Oct 8, 2011

cerita sharing :)



Bf : Kita main satu game nak tak ?
Gf : Game apa ?
Bf : Macam ni , esok awak tak payah contact saya . Maksudnya tak payah text call or apa apa yang berkaitan lah . Saya pun buat macam tu dekat awak okay ? Kita tengok sapa yang menang .
Gf : Okay !

Esoknya , si Gf terpaksa lah tahan rindu dekat si Bf . Mengenangkan yang ni satu permintaan , si Gf cuba kuatkan hati .

Keesokkan harinya , si Gf call si Bf . Tapi tak dijawab . So si Gf pegi dekat rumah si Bf dia . Di luar rumah, ramai orang . Dia mula rasa pelik then terus masuk ke dalam rumah . Sekujur tubuh terbaring kaku di anjung rumah . Dan tubuh itu adalah jasad si Bf yang sudah meninggal dunia. Mak si Bf pun bagi surat dekat si GF . 


Surat yang bertulis :

Sayang, semalam awak dapat hidup sehari tanpa saya . 
Saya pasti esok dan seterusnya pasti awak dapat hidup bahagia tanpa saya . Love you ♥


.............................................................................................................

korang rasa apa perasaan awek dekat atas ini bile dia tahu pasal BF dia itu?

 -.-

kesimpulan yang dapat eyka huraikan dekat sini...
sayangi la mereka yang masih hidup supaya korang tak menyesal kemudian hari dan belajar la untuk sayangi orang yang sayang korang dan jangan la jadi bangang macam si GF..
sekian mecasih :)

*kata hati ulam jantung: dah rinduuu asal tak call ?? mesej pon takkk...grrrrrrrrrrrrrrrr...
buat gua sedih dengar cerite ini jeee...T.T*

*kata perangsang la sangat: dah tak payah nak sedih sangat dekat sini...
pergi laaa call korang punya BF cepat...:P*

6 comments:

Ruzzezanie said...

errrr... tak tau nak komen apa ni.. (-_-')

Eyka said...

ruzzezanie: eh..tak yah komenn laa! hahaha :P

♥ eyka elisha ♥ said...

pnh bace citer ni sblum ni.cdey cgt woo.touchg jap.huk3 =='

Eyka said...

eyka twinny: perghhh!! dy on balikk blog dy..sygg dy! muahh! :P

btull...sedy gak -.-

ghost writer said...

cuma risau kalau dia ajak main game macam tuh,sebenarnya dia ada plan lain esoknya.

Eyka said...

tahuu xpee..eyka pon takot jgk -.-