Oct 31, 2011

gelak kejap ;p

ololololololo sweeettnyerrrr~ :P

tak ramai orang nak hidup susah
orang kaye terus jadi kaye
orang miskin mencube untuk menjadi orang kaye

kate orang kawan biar beribu
kasih biar pada yang satu
tapi kan , kalau difikir balek
orang yang buat ayat tu memang buduh !
kan kan kan ?

bile kite da kawan . mesti lah akan sayang
im ryte ?
then . dari situ akan betukar lah perasaan masing2
tepuk dade tanye selere

dengar ni ,
jangan salahkan pasangan korang
if she/he fall in love with their friend
but its yours fault !
you know why ?
sebab korang tak jage dye betol2

macam mane kalau da couple
tapi pasangan korang boleh jatuh cinte ngan orang laen
tak ke bengong tu name nye
so , tepuk dade tanye la hati ye..


psssst  pssst pssstt entri ini gua copy paste tanpa rela tuan dia...
dah tak ada orang komen..gua tolong kasi jawapan dia...boleh kan? 
kah kah kah :P
.........................................................

ce korang tengok perenggan ini:

"kate orang kawan biar beribu
kasih biar pada yang satu
tapi kan , kalau difikir balek
orang yang buat ayat tu memang buduh !
kan kan kan ?
bile kite da kawan . mesti lah akan sayang
im ryte ?
then . dari situ akan betukar lah perasaan masing2
tepuk dade tanye selere"

kah kah kah :P 

ayat bila kite dah kawan mesti la akan sayang..
dan bertukar perasaan masing masing...
eh yeke? 

setahu eyka la kan...
betina gatal miang je yang akan rembat balak orang lain bila dia dah kompom kompom tahu si lelaki ada kekasih hati kan wey? :)

yang paling sengsara mesti la pihak kedua...sang awek lelaki itu :)
lagi satu celah mana yang dia tahu awek itu tak jaga betul betul balak dia?
ntah ntah memang jantan itu mata keranjang...
whos know kan?
keh keh keh :P

kawan kawan je laa...
asalkan masuk istilah bercinta sekali...
tak paham betei? -.-

entri ini eyka share sebab eyka tak suka statement dia...

asal plak kalau kawan rapat je nak bercinta...
dah tak ada kerja dah ek? 

lagi satu yang desperate sangat nak kawan rapat sangat dengan si jejaka yang ada awek itu 
pasal apa?
dah tak ada modal nak ngorat lelaki single letew~ kah kah kah :P

"kalau dua dua tak melayan takkan jadi kawan tukar jadi kapel kan?"
eh...;D 


troll baby troll baby...keh keh keh :)

p.s: gaduh sebab jantan buang tenaga je..buat entri troll lagi besh! :)

18 comments:

hanaahmad said...

kalau tiada angin, masakan pokok bergoyang ye dok? tepuk sebelah tangan, takkan berbunyi.

dua-dua pun tak reti jaga hati masing-masing. tulah jadinya.

chill adik. :)

Eyka said...

hanaahmad: betul kaka :P

susahkan jadi manusia ni..hehe :)

shahril anuar b ahamad said...

bru lelaki begaduh pasal perempuan
#statement terbaikkk yang terbogokkk....

pasal perempuan nk begaduh....pasal lelaki nk begaduh.....

pasal family logik la nk bwak satu kampung.........hehehehhehehe

renung2kan lahhhhhh

Eyka said...

syg: owhhhhhhhhhhhhhhhhhh...hahaha ;p

sYafIk-wAy said...

hati manusia boleh berubah ...

Eyka said...

syafik-way: tapi jgn la ambik hak org lain kan? :P

cemomoi said...

usah rebut-rebutan, nanti ribut-ributan... insyaallah ada jodoh pasti Allah ketemukan walopon melintang lautan

Umie Artoqiemie said...

betul2.. kalo sorang tak sangkut.. si dia takkan sangkut jugak.. ehhh..makin belambak yg gaduh sal jantan hurmm..

shahril anuar b ahamad said...

bby: nk kene kentut kt muker ker???
hahhahaha

Rara. said...

oh eyka! aku suka, aku suka.

betina gatal miang je yang akan rembat balak orang.
ngaku je yg diri tu miang, dari bagi alasan yang si awek tu tak jaga balak dia elok-elok kan?

Abang Zam said...

jangan la rembat balak orang. kesian makwe beliau

Eyka said...

cemomoi: hahaha..eh betul2..haha:P

kalau ada jodoh takkan kemana ye dak? :P

Eyka said...

umie artoqiemie: tahu takpe...dunia oh dunia...keh keh keh :P

Eyka said...

syg: grrrrrrrrrrrrr..hahaha:P

Eyka said...

rara: titew pon suke jgk! kah kah kah :P

betul2!:)

Eyka said...

abang zam: wahhhhhhhh..retis..keh keh keh :P

betul2..kesian awek beliau..iskh iskh iskh :)

Ain Atika Zailani said...

hahah betul tu. sedangkan lidah lagi tergigit inikan pula.... eh eh...tak masuk topic i ni. hehheheehheh

Eyka said...

ain atika zailani: eh yeke? hahahaa:P

mecasih drop komen tau awak! hehe:)