Jan 19, 2011

keterujaan itu penting! hehe:)


wah2!!! eyka tersenarai gituuuu~ hahaha:)
*muke bangga tahap dewa*
(nak jelas lagi sila klik gambar okei!haha)

setelah penat lelah mencari dari atas sampai bawah..sambil badan membuat pusingan U kalah bola yang melencong masuk dalam gawang gol lawan..akhirnya jumpa jugak apa yang eyka cari...hahaha:)
*ini ayat skema mane kaw cilok n eyka! iskh~ hu.*

kritikan bernas mencabar saraf otak: korunk rase eyka ini banggang kew ape update sebab nak cerita benda ini jex?? any comment??haha:)
*sukati eyka la nak tulis ape pon..name pon blog eyka..jangan marah ek~hehee:)*

11 comments:

AiDa AzRyN said...

xjelez pun.. wekkkk.. :P

cik siti muhammad said...

wahh!!bez2..

Eyka said...

aida: hahaha..jeles la 2~ hee:)

ecah: jom la join skali...hehe^^

Cik Shag said...

Haha. Kenapa tak kelik f3 tak payah pusing pusing badan. Kiki :P

Eyka said...

hehe..ntah! macam best jex pusing2 badan so terjadi la kes 2..hahaha:)

anamizu said...

smpai keen buat U turn ek???hik3

recent post : |maksud tersirat pelekat P|

gigiAriEma said...

huhui..list pe tuh dear.?? 0_o

ieqa said...

hehe tumpang gembira untuk anda :D

Eyka said...

anamizu: perlu buat u-turn kasi nampak! hahaha..:D

gigiaku: yang 2 senarai peserta dalam blog ben la lalink~ hee:) g la join skaki dengan eyka..hehe^^

ieqa: wah2~ name da la same..hee:) tumpang gembira untuk anda jugak! wah! hee:)

nub said...

tahniah2!! cayalah!! hehe

Eyka said...

nub: awk pon same~ caye la!hahaha:)