Sep 11, 2011

gila editas

nak tahu tak korang ntah kenapa ntah sekarang eyka ini dah semacam gilaa dengan satu benda alah ini...kalau korang jenis suka tangkap gambar..suka posing posing dalam gambar...eyka beza sikit sebab eyka mood sekarang nak edit gambar je wey...gilaaa suke sekarang even eyka tak ada kamera DSLR canggih macam korang tapi okei laa kalau gambar dia elok tak goyang goyang kan korang? hee:D

nah tengok teaser (ntah bedal la omputih cakap ape ntah..
terima je laa labuu..grrrrrr..haha:P) 

 * ni agak grey skit sebab eyka rasa in dengan gambar waktu malam...ini gambar edit peberet eyka sebab eyka nampak kacak kena edit camtu..ehem...haha;D 

* kucing ini bole jadi kacak bergaya bila kena edit macam ini kan kan? sukeeeeeee :)

* ini pon antara gambar edit paling besh yang eyka adaaa...gilaaa kacak rabbit dalam blog eyka ini kan kan? ;D

* some of the gray photo yang tahan kentut...gilaa terbaikk editas ini kan wey? kakakakaa! ;D

* mood editas jadi green sebab suka hati bapa eyka laa nak edit guna warna ape kan kan? :P

*klasik editas mood..yang ini pon antara eyka suka warna dan cahaya dalam gambar ini..nampak old school sikit..sukee :)

*editas untuk feel mood freshh...cantik adek gua bila kena edit cenggini rupa nyaaa..hahahahaa:P

eh..dah habis...nanti laaa eyka upload lain..semua gambar banyak yang miss masuk lappy..banyak dekat rumah tercinta plak...hahaha...
okbai! :P

kepada yang rindu eyka hari itu...eyka pon double triple rindu korang...;D
meh hug meh ! ehem :P

12 comments:

A T I K A H L A T I F F said...

adik pun macam eyka. tinggi

Syat0za Zai said...

adik lu ke tu? waah~ guwa terkesima..kah3 :P

Eyka said...

atikah latiff: hahaa..samee kan kan? adek bradek kitorg memang tggi laa wey! hahaa:P

Eyka said...

syatoza zai: kakaka..terkesima ke nak ngorat? hahaha..okbai:P

Adi Zhaf said...

editas ke aditas?? =P

Eyka said...

adi zhaf: aditas pon boley~! haha;p

L said...

waaa.. kiutnya bakal awx L.. hoho..
pandai edit nooh..

kamu berakhlak ker?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/beribadah-tp-xberakhlak.html

Penyu said...

penyu kurang tinggi. huh

Saiazuan said...

huhu i like ur cat :D

Eyka said...

L: wey sape sape? bhahaha :P

haha..mecasih la pji titeww..titeww maluzz lerww..bhahaha :P

Eyka said...

penyu: untgg laaa pendek! kakakaka :P

Eyka said...

saiazuan: ehh..nak songlap kucing eyka la tew kan kan? :P