Sep 17, 2011

pengakuan berani mati :)

gua tak tahu nak cerita cammana...start dari tadi gua congak congak keliling bilik gua ini...gua nak tulis ke tak nak...gua main pemadam..
conteng huruf 

A=tulis 
B= hell no jangan tulis ...

gua baling baling 24 kali gua try...still jawapan negatif...maksud tak boley tidak gua karang entri baru hari ini...gua percaya lu mesti tak percaya gua nak cerita ini...
serius cerita ini sikit pon gua tak tipuu...-.-

gua ada buat orang...lu percaya tak gua pernah buat orang? percaya tak wey? alaaa...bukan buat celah mana pon...tapi buat orang sampai dia percaya...paham tak gua bebel celah mana ni wey? 

alaaa buat orang kira macam tipu orang laaaa...kire tipuu sunat...haaa
gua pernah...lu pernah tak? :P
(gua bukan tipu dan tak besar mana pon...
diorang yang nak dengar sangat so gua ceritaa)

cerita ini berbunyi begini...

satu hari burung pokok pon berkicau silih berganti dengan kilat sambung menyambung...gua dan kawan gua pon jalan jalan pergi pokok sena tepi sekolah itu...pergh sangat tenang bila berada di parkin pokok sena..bla bla bla...

gua bukak cerita gua suka skodeng dulu...tebiat itu dari dulu sampai sekarang ada lagi...gua suka skodeng haiwan buat kerja haram a.k.a sex bebas...serius macam macam perasaan ada gua masa itu...macam macam stail ada...sampai part naik naik atas badan pon ada...gilaa tak sensitip langsung gua dengan rumah tangga diorang..gua apa kesah asal gua dapat tengok cukup...kira gua ada pengalaman nanti kalau buat dengan laki masa depan gua nanti kan kan?..kakaka :P

muka hell no semua taksub...sampai gua bukak cerita..
" wey gua pernah nampak angsa liwat dengan katak dekat belakang sekolah wey semalam...perghh2~
*muka penuh nikmat cerita..*

diorang cakap gua tipuuu...
"wey hell no gua tipuu celah mana wey?? grrrrrrrrrrrrrrrrr -.-"

tetiba diorang muskil...diorang tanya balik...
"wey lu betul ke?? -.-"

hell yess laaa weyyy!! grrrrrrrrrrrr -.-
*gua cerita detail sampai muka sorang sorang taksub...tambah sedap cerita lagi pasal unta kambing main liwat liwat lagi...mukaa bapak semua sukee dengar..macam hell gua rasa waktu itu...grrrrrrrr..
-.-

last last gua malas cerita gua nak balik..diorang tahan...gua larii anak anak... gua masuk rumah kunci sampai besok malam...kejam tak kejam..peduli apa asal gua lepas...

gua nak tunjuk macam mana gambar diorang jadi itu...tapi jangan bising bising atau pecah pecah rahsia gua..kalau gua tahu, gua tak mau kawan dengan lu lagi...lantak laa berapa tahun pon..ada gua kesahh..grrrrrrrrrr


  


eh lu ada tebiat pelik macam ini juga? 
silaa la share..mana tahu gua dengan lu boleh tukar tukar picture juga kan kan? :P


p/s: cerita ini based pada pengalaman start skodeng masa awal akil baligh..umor tak berapa nak matang lagi...gua tak perasan keaadaan gua..sebab gua syok tengok kucing syok buat sex depan gua...gua tengok laaa dah bagi freee..
grrrrrrrrrr sape tak suka ;D
cerita ini betul dan tak di tokok tambah dari cerita asal.. ^^


siyes fact : sekarang pon manusia dah macam haiwan dah..tak segan segan nak buat depan orang even tengah ramai orang..ape kejadah ntah itu wey? lama lama  zaman makin maju...ntah tak tahu hamil anak sapa dah sebab dah ramai sangat main tukar tukar sex macam haiwan itu kan wey? 
dunia dunia dunia..-.-

14 comments:

Miscellaneous Smiles said...

erhh..~~

Eyka said...

miscellaneous smiles: erkkk~ percya tak? bhahaha :P

aiEz said...

err nk komen aper ye?=,=!

Eyka said...

aiez: cakap laa pnahh scodeng gak..atau cakp eyka tipuu..boleh? bhahaha :P

aiEz said...

xleyh ckp..kena type...kuikui..;p..
yosh!terserempak ada la..tp idak ler fokus nengoknya...hahaha

Ain said...

gua tak paham. gua inesen

Eyka said...

aiez: zzzzzzzzzzz...haha:P
hahaa..tipuu la teww...tahu dah suke tgok gakk..lalalalala~ :P

Eyka said...

ain: elehhhhhh...
inesen 2 ape? kuah kacang trend bru ek? bhahahaha :P

aiEz said...

senget...hahaha..;p

Eyka said...

aiez: zzzz...kakakaka! :P

junko-el-hida said...

walau cerita ko tue kalau kita baca ttg pengalaman ko tapi sbnrnya lbih mnjurus kepada situasi manusia zaman sekarang..betul ko kata.manusia skrg dah sama mcm binatang..xde hati perut..yang tau nk sedap jer..bila sedap x ingat org keliling..rasa masyuk jer dlm dunia sndiri..x sdar yg 1 kt atas tue tgk..dah rasa nikmat,keluar si comel..mula la cari port nk buang x tentu arah..nauzubillah..mcm2 kan..aku rasa la kan..diaorg nie kalau kuar rumah tggl otak kt bilik gamaknya..hahahaha..tapi skodeng mmg best..ko msti tau bunyi kucing nk mengawan..aooooooooo..aoooooooo..ekor mula nk bergetar..hahahaha..lawak giler!

Eyka said...

junko el hida: kakaka..pervert jugk ko ni..bhahaha :P

siyess eyka sedih pasl budk2 skrg..:(

wanie said...

hehehehe..bkn bntg je skrg..manusia pown sma..2 xpa lg la dlm hutan nie tgh2 org pon ad..huhu

Eyka said...

wanie: haha..tau xpee..huhu -.-