Aug 16, 2011

dia nak berlagak juga tapi hampeh..:)

susahkan nak deal dengan orang yang nak segalanya perfect kan?
 eyka pernah berada dalam situasi ini..
setiap kata yang dia cakap nak kencang je...
semua power power je keluar dari mulut...
tak ada yang rendah diri...
buathehell ape ntah dia pakai? 
cisss! asal gua tak tahu wey? haha:P

contoh :

situasi satu :


lina : wey , bapak aku businessman wey..ape ada hal...pilih je benda..aku bayar...:D
siti : haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....eh..okei..:) 



sampai kaunter.....

 cashier : semua RM100 ringit....
(siti main jeling jeling lina)


lina: eh asal wey? bayarr laaa...kata nak balik cepat weyyyy.. :)
#muka innocent gilaaa...sabooo je laaaaaaaaaaaaaa...-.-"
siti: eh...yang semua ini tak nak..
#ambik air mineral je..


arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!! -.-"

situasi dua :

lecturer : esok group bla bla present...
minah : wey...esok ada presentation.. kau buat bahagian ini...aku buat bahagian ini..
mamat : okei okei...nanti aku bentang...aku kan good speaker wey :)
minah : eh...okei :)


esok presentation ...depan kelass...


mamat : a...a....a..... this are a.b o.v e...a...a...a....b la bla bla 
minah : puiiiiiiiii!! good speaker mendeeee weyyy!! cissssssss -.-"
*mencarut sopan dalam hati*
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!! -.-


situasi tiga : 


majid : wey aku ini pencinta wanita...
semuaa pompuan cair tengok mata ..
jelingan mengoda aku...
pipi pauh dilayang layang aku...
muka barai pitt aku..
terbaikkk wey...gua habang hang! :)


momoy : ce kau try sikit ngorat awek seksi depan itu weyyyy....
majid : ehhhhhhhhhh..... *diam bisu*
momoy: cakap nak gebang jee...padahal takottttttt...hahaha:P
*gelak gelak sopan*

sabooooooooooooooo je 
laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 
kawan dengan orang yang cakap lebih ini kan? haha ;D 


............................................................................................................

pernah tak korang berdepan dengan situasi atas itu wey? 
agak agak camne korang nak handle budak budak berlagak camni? :)
ce try ajar eyka :)

malas nak layan orang macam ini...
gua mau korek hidung dulu laa..
yah yah yah :D
sedapppppnyeerrrrrrrrrrrrrrr..nikmatttt!!! 
perghhhhhhhhhhhhhhhh~ :)

pesanan iklan : dah batal puasa laaaaa tewwww kan kan ? 
larikkkkkkkkkkkkkkkkk :P

36 comments:

schaze zainn said...

mmg annoying kalau jumpa 3 3 situasi tu..huhu =,="

situasi yg ke-2 tu mmg sangat normal.

biasanya dalam satu group tu msti ade sorg yg annoying..ekeke

Eyka said...

schaze zainn: hahaha..btul kan..smua annoying! hahaa:P

#situasi dua 2 mcm ade kait dgn eyka sikit...haha:P

cun tak gmbr bby 2..batal puasa dah la tew kan kan? hahaa:P

Ezy Chiaki said...

nyampah giler kot tgok org blagak camni..
hahakk..
ckp nk lebat je tp hape pon xde..
ampeh..

Eyka said...

ezy chiaki: hahahaha..betul2..hee:P

Fyqa said...

smua stuasi tu pnah kne. elok sumbat sbjik durian kat mlot.. ahakss

Nur Intan Syafinaz said...

Tampar laju2..hahahaha..

Eyka said...

fyqa: hahahaa...tapi klu dyorg cedera cmne wey? haha:P

Eyka said...

nur intan syafinaz : hahahaa...klu laaaa boleeeeeeee...haha:P

Qaseh dalia adelia said...

ase nak tepek selipar jepun kat muka diorg ..

Eyka said...

qaseh dalia adelia: haha..pocoyoo! haha:P

missyuuu! ;D

bagi jgn tak bgi..:P

haikalblank said...

haha bila tak reti nak fikir ADAB semua jadi cam shilakee...kerja nak senang nak untung je tak pk orang. huh!

belagak! belagak!

*lagi annoying yang jenis belagak semua jenis family dia ada. cerita jet pejuang, pakcik dia ada. Cerita pasal London, abang sedara dia ada kat sana. Cerita pasal kolam ikan, dan2 lak atuk dia taukey kolam ikan.

walhal tadak! puiH!

Sizzling Suzai said...

hah...xkn die slumbe je letak blk brg2 kat kaunter tuh..haiyoo mental gilak ini org! huh..sy berada di situasi y sama cume cerita2 je lein..hangen satu badan xtau nk habaq dh ("~___~)

http://sizzlingsuzai.blogspot.com/

BLADE EDGE said...

hahaha... adik tu syoknya 'melombong' :-D

Wanz Mejuez said...

bab pembentangan dekat kuliah aku selalu terjadi... arghhh sakit... rasa nak pnampor je...

shahril said...

man:bapak aku kejer cop duit....takat amerika bpak aku bley beli laaa....
ku men:amerika jer bpak ko ley belii.....bpak aku bleyyy beli bini obamaa skali ngn negara isreal teross...hahahahahahahhaha.....

cemomoi said...

pening juga...

Eyka said...

haikalblank: hahaha..same laaa cun...mcm shit kan wey...huhu-.-'

Eyka said...

sizzling suzai: sameee laaa kitee..huhuhu..-.-'

Eyka said...

black edge: hahaha..adik gua itu wey..nak knal2? hahaha:P

Eyka said...

wanz mejuez: tahu xpee...membara gilaa eyka kena hari ituuu...

puiiiiiii! arghhhhhh! -.-'

Eyka said...

shahril syg: ye laaaaa tewww...same la mcm syg! wekkk! hahaha:P

Eyka said...

cemomoi: eyka pon pening jugk..-.-"

Siti Suriani said...

hahaha.. mcam pernah jerp jupe org yg annoying camtu.. ^^

-Faridz- said...

isk2 mcm2~

Muhd Fadil said...

saya hensem. so what???

Eyka said...

siti suriani:hahaha..eyka pon same laaa...tak hebadd kan dyorg? hee-.-"

Eyka said...

faridz: haha..tau xpeee...:P

Eyka said...

muhd fadil: hahaha...tak yh nak main ensem sgt ahhh pnyuuuuuu! cissssssssssssssssskek! haha;D

#penyu gedikk! :P

A'IM said...

Yang first tu sila jawab mcm ni:: haram..tadi cakap nak bayaq kan..kedekut taik masin..blah lah ko..

kedua: Oit mamat..ko ni present ke haper... aaaa aaa dari tadi..blah lah ko dari group aku..

ketiga: cik gadis..ni ha ada budak minat kat ang "sambil tunjuk kat majid"

Opah Kentang said...

buat donno je ng orang macam tu..opah dah banyak kali kena dah..ape boleh buat kan dah dye macam tu..redha je la.... ape pun tak boleh

Eyka said...

A'IM : haha..macam itu ek?

#nanti nak tulis solution dy plak ahhh! hehe:P

#nice jwapn wey...sukee ;D

mecasih^^

Eyka said...

opah kentang: haha...tapi still nak sebuk gak..cmne? haha:P

#sian dyorg klu kena pinggir nti..iskhhh~ tak sukee T.T

Gadis Butterfly said...

situasi 3 tu...
mmg pernah....
kite buat tak tahu je kt org yg macam tu...perasan macam encem sgt....
bajet je tu....kerek la katekan....

Eyka said...

gadis butterfly: betulll...kerek je dy kan? :P

#same laa awk..eyka pon prnh kena..
-.-

Gadis Butterfly said...

mmg kerek....baget hot la...
padahal masih ramai lagi yg lebih encem dari die....hihihi...

Eyka said...

gadis butterfly: tauu xpeeeeeeee...haha:P