Feb 8, 2012

no coment.. HAHA:p

hello gegurl boboy kesayangan gua..
miss me? haha:P


tadi eyka lepak facebook...siyesly eyka dah lama dah tinggal muka buku..dah macam duduk dalam tempurung rasanye..

ye laa korang kalau tak on facebook tak sah kan? so macam kira kalau takde facebook macam duduk hulu laa kan?
 bukan gua cakap tapi hotsetapp yang cakap...pfffffffffttt..haha:P 

gua suka cari muke muke hotsetapp untuk publisiti..saja nak tengok orang itu sombunk ke tak..siyesly seronok tengok orang hotsetap celup layan peminat diorang kalah retis..nak berfacebook page club bagai..gua tak paham banyak gila benefit buat pages muka sendiri ek wey? suka kalau orang like ke atau suke pujian sambil komen 

" awak comel laa"- 100 like
" awak ini hotsetapp..saya sukee..." -23456789 like
"awak bila nak jadi pakwe saya" - 59060 like
"awak ini muke macam mawi..i loike! " - 1234567890567890 like

padahal muka takde laa hotsetap sangat..
lagi lagi kalau budak sekolah..
tak yah nak hotsetap sangat
macam laa jadi hotsetap nanti bagi makan bila dah besar dan ada family nanti kan wey?
hahaha


for example this guy..#
probably gua curi contoh gambar dia for example..apologize me :)





diorang kata muka budak ini macam greyson chance..same ke wey? haha :D 

yang ini yang original punya..


anyway...sebenarnye gua nak tanya ini je...
korang ada fan page gak ke? 
blogger pon siyesly kena ade fan page jugak ke? 
dengan alasan ape?
eh? hahaha:P 
*rolling eyes*



#mulut jahat: sorry der gua busy...gua ada life..lu pon ada life..
wish me luck sudah..
nanti ada masa gua tulis lagi..
bye sayang sayang sekalian :)


mecasih datang :)  
#biar kecik...gua pemalu orangnya..bhahaha:P  

7 comments:

-SUPERGIRL- said...

dorang kan poyo artis gituuu ~~ muekekekekkekek !!! jemput ke blog sy :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

huhu bru smlm zuan dgr word hotsetapp ni, jenuh pikir, apa maksud dia.. huhu ingatkn typo rupanya hot stuff..hahahaha bajet retis gitu.. ala bia la diorng, t dah besar prasan la apa yg diorng wat tu ridiculus.. huhu

tomatokering :) said...

niat orang lain-lain. maybe ada yg buat fan page sebab nak berkongsi dengn orang, kite tatawu.. semua bergantung pd orng tu lah kan.. hee~ :)

Namee Roslan said...

wah wah. muka dia macam babyface gitu. kalau jadi artist, laku tuh. hehe

shahril anuar b ahamad said...

mcm2........nnti komen kasor...kuikuikuikuikui

~ FaRaH izzAtY ~ said...

AIMAN RAHMAN ! :D HAHA . OKE. DIE MEMANG SUPERB COMEL XD

r-5 said...

gua takde fan pages nyemak kat pages orang je maki2.. hahahaha