Nov 25, 2010

award yang besh..apakah??hee:)


eh...eh..awat award n tulis superstar plak n..salah bagi award n..
aduyai..huhuhu..=.="
sila bagi dekat ben n blog yang famous..blog eyka da la comot campur habuk-habuk lagi..macam xbesh jex bagi award n pada eyka yang comot n la awak..ahaks~hahaha:)

tapi xpe kot sebab cik ayu da kasi so jangan bising-bising..eyka ambik jex la ek..hee:)
*xbaik xambik t orang kate jahat plak! eyka xjahat taw awak..eyka b.a.i.k jaa~hooo:)..

thanx  sangat-sangat taw cik ayu sebab sudi tag eyka n domo comot n..hehe:)

tadi g tarik award yang berat n bawak balik tetiba eyka scroll sampai bawah ade plak soalan ye..
so eyka kena jawab..*macam jahat jex ignore soalan orang kan korunk??hee:)

soalan pertama: sila jelaskan kenapa anda suke berblogging?

jap..jap..pikir...ha! kalu eyka cakap suke hati eyka bole x??hee:)
eyka xsuke berblogging tapi eyka suke membebel la..so kire tempat or dunia blog n sesuai la untuk orang macam eyka dengan domo senget n nak bercerita..hee:)

soalan kedua: apakah motif anda tarik follower? anda superstar ka?

iskh! ku bukan superstar hanyalan terkenal, ku bukan saudagar yang punya banyak kapal..*jawab sambil nyanyi-nyanyi..haha:)
eyka xhot la korunk..camne nak jadi superstar n..??huhu...tapi jadi superstalker bole la..hahahaha:)
motif cume nak mengatal dengan korunk..so korunk pon bole mengatal dengan eyka..sebab eyka open dan xkesah..macam ayat eyka n..
"u hurt me once.. i hurt you double..hahaha^^"
*n bukan mengatal untuk lelaki tapi untuk pompuan gak..pe?? pe??..hahaha..eyka bukan lesbo okei!hee:)

soalan ketiga: cerita cikit perangai eyka

otak agak mental ketika menulis
menulis pakai hati bukan pakai kening.
agak gila-gila xkire tempat
agak poyo bila bercakap..hahaha
agak sentimental bile ade yang mengorat..*hahhaa..ginii pon ade??hee:)
suke sesat bila jalan sorang-sorang
suke makan tapi xsuke berak..
suke tido sampai berjam-jam..
suke kena tegur sebab 2 tanda ade orang perihatin kat eyka..hohoho^^
xsuke marah tapi suke gelak..:)

*eh..eh..banyak da n..cukup la..kalu nak tanye lagi..sila tanye private-private kew!hehe:)

soalan keempat: pernah terfikir nak masuk magazines.. a.k.a menawarkan blog anda?? kenapa??
*eh..eh..ade soalan lagi..hoho..jap..jap eyka pikir..eyka xnak la masuk magazines..eyka xnak cari publisiti eyka nak share jex dengan korunk..n jadi kawan korunk ja..2 sebab eyka paling utama nak berblog-blog bagai n..
sebab eyka nak cari kawan..ramai-ramai..2 ja la awak.hehe...*so sila pergi kalu nak invite eyka masuk magazines ye paparazi..hee:)

soalan kelima: sila tag blogger lain..

eyka malas ag nak tag n..t eyka inform kat peti surat korunk taw!
so tunggu jex depan peti surat rumah (blog)  korunk 2 ek!hehe:)
*sila buat muke gerun ek!hahahaha:) *gelak hantu mambang air..hee:)

7 comments:

PinQib said...

hehe.. semua nak domo.. comel jer. ^^

Eyka said...

hehe..bise la eyka nme ye~hahaha:)

AiDa AzRyN said...

Whoa! syabas! ;D

ayu said...

hehehhee..yeke eyka ngn domo comot??
mne de la..sbb 2 la ayu bg kt eyka ngn domo.. ngeee

Eyka said...

aida: whoaaa~hahaha:)

ayu: yela..awk jex comell taw~hee:)
thanx la sbab ayu bg eyka tag 2..hehe:)

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

hahahah~~eyka ke ni..hohoho

Eyka said...

hahaha..eyka la n nakal..hee:) *senyum smpai tlinga..haha^^