Nov 25, 2010

ambik award n jawab tag n..hehe:)


ehem..ehem...award n datang ye daripada cik shaq..
so eyka nak cakap thanx sebab shag sudi tag eyka n domo comot n..
sory sebab lambat ambik award n buat entri..
minggu yang sebuk macam n la..hahahaha:)


sambil bagi award n dekat eyka..
di bagi soalan gak..wah2~ gituu..so eyka kena la pejam mate dan jawab..
tapi sekarang tutup mate xnampak la...aduyai..huhuu..=.="
*so sila terharu bukan senang nak jawab tag dengan mate ala-ala ikan stim n..hehe:)
(n salah keje la n..mate eyka da macam ikan stim da..masak merah~aww!hahhaa:)

okei2..eyka xnak bebel lama-lama da..eyka nak jawab soalan pertama
so soalan pertama adalah:

teng! teng! teng! (maen-maen tin kosong..hahaha)

soalan pertama: pandangan tentang blog shaq dimata eyka:

ermm...jap-jap..setelah ditelek punye telek ala-ala ahli nujum sepet.. eyka rase blog dia interesting dengan header yang comel lip lap lip lap 2..baru jex rase ye dy tukar..siyes..sangat-sangat comell dan eyka sangat-sangat suke habis deh~hee:) makluman dalam 2 pon besh..lagi dia banyak award..kire agak famous la shaq 2..*bukn agak tapi memang..malas nak puji tapi da tercakap..so bia jex la..hohoho:P

soalan kedua: kenapa letak name XOXO (。◕‿◕。)v  sebagai name blog

eyka letak 2 sebab benda 2 sangat-sangat comell..so eyka letak supaya korunk yang datang happy macam eyka n..senyum-senyum macam n..hehe..(。◕‿◕。)v..xoxo 2 lambang yang eyka xcari musuh tapi eyka nak cari kawan ja..hee:) *agak poyo plak jawab soalan n..adeh~hee..=.="

soalan ketiga: dari mane datang ye url http://myhurtbubu.blogspot.com/ n??

ohhh..yang n eyka create sendiri..poyo plak cakap omputih blog n..hahaha...tapi kalu translate dalam bm.. hati bubu yang sakit..kire tempat n medium mencurahkan rase hati eyka yang kecewa n gembire tanpa menyusahkan orang lain untuk dengar..*walaupun korunk ade dengar hati eyka..tapi lebih better bagi taw korunk..korunk bukan kenal eyka..so eyka xmalu la nak curahkan semua dekat cini..hahahahha:) *pssst..bubu 2 name eyka..my bam a.k.a pakwe eyka yang panggil name 2..sedap an??hehe:)

soalan keempat: apakah kaedah penulisan blog eyka:

entah la..eyka suke ayat  n tulis pakai otak..kire semua yang eyka tulis 2 semua yang ade dalam otak eyka..samada dalam keadaan poyo, stress, gila babi, gembire, jiwang menjiwang dan tengah karat kuning otak saraf n...hahahaha:)

soalan kelima:apakah perasaan tengok blog orang cantik dan menarik sedangkan blog eyka tidak:

ohh...gituu ek..hehe:)
eyka akan diam jex sebab biar la dy punye cantik dengan menarik..eyka xkesah..
tapi kalau  sudah cantik dengan menarik 2..sila-sila la share tutorial same eyka..eyka n bab kodem-kodem blog n lemah ckit...hahaha:)
tapi kalau eyka..eyka akan tertarik dengan entri bukan dengan keadaan blog..eyka paling suke blog sepah..nampak macam unique plak~hee:) *senyum-senyum..^^


soalan keenam: bilakah blog eyka diwujudkan:

owh yang n..eyka xpasti dia lahir bila sebab hari 2 eyka pengsan..so tetiba bangun... blog n da lahir..so eyka cume bagi susu dan jage blog n sampai sekarang..*da start da perangai gila eyka n..aduyai...hu.=.="

soalan ketujuh:siapakah orang pertama yang tahu dan menjadi pengikut blog anda:

owh..yang n mesti la adek eyka..dia yang ajar buat-buat blog n..so eyka suruh la dia buat satu..so terhasil la benda alah n sampai sekarang..kihkihikih...:)

soalan kelapan: sila pas award n pada orang lain:

eyka serahkan cap mohor pada semua yang sudi jadi kawan eyka..dan yang selalu datang dan xputus-putus jenguk eyka..dan..*banyak da dan n..adeh~ =.="..so korunk ambik je la award n..jangan malu-malu..*pssst..pssst..kalu berat sangat award n nak bawak balik, eyka ade buat servis perhantaran taw korunk~free lagi..hohohoho:) 
*gelak gila meroyan..hahaha:)

8 comments:

Zaer!! said...

nak jugak.hehehe.;p

Zaer!! said...

nak jugak.hehehe.;p

Eyka said...

awak ambik la link award 2..hehe:)

PinQib said...

i also like tuto.. =)

PinQib said...

i also like tuto.. =)

Eyka said...

pinqib: eyka pon same..hehe:)

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Bubu! Haha. Lepas ni Shag nak panggil Eyka, Bubu jugak lah :P Boleh? Hehe.

Eyka said...

shaq: bole2..pngil jex la eyka bubu..hahaha:)