?? hee:)


yang tak kenal tu mesti cakap..pe benda binatang hodoh bulat-bulat tu..takott la gigi dia..huhu..T.T..tapi korunk jangan risau domo ini bukan spesies makan orang punye..dia nice jex..makanan favourite pon sayur ja taw~ hahaXD

pada yang tak kenal..sila la kenal sebab dia sangat cantik dan sangat comeyy okei!hee:)

nama dia domo:)








domo ini juga karakter yang sangat popular taw..kalah hello kitty korunk dekat hongkong tu taw! hahahaXD..pernah juga domo jadi maskot untuk jepun NHK television station..giler glamour taw domo ini macam eyka jugak~ hahahaXD



ini antara video yang sempat eyka curi dan tengok tadi dekat utube..so kawaii maa~ 
love it!:) 

bawah ini..episod satu punye~ :)


ini episod dua punye~:)


yang selebihnya korunk boleh tengok dekat link eyka bagi bawah ini

>KLIK SINI<

semoga korunk terhibur dengan domo eyka tu..
have fun okei..yeye! hahaXD

ok..
bye
^^

ops! sebelum terlupe..domo pon ada versi mangga juga taw..so pada yang minat mangga..boleh la pergi usha mangga 2..
hee:)

>KLIK SINI<

nice kata-kata: domo itu kesukaan eyka taw..yeyeye! hahaXD

13 comments:

ika md ros said...

comel gila domo! suka suka!

Eyka said...

eyka pon suke! heheXD

sarah mohamad said...

i loke DOMO ! hihi

Eyka said...

sarah:same la kite~ hahaXD

Raji berkata said...

hahaha domo kun mmg kawaii ;D

Eyka said...

raji: taw xpe~ hahaXD

Mike Nakal said...

domo-domo.. karakter dia memang kiut tapi cerita dia tak menarik la.. bohsan... haha..

Padah PM Dato' Sri Najib dan Keluarga

Eyka said...

Mike: jahat taw awk..biar la~ domo tetap di hati~ hahahaXD

cemomoi said...

buat bantal peluk

Faizal n Fashitah said...

Uihhh ni memang fan die-hard Domo kun la ni ;P

Eyka said...

cemomoi: hahaXD wah2~ mesti besh an~ :)

faizal n fashitah: ye la~ heheXD

Buaya-Merah said...

salam ziarah

selamat dtg ke blog sy dan menjadi follower sekali k

Eyka said...

thanx sudi drop komen kat cni..olololo..cweet gituu~ hahaXD