Nov 9, 2011

wordless wednesday :P



psst...pssst...pssst...bagi korang CINTA itu apa?  :D

#bagi eyka cinta itu macam chewing gum ada masam ada pahit, ada manis dan dapat rasa semua sekali feel..
keh keh keh :P


okbye ;p

16 comments:

ekabukanmakcikkau. said...

cinta tu ibarat coli, nak cari saiz yang betul-betul bukan senang . nak cari yang mengikut taste kita bukannya boleh sesuka hati mak bapak kau - google.

HAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHA

Eyka said...

ekabukanmakcikkau: hahahahaha..:P

Cik Eliza said...

cinta itu buta.

:)

Penyu said...

nyu suka komen kat atas sekali tu. hahahahha

Eyka said...

cik eliza: dan cinta boleh membutakan kan? eh..keh keh keh :P

Eyka said...

penyu: kemainn sukee kannnnn...hahaha :P

Wen said...

cinta bagiku bila die cudi aku panggil die kambing. :P

HEROICzero said...

cinta itu hanya hormon .

Eyka said...

wen: eh asal harus pnggil kambing plak? kah kah kah :P

Eyka said...

HEROICzero: and hormon itu adalah cinta..keh keh keh :P

bloghok said...

lalala

nub said...

ibarat tahi, nak dilepas perlu pengorbanan, bila dah lepas nanti nak taknak kena lepas lagi jugak....

Eyka said...

bloghok: tak reti jawab letew~ kah kah kah :P

Eyka said...

nub: perghhhhhh! busuknyeeee cinta ituu...kah kah kah :P

Cik Gee said...

cinta?

no komen. tetttt...

tapi terkomen gak...

ahaksss... <3

Eyka said...

cik gee: keh keh keh..dtg laa komen lgii..
pleasee2...*buat2 muke comell*

okbai! keh keh keh :P