Aug 22, 2011

dia pon nak raya gak! :D

hye awakzz...
titewwz kanzz nakzz titewwzz satuzz bendazz..tentingzz tanganzz antarzz tidupz n matizz awakzzz...
awakzzz nakkzz nahuuzz tugakkz kews citewwz niewwzz..
napizz titewwzz maluwwzz lazz nakzz titewzzz...
titewzzz nakottz awakzz nakzz sudikzz nenar..
titew netap nakzz titewzz tugakkz walaupunzz awakzz namozz tengarrzz...
romantiek tanzz titewzz...hihihi 

via blackberak terok ayeem ayam :)

.......................................................

hahahahaa...
berbelit nak susun dan transalate ayat lahanat macam itu weyy!! 
seriusss eyka memang benci sangat sangat dan sangat sangat sampai nak maki je tuan blog itu
kalau masuk blog  lahanat macam atas ini...
sebab eyka benci sangat sangat 
sebab
guaaa tak pahammm derrrrr!! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!! -.-
(asal gua tak pahammmm??)
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!
#nasihat untuk budak yang eyka tak paham ini : 
(tak payah nak feeling feeling korang itu comel kemain guna ayat ituuu..
sumpah tak comel langsung weyy! -.-)

ini bukan yang eyka nak bebelkan sebenarnya...
main point eyka nak cerita hari ini ialah tentang 

B.A.B.I 

#erk...eyka tak mencarut okei! -.-

korang tahu babi tak? 

#eh.. tak tahu yang babi itu ape? 
alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yang ini laaaa....


okei bukan beby comel ini...-.-

tapi si lahanat beby yang ini baru betul.....-.-


 #hye saya encik babi...
comel kan saya ? 
saya dah lama tahu dahhh...hihi;D
(gambar terpaksa diletak yang paling comel dan kiut miut sebab musababnyer eyka paling geli dengan rupa babi yang betul...sekian terima kasih -.-)
#mood : nak muntah hijau dah ini weyyy!!! 
saboo-.-

korang pernah jumpa babi spesies babi hutan tak selama hidup korang?
eyka pernah laa tapi tak secara direct tapi semalam serius geli gilaa sebab diorang main main tepi tepi jalan raya secara berjemaah...
romantik family lagi sebab semua jenis ada semalam..
dari yang kecik hingga la yang tuaaa-.-
# firasat eyka kata maybe diorang baru balik dari sembahyang terawih kot..kikikikiki :P


*gambar terpaksa di zoom kan supaya menambahkan effect geli geliman korang...
serius macam ini laaa semalam cuma semalam dalam lingkungan kecik jeeee....
warne pink kelabu lagi-.-
geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dahhhhhhhhhhhhhhhh iniiiiiiiiiiii :(

yang tak boleh blah member eyka siap cakap diorang segerombolan itu mesti on da way prepare nak sambut raya..-.-
(otak eyka punya pandai semalam siap rangka soalan ape diorang nak tanya dalam anak beranak babi itu..
 ini mesti sok sok sek nak beli baju raya berapa helai...
langsir berapa meter...
kasut ada belum...
kuih raya berapa bijik
bla bla bla bla...
dem tak dem wey? =.=)

entri ini eyka buat sebab geram gila dengan babi semalam...
sampai nak excident elak dorang bercekarama dekat tengah jalan!! 
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! -.-

...............................................................................

#erk korang pernah jumpa babi? 

comel tak babi korang jumpa itu? :)

khidmat masyarakat : kalau bulan puasa tak baik cakap babi kalau marah ke apeee...
tapi kalau babi ganti dengan bebi tak pe..:P

I HATE BEBI ! mencik mencikk:(
#dah macam panggilan untuk kapel plak kan wey..?
bhahahahaha:P

baby = babi 
*mesti kadang kadang korang tersasul sebut kan? :P*

okbai! :)

19 comments:

Pendamba Mawar said...

ni betul2 marah kat babi ni...hahaha..

entri terbaru
http://pendambamawar.blogspot.com/2011/08/merdeka-kah-kita.html

do comment me

Eyka said...

pendamba mawar: haha..ye laaaa kott! hehe:P

okei..jap nak gi komen dan terjahh!! yeahh!! :P

cemomoi said...

sian kat babi... babi kata bukan salah dia, salah manusia yang makan babi tu...

eee geli juga kalo dah meremut gitu

Eyka said...

cemomoi: hahaha..tahu xpeee...eyka pon gelii nak tmpal gmbr2 kat cni..hahahaa-.-

Wanz Mejuez said...

awat tak lempar je mercun bola dekat babi tu?'

kompem berteraburan depa lari... ahahaa

wan dulu penah buat.. lawak dohh tgk depa terkejut.. lari lintang pukang...

adlina said...

baby comel tp babi???eeeuuuwww geli

Eyka said...

wanz mejuez: hahaa..nak lempr cmne wey? mercunnyer takde..haha-.-"

haha..eyka pon sameee..gilaa syokk gilaa tgok org menjeritt! haha:P

Eyka said...

adlina: bukn laaa..ni entri cite babi..huhu..

tak baca sampai habis la tewww~ sob sobb..:'(

adlina said...

saya faham entri ni..n FYI saya baca smpai habis tau sblm komen..sya cuma nk cakap baby @ bayi dalam gambo tu comel klu nk dibandingkan dgn babi

adlina said...

folo sini jugak..jom ikut saya join http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=Adlina

Farhana Jafri said...

waaa~!!! jgn la smakan baby ngn babi.. baby comel gile kot! yg psal tulisn bdak xskolah tu mmng wt sakit kpala otak je bce.. stress!!! grrr

Khuzrin Kamarudin said...

Babi punya babi... (-_-")

Fara E's said...

kesian babi , haha

SuperHamzah said...

comel babi

Eyka said...

adlina: owhhh okei..acah je tdi..haha:P

#dah join group jutawan 2~ weee:)

Eyka said...

farhana jafri: tauuu xpeeee...stresss grrrrrrrrrrrrrrrrr!! haha:P


#mane same kan pon...2 conthh...wuuuuu-.-"

Eyka said...

khuzrin kamarudin: fineee...ckp kat eykaa la tewww~ wuuuuuuuuuu...makkk!! -.-

Eyka said...

fara e's: hahaha...dan sape surh dy kaco eykaa..dan tahniah serta padan muke kepada beliau! kakakaakkakakaa!:P

Eyka said...

super hamzah: ehhh...eh...terbng tggi2 pnye owner ke ni?

*terkesima 54677877858678 juta kali..pengsn..haha*

#comel laagi u tauu..ehem..:P