Oct 3, 2011

gath yang happening :)






malas eyka nak cerita pasal gath lagi...
*agak agak aci tak? hahaha :P 

rasanya ramai yang dah buat entri..
so tak payah cite laaa...hahahaha :P
tapi overall
based on eyka punya view la kan..
gath kali ini siyes best dari yang dulu..

tak tipuu..
eyka enjoy gilaa sangat sangat :)
mecasih sebab sudi jemput eyka yang daif ini tau korang..
sampai nak pergi-balik pon kena orang angkut kan? kakakaka-.-

fun ceria busuk masam semua cukup rempah ratus dalam gath hari itu sebab maybe masa yang panjang dan lama..
bagi eyka ini event yang terbaikkk setakat ini dalam gath yang eyka pergi^^


and tak lupa juga pada 
the gegurl and boboy day bawah ini..
happy besdayy! :)
*untung laa main ucapan comell gilaa..hahaha:P*

for kaka AL : first time jumpa tapi perghh seronok jumpa dia..
siyes best rasa macam ada kakak..
sebab eyka tak ada kakak kandung langsung tapi ada abang je..
itu yang ayat nak otai kemain itu...sory..hahaha
happy besday kaka :P

for this tanjat boboy yang happy kemain siap ucapan penutup kalah YB..
calon YB untuk gath akan datang dah ada ni haaa..untgg laaaa...haha:P
hepy besday :)

"macam mana perasaan kena kek dekat muka? "
"azhan: erk..kek masuk hidung laa..."
bijakkknyerrr~ hahaha :P
*mesti sedap rasa kek masuk hidung kan? :P*

korang nampak tak budak pakai songkok hijau yang dekat depan dengan yang budak kecik depan itu?

eyka: eh adek.. besar nanti nak jadi apa? 
budak kopiah hijau ( lupe nama..haha): kita nak jadi angkasawan...
sebab kita suka tengok planet:)

first time jumpa budak talkative gilaa..
yang lain lain malu first first je pastu diorang okei..
sangat ramah! tak tipuu ^^
eyka tetiba miss diorang malam ini...
macam apa ntah kan? grrr...haha :P
itu laa eyka kalau dah rapat dengan orang memang sensitip sikit kalau kena dengan namanya perpisahan...
lemah paru paru gua..
rasa nak teriak teriak sampai nages nages banjir satu flat ini haaaa...

iskh2..-.-


.........................................................................

sesapa yang terlibat pada hari itu thanx sebab datang dan memeriahkan suasana hari itu..
siyes muka anak anak yatim itu sangat gembira..
sampai ada anak yatim yang request suruh buat lagi...
serius korang memang best la wey:)



sebab terharu  dan excited kemain sampai habis gath dah ini pon still benda alah ini ada melekat kemas dekat henset cokia eyka ini...
gilaaa fanatikk! :P

heyy! blogger perak kita dah jadi family ke belum? :P

okbai ^^



psst psst psst...mecasih kepada penyumbang gambar gambar atas ini..
eyka pakai rembat je gambar gambar ini tadi..takpe kan? haha...
soryy :P

25 comments:

haikalblank said...

aktif siot! cool~ aktiviti macam ni yang menarik ouwhh~!

Eyka said...

haikalblank: hahaha..best kot cun..nti nak join t..jomm laaa! haha:P

Ruzzezanie said...

lu ingat lu sorg rindu? wa pun rindu dak kecik apa ntah nama. gila sembang ramah!!

** bagi wa, ni event paling best n sedih hingga menyentap pangkal rahim gua. eh, pangkal lubuk hati gua.silap.hihi.. wa kan rimau hati tisu..hihi

Ruzzezanie said...

lu ingat lu sorg rindu? wa pun rindu dak kecik apa ntah nama. gila sembang ramah!!

** bagi wa, ni event paling best n sedih hingga menyentap pangkal rahim gua. eh, pangkal lubuk hati gua.silap.hihi.. wa kan rimau hati tisu..hihi

Eyka said...

ruzzezanie:kakakaka..klu nak ckp rindu tak yah typo smpai dua kalii ar kaka..grrrrrrrrrrrr! hahaha:P

A'IM said...

yes selamat..haha...seteelah diteliti tiada unsur2 berbau busuk disitu..haha

Eyka said...

aim: grrrr.sajee je kan? wekkk! haha ;p

HEROICzero said...

sudah lost track . ini aktiviti apa ? blogger perak uh ?

nampak meriah . =)

Eyka said...

heroiczero:adee jee dy ni..lost track mcmne? haha:P

ini aktiviti blogger perak la awkk! haha:P

eh...kalau nak join nti boleh laaa..:)

akmal said...

seronok!

A T I K A H L A T I F F said...

gambar lu mana???

Eyka said...

akmal: haha..memng seronk ponn! hahahaa:P

Eyka said...

atikah latiff: haha..adeee laaa...sebukkk jeee...grrrrrrrr! hahaha:P

Muna rahimah said...

wah , bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa . jeles mak nokk !

Eyka said...

muna rahimah: erkk..adee dy plak..lalalallalala~ hahaha:P

Cik Reena Tan said...

untunglaaaa g gath yg best. hehe!
niway thenx jugak sbb sudi datang tau syg. penat2 eyka kne basuh pinggan kt rumah akak. hehe! mish all the moment dengan korang. :')

junko-el-hida said...

huhuhu..aku xde..aku x dpt cuti..huwaaaaaaaaa!

Eyka said...

cik reena tan: hehe..bsuh 2 sb nak blas jasa kak reena bgi eyka tumpng umah hari itu..mecasih tau kaka ^^

Eyka said...

junko el-hida: hahaha..pdn mukee katak! grr..hahaha ;p

siyes eyka pon nk jmpe katak!! -.-

ekabukanmakcikkau. said...

macam best je . asal aku takdek kat situ? agak aneh distu yek

Eyka said...

ekabukanmakcikkau: haha..mnee laa gua tahu..yg pasti lu takde kat tmpat kjadian kan wey? grr..haha:P

penmerah said...

bestnye.. teruja tengokkk!

Penyu said...

datang dengan penyu, balik dengan si kurus lai. hehe

Eyka said...

penmerah: haha..untgg kan awak? haha:P

nanti klu nak join skali meh laa! haha:P

seacrh blogger perak :)

Eyka said...

penyu: untngg laa balik dgn org lain lain kan? memng besh kena usung ..tak nak hntr pas kat org lain macm itu..alasn kemain..sangt besh macm ni..tak tipuu-.-