Aug 25, 2011

gua dah dapat kek cokelatt..yeahhhhhhhhhhh!! :)

yuhuuuuuuuuuuuuuuu...
ini eyka punya quick update...
abaikan kepala eyka yang sengal ini...


#ahhh lantak laa baju tak sama pon macam malam ini...ada eyka kesah..huahahahahaa...
asal ada muka eyka yang excited kemain ini kan kan? hahahaa:P

eyka sebenarnya nak cerita yang eyka dahhh dapatttttttttttttt makan kek!! 
yeahhhhhhhhhhhhhhhh!! :D
#psssttt...pssssttt..yang untungnya eyka dapat kek secret recipe...
korang dapat ke makan kek pukul 12 malam macam eyka ini...lagi lagi secret recipee....
takde kan? 
kakakakakakaaa:P


rantaian kek kacak dan bergaya yang dah penuh dalam perut dinosaur eyka ini...
perghhh2~ :P


baris bariss!!



nyum nyum nyumm...Chocolate Mud Cake yang kacakk :D



nyum nyum nyum....Chocolate Indulgence yang hensemm :D


#ini antara yang eyka makan tadi...perghhhhhhhhhhhhhhhhhh~ 
eyka bolehh rekomen dua dua terbaikkk....
sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)


tapi cuma eyka  tak berapa suke yang chocolate indulgence itu wey...
belah yang lapis ketiga...pahittttt...-.-
#dah nama pon chocolateeeee eykaaa oitttt!!! elehhhh..pahit pahit pon ngap gak dalamm mulutt kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...? :P


iskhhh!! alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sapa suruh dia comel sangat harusss laaaa ngap sampai habiss weyyy!! hahahahahaa:P
#bukan senang nak dapat wey...itu pon kena belanja dengan someone..ehem..ehem..;D


kepada si ehem ehem yang belanja eyka tadi.. 
eyka nak ucap terima kasih...
lupe sebut tadi...dah excited kemain tak sabor try test kek..wuuuuuuu-.-


mecasihhh awakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!! 
#dahhh tak kempunan dahhhhhhhhhhhhhhhhh...:)


kalau eyka sebut pasal SR...
eyka prefer lagi kek ni weyyyy...


recommendation firstt! ;D



 si model meletop era 80-an....misss Tiramisu!!! yeahhh ;D 
*clap clap hand*
#ini peberet eyka kalau beli kek kat SR :) 
*meleleh air liur habak hang..hahahaha*


kalau korang suke kek ape je wey? ;D


#psstt..psst...yang belanja eyka itu blogger jugak..korang agak agak sape wey? :D

okbai..hahaha;D

17 comments:

cik ikan said...

UNTUNGLAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH ADA ORANG BLANJA CHOC CAKE. *oops.tercapslock pulak

cik lya said...

waa..nak jugakk!

fairuz said...

takyah nak post pasal makanan sangat lah!! hahaha kbai

Eyka said...

cik ikan: eh..eh..apekah? bhahahahahaha:P

#jeless la tewww~ :P

Eyka said...

cik lya: hahaha...jom beli jomm!! yeahhhhhhh! hehe:P

Eyka said...

fairuz: untgg ahhh blog pinkkk! hahahaa:P

biarr laaaa...jelesss ahhh tewww~ hee:P

Heidi Shafiq said...

kenape mkn kek x ajak aku? kejam.. T__T

shahril said...

untung ada owg belanjerr dyyy...waaaaaaaaaaa...jelesssssssssssss

Eyka said...

heidi shafiq: hehehe..nak jgk ke? ehh bolehhh...t eyka blnje dy ek? haha:P

ari 2 lupe ajk sb kek sikit..sory...sob sob :'(
#aci tak jawb cmni wey? haha:P

Eyka said...

shahril: syggg...hahaha:P

#kantoi2..iskh2..-.-"

jgn nak jeless sgt t org jelss jgk camne? wuuuuuuuuuuuuuuu T.T

shameel Iskandar said...

sedapnya kek. eyka antarlh ckit kt sy di ipoh ni

Eyka said...

shameel iskandar: eh awk areaa ipoh ek?? dekatt laaa!! yeahh boleh la jumpee...klu jmpe eyka blnje kek la nti..jom laa jmpee :)

cemomoi said...

bersua muka tidak, tapi tetap setia; beramah-tamah tidak, tapi tetap mesra; bersenda ikut suka jee, tak tau plak ada yang terasa; mengomen macam le hebat, tak prasan rakan rasa kena sebat; duhai sahabat duhai pelawat, kususun ruas jari yang karat, mohon ampun ke hadrat, agar kita semua beroleh rahmat, Allah limpahi dengan berkat

meaw said...

balik ni terus ke secret recipe gak!huh! sedapnyaaaa T_T

Eyka said...

cemomoi: selamat hari rye jugakk! :)

eyka mintk maaf tau awk..maafkn eyka :)

kite 0-0 ek? :P

mecasih^^

Eyka said...

meaw: hehehee...meh laa blanje eyka skliii!! hehe:P

-Faridz- said...

untunglaa