May 3, 2012

Perempuan yang cantik selalu curang , Lelaki yang kacak selalu game orang (!) *FaktaBukanAuta*

Dah tengok tajuk mesti muka yang bajet hensem kata tak sebab dia rasa dia setia..auw aku tak tahu la celah mana diorang rasa diorang setia..tapi mostly lelaki hensem suka main main dan pompuan cantik mostly suka curang..ini sebabkan dia ada aset dan tak salah kalau goda hati orang lain untuk kesenangan dia..muka ada kan

ala tak payah pergi jauh..korang tengok je member korang yang jadi pujaan ramai..boleh tengok dia tukar makwe atau jantan berapa kali? nampak kan kelebihan muka dia macam mana?

tak salah kalau nak benefitkan muka yang sedia kacak dan lawa untuk jalan yang elok..tapi takkan la dengan aset yang ade kau kena ragut hati orang yang tak berdosa..mostly kau punya niat adalah untuk mengoda dapatkan apa yang kau nak and motif kau untuk main main dan not serius..hati is not joke okey.

kau ingat hati manusia ini senang sembuh ke?
hati ini salah satu benda untuk seseorang hidup..bila dah hancur berkecai..
kau anggap dia hidup lagi ke?


sayang orang pada pada dan tak semua orang akan lupa apa yang kau buat..
not all people can forget easily.


why should they have to curang dan main main..padahal ramai orang dah gila sayang or bayang dengan diorang..kenapa tak serius? or takut untuk kecewa? so dia decide untuk make more relationship?

"saya sunyi..walaupun muke ada..makwe pakwe saya tak nak layan pon..saya sunyi sangat"

this one is BULLSHITT!

macam tak ada benda lain nak buat..akal letak mana? tong sampah mungkin.

7 comments:

happy eim said...

tak semua la kot...

perbaiki diri, insyaAllah kita dpt yg terbaek...^^

Eyka said...

maybe kot..depend..thanx :)

Rara Nasiha said...

sebab dorang kacak dan hot la dorang rasa patut buat macam tu. padahal tak kot. dorang lupa karma tu ada. :)

Bro Aim said...

kalau sunyi sila order pocong kat bp com

Puan Besar Shag Yahaya said...

Skrg, orang tak cantik, tak kacak pun curang sana sini jugak. Sebab aset duit dorang ada >.<"

fndrocka said...

lelaki nak bercurang sebenrnya tak cukup dgn ada rupa..perlu juga ada duit.

perempuan nak curang juga bukan cukup dgn ada rupa saja..perlu juga ada kegatalan.hikhik

kay_are said...

ye ke? entah.. member2 aku kebanyakan single je.. dah break takde cari lain pun pastu.. meh aku kenalkan.. lol!