Jan 20, 2011

domo dapat gigi baru! yeah! yeah! hahaha:)

ehem..ehem...rase nya ini entri eyka yang ketiga ini..hehe:) 
*wah2~ gila la hari ini..banyak gila entri eyka buat..hehe:)*
  
Tadi lepas eyka siap entri "keterujaan itu penting" tetibe eyka dikejutkan dengan ayat kat bawah n dekat peti rumah eyka:


"gigiaku :singgah cini.nak kasi taw yg gigi ade tag eyka kat entry.jum2 tgk!hhehe

so eyka start la enjin kuda eyka dan terus pecut laju membelah awan hitam ke blog empunya diri...baca punye baca entri tentang gigi 2...eyka terkezut sebab....teng! teng! teng! 
*saja nak buat saspender sikit..haha*
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
v





ada lambang domo exchange link eyka dekat blog dia..wah2~ 
keterujaan itu penting!!hahaaha^^

dia ucap mecasih dekat eyka sebab bagi dia idea buat nama blog dia gigi aku~ hee:) 
*da kate da eyka pembawa tuah...*blushing..haha*
(2 la sape suruh puji..kan da kena!hahaha)

ini antara azimat yang dia bagi dalam blog dia..gila memberangsang otak eyka berfikir tau sekarang dalam karang entri ini...hee:)

comelll~ suke la entri dia!hee:)

 nak lagi jelas tentang cerita yang eyka cerita ini.. sila jenguk minah ini a.k.a gigi aku..haha
dia  antara blogger peramah first time eyka meet..hee:)
*wah2~ omputih plak tetibe!haha*


kata bercili pedas: bukan senang nak kawan dalam blog ini..banyak yang xperamah..lagi-lagi blogger yang famous-famous n..hee:)*sory sebab statement lancang bagai..^^" tapi da betul..xsalah bagi pendapat kan..hee:)

14 comments:

nub said...

naseb baek la ceq x peymes,,,,

an an. huwaa sapa sombong2 ceq pukoi oo.hahaha

Eyka said...

nub: bgus2..ni la bodyguard eyka cari ini..hahaha:)

Cik Shag said...

Hahah. Comel je minah tu! :D

Eyka said...

shag: taw xpe!hahaha:)

dayah SnoW Heuka said...

wehhee gigi baik meyh ^^ lama ta nmpk ika update blog.. baru2 niyh baru nmpk heheh ^^...

New Entry "ada duit tak??"

Eyka said...

Dayah: hehe...eyka bz la hari2 awk..baru-baru n jex macam ade pluang nak update byk2..hahaha:)

BUNGA said...

cantiknya gigi baru.. hehee

Zue said...

jumpe kamu di encik ben.
all the best for contest.
sudi2 singgah blog n follow ;)

http://onlymezue.blogspot.com

..hizamirahim.. said...

haha.
syabas2.
zami pon ade ramai je kwn2 blogger.
XD

Eyka said...

bunga: menawan kan??haha:)

zue: mecasih..:) t eyka dtg terjah sane okei!hee^^

hizamirahim: syabas dkat awk jugak~ woot..woot..haha:)

BilaGadisBercerita said...

besnye dia dpt gigi.. jom bace enry gadis :)

AiDa AzRyN said...

Nasib baik kwn2 blogger aida sume peramah.. hehe.. ;D

gigiAriEma said...

my name is.............
hihihih..
yippe2!!!
suke tersgt3 larrr suke..huhu..
senyum lebar nih... :)
mekaseh atas mentagkan gigi kat entry eyka..muuaahahahah!! <3
kalau combong2 sape pon tanak kawan lor dear..huhu..
btw..tengs dear..!! (0_o)/)

Eyka said...

gadis: da bace da entri 2..besh2~ hehe:)

aida: taw xpe~ hahaha^^

gigi: thanx jugk lalink~ hee:)