Feb 16, 2012

jenis coupling hotters..haha:P






#lagu ni comel..try laa play..;D


Awek cun + balak hensem
Tidak menunjukkan public effection yang berlebihan. Orang lain pun senang melihat mereka..# dependly diorang nampak sweet kemain bersama dan level kejelesan orang lain adalah sangat tinggi..seriusly damn..haha:P 


Awek cun + balak tak hensem

Kebanyakan awek yg cun selalunya mendapat balak yang tidak hensem. Kadang-kadang itu balak mesti pakai spek hitam mau kasi nampak sikit hensem. Boleh diperhatikan juga, itu balak suka buat lawak tak kelakar bila mau menambat hati aweknya itu. Selalunya juga, balak itu mempunyai dompet yang tebal#keh keh keh :P


Awek tak cun + balak hensem

Kita boleh nampak itu awek mesti pegang kaw-kaw tangan balak dia yang hensem tak nak kasi lepas. Public effection yang terlampau2 juga akan dilakukan oleh awek tersebut terhadap balaknya. Lepas itu, kalau ada awek cun lalu tepi, awek tak cun mesti kasi jelingan maut dengan awek cun td.... Serupa mau makan orang..
#ini mesti kes Insecure problem maybe...haha:P 


Awek tak cun + balak tak hensem

Ini couple tiada siapa peduli punya..no komen...#majoriti yang ini ramai itu susah nak describe macam mana..takpe kan? haha:P


korang type macammana plak? 
jangan jawab single dah laaa...grrrr...
sebab kalau single benda ini bukan untuk korang laa ek?
 harap maklum..
bhahahaha :P

pssst...psssst...mecasih datang singgah tau sayang...
miss youu..
:D

10 comments:

Namee Roslan said...

tapi kalau salah seorang pasangan tu tak cun , mesti jadi tumpuan kan. hehe. persepsi orang. pastu mesti kata, kena buatan bomoh lah apa lah. haha.typical drama.

Eyka said...

haha..tahuu xpe! :P

shahril anuar b ahamad said...

bby kiter kapel jenis per ea???
awek cute+pakwe cute kann????ehhehehhehehe

r-5 said...

Gua tak hensem duit sengkek tak pandai melawak busuk hitam tapi dulu gua ade awek memang cun. Pastu tak menjadi gua tinggalkan sebab asik kena tuduh kaki pompuan je.

Dapat lagi awek baik, cun, cute, macam amoi tapi gua lepaskan sebab orang asik bawak mulut.

So dulu gua kategori Pakwe Burok + Awek cun la ni.. haha. Tu la sekrang gua tgh dlm proses cr isteri tak main awek.. Sah2 mesti cun jugak.. cun akhlak. Amin~ :p

Nur Syazana Mohammed Sani said...

okay . part nie zana suke .

kebanyakkan akan mengumpat pasangan yang salah sorang hensem+tak cantik or tak hensem+cantik . itu lumrah .

pada zana . paras rupa tak penting . janji ite ikhlas sesama ite . biar lah ap orang nak kata sekalipun .

tolak ketepi saja =)

http://syazanasani.com

aleen aiden said...

jarang sikit nampak jenis yang dua2 sama cantik sama hensem ni. keh3

LidiaSuraya said...

Tp kalo jenis yg sangat loving ( bukan ngada- ngada k) mesti lg byk dpt tumpuan kn??? Mest dlm hati depa.. "Alahai schewettt nya this couple... " x kisah la saper hot n saper cool kn??? Hehe

kay_are said...

aku its compilcated boleh? aku taktau type mane ni..

psst: oi, aku lame tak jenjalan sebab baru je 2 ari lepas aku menulis balik.. isu bloglist lak, sile rujuk sini kat bawah sekali. Dah, jangan ngade2 nak majuk =P

http://kazreal.blogspot.com/2012/02/start-from-scratch-again.html

haikal blank said...

kehkeh lu akcak bolehla. gua tak cun macam mana nak ada gadis sangkut ni. ceiss.

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

nak pilih kategori , couple yang comel dan awesome ade tak ? :p hehe


pstt : jemput mai blog kami ..:)