Aug 21, 2011

heppy besday adekku yang comelll :)

sumpah sangat sangat kecewaa dengan diri sendiri...

macam mana bolehhh lupee besday adek tercintaa semalam a.k.a hari iniii...!!!!!

arghhhhhhh -.-
#sebuk sangat nak sedih semalam kan?
mendapat laaa  kau lupee kan eyka...-.-



#wahai si penyek sayang...
happyy besdayy tau alang...
sangat kejam kan kaka mu ini...
 boleh plak lupe kan....hahaha-.-

#cepat cepat laaa balikkk....
mahu main belasah gaduh gaduh lagiii...
rindu nak dengar cite merapu kauu ituuu..hahahaa
misyuuuuuuuuuuuu :(
(mood: rinduu sangat sangat)
............................................................................................

semalam bergayut dengan pakwe kesayangan sampai pukul 2 pagi...
tetiba tengok lappy mamai...

erkkk!!! 

21 /8/ 2011 

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....macam mana bolehhhhhhhhh lupeee iniiiiiiiiiiiiiiiiii...
besdayyyy adekkkk guaaaaaaaaaaaa iniiiiiiiiiiiiiii!!! 
alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa camne bolehhh meroyan hilang ingatan lupeeeeeeeeee iniii...:(
#menjerit sakan dalam bilik..

terusss berdesut call adek eyka itu...
tup tup 

#the number that you have call is not answering...
please call laterr...
tuttttttt -.-

dekat 24 kali calll...*tipuu..baru tiga kali call..asyik kena peti suara jee...hangin tak hanginnn...-.-
#padan muka kau eykaa...kau ingat adek kau itu musang nak jaga malam malam kan?? mesti laaaa dia lena tidurr dahh weyyyyyyyy!! grrrrrrrrrrrrrrrr-.-

baru je call my busuk masam itu tadi pagi...
dia majuk juga laaa sebab tak call dia langsung semalam...
tapi maafkan kaka mu yang sengal ini...
soryyy tau penyekkkk..!! -.-


#sumpah rinduuu sangat pada adek eyka yang ini....
cepat cepat balik tau alang..
rinduu nak gaduh gaduh dengan kau alang :(
*kalau korang nak tahu...adek eyka ini ada dekat sarawak..
further study dekat UPM 
so mesti laaa rinduu..
jauhh kan perak dengan sarawak...:(

goona wait for you :)


#sedap kan suara angah kan alang? hahahaha:P

okbai :)

16 comments:

-Faridz- said...

woo gayut ngn pkwe smpi 2 pagii~ untunglaa`~

Eyka said...

zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Qaseh dalia adelia said...

hepy besday to her .. tu lah gayut byk2 agy

Eyka said...

qaseh: hahahaa..mnee adee..kejap je cll dy..haha-.-

cemomoi said...

tiup lilin time sahur...

Pejuang Kesenian Extreme said...

Lupe birthday adik..ish3..
Kecewa dia dibuatnya...haha

asfira aminuddin said...

happy bday to ur sister. bestnya dapat bergayut dgn pakwe :)

DuniakuAbstrak said...

hai kakak iparku..

haha

Eyka said...

cemomoi: hahaha..tiup lilin tak bolee sebab eyka dgn adek jauhh..sob sob..:'(

Eyka said...

pejuang kesenian extreme: hahaha...tau xpeee...-.-

Eyka said...

asfira aminuddin: hahaha..ni perli la niewww~ wekk! haha:P

#sian dy tau awk..pelupee..-.-

Eyka said...

duniaku abstrak: hai adik iparkuu..pewittt! hahahaa:P

#kalau nak jadi adek ipar kena bagi ini:

"nak keta mecedis sebijik..nak umah banglo, nak sebuah pulau, nak cuti free kat hawai selama lamanya..nak beauty salon, nak ada bank merata rata tempat..agak2 nak jadi ke tak adik ipar gua? hahahaha:P

erk..okbai! haha:P

cikcimi said...

kite pon law lame tak jumpa mesty rindu nak buli adek. :D

Eyka said...

cik cimi: tahuu xpee...germm je nak belash belash adek kan awk? hahaha:P

rinduuu plak ..alaaaaaaa :(

-Faridz- said...

untunglaa adek ~ :P

Eyka said...

faridzz: untggg ahhh cunn~ haha:P