Oct 10, 2011

kejadian satu malam yang dingin sangat macam santa.. :P


gua nak cerita satu benda alah ini...
tapi lu janji jangan gelak gua tau? 
janji cepat! 

ahh lantak la gua rasa lu tetap nak gelak gak..
takpe gua kasi gelak puas puas atas kebodohan gua ini...
malam semalam gua excited kemain nak merendek 
(dalam bahasa mudahnya jalan jalan usha pakwe..) 
tak boleh blah..dah la balak dah ada..sempat lagi ituu..
hahahaa -.-

okei gua continue balik cerita gua ini..malam itu sunyi..
ada bulan bintang dengan matahari..
gua agak dalam pukul berapa ntah malam tadi...
gua tak sedar sebab member gua ajak keluar 
so gua dengan sopan plus ayu kuar la pergi merendek malam itu.

satu je perangai gua yang tak boleh belah sekarang , 
gua canggung sikit kalau naik moto sebab gua peeling peeling retis main kereta je..
bukan reti bawak...harap driver gua yang tercinta je bawak...
keh keh keh 
(yang ini a.k.a bapak gua yang rock..lebiu ayah! )

 gua serius gua tak mainn laa moto cabuk lu orang itu..
siyes gua materialistik gila..sampai donald trump pon tak boleh lawan gua punya kekayaan yang melimpah bak ladang gandum itu..kalau padi dekat kedah itu main longok longok tinggi bukit..
gua punya kekayaan tinggi KLCC..
agak agak banyak tak kekayaan gua? banyak kan? 
gua memang takbur riak sombunk dan sewaktu dengannya...
ala gua tahu lu pon sama..
tak payah nak jadi hipokrit sangat la kan?

so kesimpulannya, kalau yang nak tekel gua..
gua wajibkan mesti laa GAY..diulangi GAY...
kalu bukan GAY..gua reject otomatik...
deal? keh keh keh :P

nak dijadikan cerita malam itu gua excited kemain nak naik moto..
yela gua paling trial kalau dengar nama naik moto ini 
sebab gua ada peristiwa hitam masa ambik lesen dulu..
gua paling rare langgar dawai masa ujian JPJ dari memandu dengan berhemah..sampai sekarang gua tak khatam lagi ilmunya moto plus kereta..even kereta kebal pon gua fail..teruk gila kan? 

sambil gua peeling peeling nak rasa naik moto yang hot kemain itu gua  tak sedar satu benda telah mencelakakan gua malam tadi..siyes gua macam percaya gua jadi bahan tontonan malam itu..
haramjadah apa gua yang kena? -.-

korang tahu apa benda alah yang mencelakakan gua tadi?
ce lu teka? kalau dapat gua kasi lolipop cap ketereh..
deal tak? :P
(scroll dengan mata ala ala terkejuk mak boleh? haha -.-) 


















































ahh gua tahu lu lampi nak pikir..gua bagi tahu je la direct..gua kena haram jadah ini...

okey gua bangang apa ntah malam itu ..
boleh pulak la main tertukar kasut sebelah lain sebelah lain malam tadi..
grrrrrrrr

perghh sumpah 234567890234567890 juta kali gua malu -.-
(yang atas ini boleh tahan lagi..sama je level ketinggian..
yang gua punya wedges selipar dengan selipar jepun...)

lu boleh agak tak betapa baculnya gua malam tadi? 
dah macam preity zinta salah pilih kasut dah haaa...
perghhh sumpah gua sentap mak malam tadi...
asal gua yang kena ini!!!! 
grrrrrrrrrrrrrrrrr -.-

(yang tak boleh belah gua rasa mamat dekat kedai makan itu usha gua pelik pelik masa makan itu sebab malu kot nak tegur gua yang bangang kemain pakai kasut lain lain..
iskh -.-)

ah gua relax je masa itu sebab gua dapat idea macam trend gua guna kasut warna warni yang jadi trend budak budak sekarang ini
 even banggang gila la nak kaver 
sedangkan benda itu level tapak lain lain..

"satu flat satu ada tapak"
tak gila ke apa? -.-


sumpah gua tak boleh tido bila ingat balik..
rasa nak makan makan je orang yang gelak gua 
grrrrr -.-

lu pernah kena macam gua? malu tak? 

sebaik gua tak pakai heels dengan selipar jepun..kalau tak gua tak boleh bayang muka satu satu makhluk dekat kedai mamak malam tadi..grrr-.-

15 comments:

shahril anuar b ahamad said...

seb bek selipor jer yg lainnnn..............kahakahakahakah

Eyka said...

grrrrrrrrrrrrrrrrrr..hahaha ;p

♥ eyka elisha ♥ said...

hahaha style pe cmtuh twinny! =P
klu org tegur ckp je tuh style taon 2011. keh3 XD

Eyka said...

eyka elisha: kah kah kah..memng kntoi kan? hahaha :P

siyes maluu plak -.-

tapi style kan pakai kasut lain2 ni..keh keh keh :p

Eyra Rizal: Your MUA said...

PERHATIAN SEMUA!!!
ADA LAGI BEBERAPA TEMPAT KOSONG UTK GROOMING CLASS!!! TARIKH LAST UTK DAFTAR DAN SETTLE KAN DEPOSIT 18/10 NI YE!!! TAPI IF SEAT DAH PENUH, KITA TUTUP PENDAFTARAN! SIAPA CEPAT DAPAT!!

JOM BELAJAR MAKEUP,CARA PENJANGAAN WAJAH DENGAN MENGGUNAKAN SET PUTRAYANA, GAYA PENAMPILAN WANITA BERTUDUNG/FREE HAIR. PEMAKAIAN AKSESORI DAN BANYAAAAK LAGI AKTIVITI YANG AKAN DIJALANKAN!!

**goodies,lunch, certificate akan disediakan
**brg2 makeup, skincare juga ada utk dijual! bwk duit extra ye!

TARIKH: 29/10/2011
TEMPAT: SHAH ALAM (alamat akan diberikan kemudian)
FEES: (NORMAL) RM85 ; (STUDENT) RM55 ONLY **with student id card

CARA DAFTAR:
SMS KE 016-2128740

Eyka said...

eyra rizal: wah2~ excited kemain promote grooming ni..if takde pape eyka kompom blik tau! hehe:P

Syazwan Che Deraman said...

selipar kahwin

have a good day

Muna rahimah said...

HAHAHAHAHAHA . *hanya mampu gelak*

Eyka said...

syazwan che deraman: hahaha..yelaaa
-.-

you too pilot :P

Eyka said...

muna rahimah: grrrrrrrrrr...jgn laa gelak..mlu tauu! hahaha :P

fiezah91 said...

wakakakakaka. ni rasa nak gelak besar ni. apa macam boleh pakai sebelah lain sebelah lak lain ni.hahahaha.adoiii

Eyka said...

fiezah91: hahaha..mnee nk tahuuu..grrrrrrrrr..haha ;p

hiro said...

PERHATIAN SEMUA!!!
ADA LAGI BEBERAPA TEMPAT KOSONG UTK GROOMING CLASS!!! TARIKH LAST UTK DAFTAR DAN SETTLE KAN DEPOSIT 18/10 NI YE!!! TAPI IF SEAT DAH PENUH, KITA TUTUP PENDAFTARAN! SIAPA CEPAT DAPAT!!

JOM BELAJAR MAKEUP,CARA PENJANGAAN WAJAH DENGAN MENGGUNAKAN SET PUTRAYANA, GAYA PENAMPILAN WANITA BERTUDUNG/FREE HAIR. PEMAKAIAN AKSESORI DAN BANYAAAAK LAGI AKTIVITI YANG AKAN DIJALANKAN!!

**goodies,lunch, certificate akan disediakan
**brg2 makeup, skincare juga ada utk dijual! bwk duit extra ye!

TARIKH: 29/10/2011
TEMPAT: SHAH ALAM (alamat akan diberikan kemudian)
FEES: (NORMAL) RM85 ; (STUDENT) RM55 ONLY **with student id card

CARA DAFTAR:
SMS KE 016-2128740

kah kah kah!

Eyka said...

grrrrrrrrrrrrrrr...sajeee jee kan! grrrrrrrrrr..hahaha :P

Zarith said...

ahahahahah..padan muka lu..dan gua juga..ahaa..rilek..gelakkan diri sendiri..bukan selalu kan..keh3